Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Mia moje polowkowe trwalo ponad godzine,bo mala byla zle ulozona i bylo bardzo,ale to bardzo dokladnie zrobione.A 4D to robilam tutaj i tak jak Kaasiaak dostalam zdjecia i film na pamiatke 🙂Sylwiu ja chodze na taki specjalny dla dzieci,bo tak mowad jest duzo cieplejsza 🙂Z reszta ten basen dopiero w zeszlym roku otworzyli po 5-letnim remoncie,wiec wszystko jest tam super

ja wiec nie mialam szczesia z tym USG w UK, potraktowali mnie z gory i Pani ktora to robila byla niedoswiadczona, nie mogla nic sprawdzic dlatego kazala mi przyjsc jeszcze raz.

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam! ja to niedlugo z ta tesciowa to w psychiatryku wyladuje haha juz rece nie chca opadac 🙃
sylwia co do spania Vanesski to spi w lozeczku ale jak spi na boku to jest ok, ale wczoraj uczyla sie n aplecach i o godzine musialam wstawac bo jeczala i smoka chciala. masakra... po 4tej na plecy ja przerzucilam bo nie mialam sily tak chodzic. Dzis nauka spania na pleach ze mna na lozku 😜 ale odbilysmy pozniej i wstalysmy przed 11sta 🤪
wlasnie Vanesska na sniadanie kaszke dostala i takie baki puszcza ze zaraz bujaczek rozsadzi 😜
a Sylwia ja tez mialam tzn jeszcze troche mam rozstepy na posladkach i brzuchu i zamowilam na ebayu balsam z avonu na rozstpey i jest genialny!!!
a ja Monisia tez meza widzialam i jego kolanko w kadrze 😁

• Mamusia
Sylwia to ja myslalam,ze ja podaje malej duzo aptamila, bo dostaje na noc na sen 30 max 40 ml:P a tak to cyc co godzina prawie.
ten filmik masakra ogromny brzuch ma ta kobieta 🙂))))))))))))
Monia zabawka pierwsza klasa ,a czekaj jak zczai,ze sa babelkowe torebki i jak to dziala 🤪
my tez bedziemy chodzic na basen napewno bo ona jest zahipnotyzowana w wodzie 🙂

• Mamusia
A ja od dentysty wrocilam 😉Teraz juz tylko kontrola za pol roku 😁 Gosiu co tym razem tesciowa wymyslila?Wez moze z nia sama szczerze porozmawiaj,zeby wyluzowala,bo moze Marcinowi glupio cos powiedziec.A co do filmiku,to wychodzi na to,ze tylko ja swojego meza nie zauwazylam 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
Monia ja tez wlasnie bede sie umawiac do dentysty, koniecznie bo naczytalam sie,ze po tym zelazie moze byc masakra z zebami i rzeczywiscie mnie pobolewaja, i dziasla sa bardzo wrazliwe, czym predzej trzeba isc bo dzidzia bedzie miala jeszcze bardziej podobna mame 😁 🤪

• Mamusia
Maju ja w ciagu ostatnich 4 lat nie mialam zadnej dziury..A po ciazy poszlam na kontrolna i tu niespodzianka-dziura mi sie zrobila.A po powrocie z Polski plomba mi sie lekko skruszyla.Poszlam dzisiaj,zrobila mi to,a tu kolejna dziura na 6 sie znalazla...I tez mi sie wydaje,ze to po zelazie leci 😞 Ja mam fajna dentysktke,bo to Greczynka polskiego pochodzenia 😁

• Mamusia
Czesc Kobietki male i duze i chlopaki tez 😆 ja dzis wielkie pranie i prasowane malenkich ciuszkow urzadzilam. a od jutra bede zdzierac tapety 🤪 bo remoncik robimy. Mi niestety zeby juz teraz zaczynaja sprawiac problemy, tak wiec czeka mnie kilka wizyt i dentysty 🥴

• Mamusia
Ja nie cierpie dentysty,wlasnie dlatego chodze do niego regularnie 😁 Bo jesli cos sie dzieje,to mi to od razu naprawia 😁 😁 Nudata ja juz w 6 miesiacu mialam wszystko poskladane w kostke,a w 8...odswiezalam wszystko od nowa 😁 😁 Takiego pierdolca mialam hihi.Ale ja to chodzace ADHD 😁 😁 Z dupskiem w miejscu nie usiedze.Wlasnie robie na obiad golabki,w miedzyczasie Piotrkowi do pracy gulasz,a potem znowu tona prasowania i poodkurzac mi zostalo...bo mloda zasnela(sama!!)i nie chce jej budzic 😁

• Mamusia
Monia ja juz nie mialam dziury z 8 lat!!!! kiedys tak mi zrobil zeby i do tej pory super, na poczatku ciazy bylam i powiedzial,ze sa spoko tylko kamien ewentualnie usunac,ale powiedzial,zebym koniecznie po ciazy przyszla zrobi mi scan calej szczeki, bo to ,ze z wierzchu wygladaja ok, to pol sukcesu, trzeba zajrzec w paszcze czym predzej 😁
Jak ja kocham spacery, wlasnie wrocilam a male spi juz 2 godziny....zostawilam ja w wozku w ogrodku.... 😜
eh....chcialam napisac to dawajcie zdjecia z basenu ale pamietam jak Monia pisala,ze nie mozna robic 🤨

Mia7 - wielkie dzieki za pomoc! 🙂 Juz sie wlasnie zapisalam do kliniki w Toruniu - to bedzie polowkowe USG i dostane tez plyte na pamiatke 🙂 a dzien potem jak wroce z PL bede miala tutaj polowkowe 🙂 Juz sie nie moge doczekac, by zobaczyc dzidzie 🙂

mia7 napisał(a):
MartaMay napisał(a):
MajaCh i MonisiaD - dzieki wielkie za odpowiedz, uspokoilyscie mnie 🙂 Za 3 tyg jade do Polski, wiec chyba tez sie skusze na USG 😉 sciskam, M

Ja zrobilam 3D w Polsce 19-20 tyg i super bylo dziecko widac, to bylo takie bardzo dokladne polowkowe, zaraz po tym poszlam na polowkowe w UK i trwalo kilka minut i nic sie nie dowiedzialam. Wiec radze idz na USG w Polsce 3D lub zwykle zawsze to wyniesiesz wiecej informacji niz tutaj

• Mamusia
Marta nie ma za co 🙂Po to tu jestesmy 😁 A mi Julka juz 2,5 godziny spi 😁 Maja ja od dawna z zebami problemow nie mialam,tyle,ze ciaza zmienila mi wszystko 😉Ale co tam zeby przy takim sloneczku hihi 😁 Gulasz gotowy,golobki tez,wszystko pozmywane czas na prasowanie 😁

• Mamusia
ja tak samo dentysty nie cierpię ,a najgorsze jest to że już dawno powinnam pójść!
Maja Milanek na początku też jadł 30 potem 40 i stopniowo coraz więcej! a teraz je 150 cały czas 🙂 i dostaje aptamila dwa razy w nocy czasami raz 🙂
dziewczyny! ja zbankrutuje... wesołe miasteczko przyjechało do nas 😲