Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sylwia nie wiem ile wazy ....10 tego przychodzi dopiero health visitor do nas,zeby ja zwazyc, ale czuje w rekach,ze ze 4 kilo. A jak jej sie buziak zmienil, to nie to dziecko co miesiac temu 🙂

Czujecie, juz miesiac......... 😁 polozylam ja na macie i wlaczam muzyczke,i ona patrzy na te swiatelka i tak cos pokrzykuje 🙂
A na te krosdtki zrobilam krochmal, czekam az ostygnie i ja przetre nim,bo dzis czeka nas piekny sloneczny dzien na zewnatrz,zeby jej nie bylo za goraco 🙂Wiecie, mi juz te nocki nieprzespane nie przeszkadzaja 🙂 od momentu jak swita do 6 rano mamy karmienie, czasem dluzej bo ona sie wybudza i pokrzykuje cos do mnie 🙂 i szyje wyciaga jak E.T. 🙂)) moj maly stworek 🙂

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sylvianka 3 ale słodziak z tego Twojego maluszka 🙂)) Maja to prawda nie ma już odwrotu 🙂 Musi wyjść 🙂 Ja też byłam dzisiaj na car boot 🙂 Upolowałam obrazy na ściane i śpioszki prawdziwe od polki 🙂) Bo z tego co zauważyłam tu śpioszków raczej nie ma ( takich normalnych na szelkach) Miłego popołudnia kobietki 🙂

• Mamusia
Milan juz wielkoludek 😁 kurde tu sie okazuje,ze my wszystkie rodzilysmy tego samego dnia tylko inny miesiac 😁
Wrocilismy ze spacerku, ja to sie czuje jak po maratonie jakims ☺️ i chyba zaraz pojdziemy z mala spac. A gdzie sie Gosia podziewa?

• Mamusia
dzis jestem w zaciszu rodzinnym 😜 moja panna dzis pierwszy raz jadla kaszke i az dziw mnie wzial bo ja ledwo pociaglam z butelki smok nr2 i se mysle nie bedzie chciala pic, albo bedzie sie denewowac a tu kobitka wypila i nawet smoka wypuscic nie chciala a teraz kima juz prawie 2 godz 🤪

• Mamusia
to ja teraz jak bylismy na spacerze wykiwalam mala bo zaczela marudzic w wozku dalam jej do buzi pusta butle, a ona ssala tak memlala sobie i zasnela, dzieciom niewiele do szczescia potrzeba 🙂
Gosia swietnie ,ze Vanessa taka otwarta na nowosci, do teraz na 2ke smoczka przeszlas tak? a jakie proporcje kaszki i ilosc ?? robilas sama czy to jakas gotowa kasza?

• Mamusia
Dajesz Kaya 😁 😁 Uda ci sie 🙂A ja dzis jadlam jajecznice z prawdziwkami 🙂Sama je w lesie nazbieralam 🙂Mowie wam,pycha!!Lece robic porzadki w Julki ciuchach,bo znowu masa rzeczy jest za mala.Moja siostra moglaby juz w ciaze zajsc,bo powoli nie mam gdzie tego trzymac.Juz drugie pudlo 80 litrowe sie zapelnia hihi 😁

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
aguska ajak wygladaja spioszki na szelkach? ja mam spiochy takie na zatrzaski ale maja kryte stopki i dlugi rekaw......hmmm w sumie chyba mamy jakies na szelkach ale sa za wielkie ale sa z obcietymi stopkami....

To są takie śposzki bez rękawków ale ze stopkami i na szeleczkach właśnie 🙂 W Polsce bardzo łatwo je dostać ale tutaj to niewidziałam jeszcze :/ Tylko te pajacyki z rękawkami . A bardzo wygodne są. Moja koleżanka z Polski ubiera bodziaka na długi lub krótki rękaw i te śpiochy i super mała wygląda 🙂

• Mamusia
Kasiulka ale maja fajniutkie noski Twoje dzieciaki 🙂
Trening nanocniczku zaliczony, a udalo sie cos wyrzezbic??? 😁
Moje male znow lezy na macie i gdera do niej juz 15 minut!!!! 🤪 😮nie poznaje mojego dziecka 😮
Monis wierze ,ze jajecznica z prawdziwkami miooodzio, oj wierze.......zwlaszcza teraz kiedy mam diete karmiacej 😁 😜
Zycze Wam milego dnia 🙂