Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to wrocilam od poloznej 🙂I w koncu jestem wolna.Zabrala zielona ksiazke i juz nie musze miec od nich zadnej kontroli 🙂 🙂Wazylismy moje slonko.Po zrobionej w gabinecie kupce i wysikaniu sie na wage wazy juz 3360g 🙂 🙂Pasibrzuszek moj kochany 🙂 🙂A od przyszlym tygodniu jak bede miala sily,to pojde zobaczyc na grupe zajec dla mam z dziecmi w wieku0-1.Podobno nawet kilka Polek tam jest..Zobaczyc mozna,moze akurat mi sie spodoba 😁

• Mamusia
a my dzisiaj przelozylismy spotkanie z polozna :P tak mi sie nie chcialo isc...
a musielismy isc otworzyc mi konto w banku bo od samego poczatku mielismy jedno na marcina, a dostalam czek ze zwrotem podatku i musialam specjalnie konto otwierac bo zaden bank zrealizowac go nie chcial 😮 angielska durnota.
Monisia Twoja coreczka rosnie w oczach 😁

• Mamusia
Niech zyje moja polozna 🙂 🙂Wlasnie do mnie dzwonila.Jak bylam u niej to opowiadala mi o Polce,ktora mieszka ulice ode mnie i ma 10 tygodniowego synka.Pytala,co ja na to,zeby sie z nia spotkac i isc na spacer.A teraz dzwonila,ze gadala z ta laska,podala mi jej imie,nr i kazala sie odezwac,bo dziewczyna czeka na wiadomosc ode mnie,bo Louise mnie do niej zachwalala,ze jestem fajna do pogadania 😁 😁

• Mamusia
A u mnie dziewczyny dzisiaj jakiś do kitu dzień , tzn zaczął się fajnie ,bo poszliśmy jak zwykle na spacerek ,ale po powrocie non stop boli mnie bardzo brzuszek , dziwnie tak ciągnie i zrobił się bardzo napięty!A mały jeszcze jakoś tak boleśnie dzisiaj kopie...:/ mam nadzieje ,ze jutro bedzie lepiej?! Pozdrawiam Was cieplutko :*

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
A u mnie dziewczyny dzisiaj jakiś do kitu dzień , tzn zaczął się fajnie ,bo poszliśmy jak zwykle na spacerek ,ale po powrocie non stop boli mnie bardzo brzuszek , dziwnie tak ciągnie i zrobił się bardzo napięty!A mały jeszcze jakoś tak boleśnie dzisiaj kopie...:/ mam nadzieje ,ze jutro bedzie lepiej?! Pozdrawiam Was cieplutko :*

wez nospe jak masz powinno pomoc 🙂 i lez ;p

• Mamusia
gosia dasz rade z maluszkiem. na poczatku bedzie ciezko (jak w kazdej nowej sytuacji). staraj sie zlapac chociaz jedna drzemke w ciagu dnia. ja codziennie obiecuje sobie, ze jak mala bedzie drzemac to ja tez, ale zawsze wyskoczy cos do roboty i potem mi sie na ryjek pada 😜

• Mamusia
Hey dziewuszki 🙂A ja wczoraj juz o 9 spalam i mala dzis tylko 2 razy sie obudzila,wiec sobie odespalam 🙂 🙂Az chce sie zyc.Nusia ja sobie tez zawsze obiecuje,ze w dzien sie przespie,ale zawsze jakos tak czasu mi brakuje 🙂Ale tej nocy wszystko sobie odbilam 🙂 🙂A i dzis o 12 jestem umowiona z ta dziewczyna w parku 😉Dziwnie mi tak jakos,nigdy jej nie widzialam,nie gadalam z nia,bo polozna nas umowila.Ale co tam,przejde sie,moe akurat okaze sie sympatyczna.Sylvianko brzuch ci stwardnial i ciaglnal,bo za duzo chodzilas.Im blizej konca,tym bardziej bedziesz to odczuwac.Takie juz sa uroki

• Mamusia
Gosia mówisz nie wyjściowe dziewczyny hehe 😉
Monia właśnie muszę chyba troszkę teraz wyluzować z tym spacerowaniem i ogólnie wysiłkiem!
A jaka u Was pogoda dziewczyny? U mnie codziennie słońce grzeje i wiosnę mamy 🙂 Aż szkoda siedzieć w domku ,ale dzisiaj niestety muszę ,bo zamówiłam ten wózek w końcu i przesyłka ma być dziś lub jutro między 9 ,a 17.30 :/
No to miłego dnia Wam dzisiaj życzę Kochane 🙂
Ps. A co to z Loli się dzieje?Już dawno Jej nie było 😉))

Hej dziewczyny tu Loli, niestety mam bana po pewnych zajsciach na moim watku 😉 u mnie ok co u was?
Pogoda normalnie wiosenna 😉 pozdrawiam was mocno 😉
któras rozpakowana?

p.s dzieki dziewczyny za pamiec ;*

• Mamusia
Olenka123 napisał(a):
Hej dziewczyny tu Loli, niestety mam bana po pewnych zajsciach na moim watku 😉 u mnie ok co u was?
któras rozpakowana?

Haha Loli to coś Ty zbroiła ? 😉:P

sylvianka3 napisał(a):
Olenka123 napisał(a):
któras rozpakowana?

Haha Loli to coś Ty zbroiła ? 😉:P

hehe mala sprzeczka 😉

• Mamusia
a ja dzis mialam tragiczna noc ;/
w nocy mialam bole miesiaczkowe, ale po jakiejs pol godzinie przeszly, nad ranem jak bylam sama w domu to mala tak zaczela szalec ze az sie wystraszylam bo to niebyly kopniaki, ale jakies wygibanie jakby odwrocila mi sie glowka z dolu na gore i straszne klucia w macicy mialam juz chcialam dzwonic po marcina zeby z pracy przyszedl ale po godzinie przeszlo i narazie jest spokoj...

Gosienko ! nic sie nie martw tak to juz jest pod sam koniec 😉
Ja tez nie milo wposminam te tygodnie w ktorych ty jestes jakies 3 tygodnie wczesniej przed porodem codziennie okolo 22-23 jak szlam spac tak mnie kulo w dole ze szok, az sie balam puzniej kolejnych nocy ale co... hmm szyjka sie skraca kochana 😉

A w dniu porodu dziecko sie wycisza mala , u mnie prkatycznie wogule sie nie ruszala

Aha dziewczyny tak dla przypomnienia prosimy o glosiki juz zostal ponad tydzien do konca konkursu blisko jestesmy 1 miejsca znów, licze na was 😘 😘 😘

http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022

• Mamusia
[URL=http://img204.imageshack.us/i/dsc00461dy.jpg/][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/8353/dsc00461dy.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

OOO teraz mi weszło 🙂 No chciałam Wam pokazać ten wózeczek 🙂 Właśnie dzisiaj mi przyszedł 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
[URL=http://img204.imageshack.us/i/dsc00461dy.jpg/][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/8353/dsc00461dy.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

OOO teraz mi weszło 🙂 No chciałam Wam pokazać ten wózeczek 🙂 Właśnie dzisiaj mi przyszedł 🙂

super! a to jest wozek ze spacerowka czy sama gondolka?