Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzieki Slonko za odpowiedz 🙂 Ja czuje sie jak skrzyzowanie slonicy z hipopotamica 😁 ogolnie nie jest zle tylko czasem cos dolega no i strasznie marudna i zrzedliwa sie zrobilam 🤨czasem to az sama na siebie jestem zla, ale wszystko to zrzucam na hormony 🤪i sobie wybaczam.

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My juz po masazu 🙂Mloda jak zwykle zachwycona i nawet po masazu butle zjadla 🤪 🤪
U mnie tez nikogo w ciazy nie bylo,a health visitor miala poslizg i przyszla,jak mloda miesiac miala 😁 😁 Ale za to jaka 🙂Wspanialy czlowiek,skarbnica wiedzy 🙂Jakbym miala isc do kogos po rade,to tylko do niej 😁

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
patrzcie na kolesia 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=aseQsDBJS6c&feature=related

Ja pierdziele!!!Mlody jaki plywak 😁 😁 Ale ja bym sie i tak bala go samego puszczac...By the way mojej siostry 2,5 letnia corka tez juz umie plywac 😁 😁 Ale oni co niedziele z nia na basen chodza

• Mamusia
sylwia sama sie bujaj 🤪
a ja dzis pierwszy raz zrobilam leczo i jestem z siebie dumna bo mi cholera wyszlo! 😁 Vanesska mi towazyszyla w kuchni i tak sie zmeczyla mamy gotowaniem ze jak skonczylam to od razu kima w lozeczku 😜
a tak wogole to mi kicha, kaszle i ma katar naszczescie goraczki nie ma. Posmarowalam jej nosek mascia majerankowa... nie chce jej dawac narazie lekarstw bo goraczki nie ma. Aaaa i nadal nie umie spac w nocy na plecach! tzn do 2ej jest wszystko ok, a pozniej krecenie, chec ssania smoka. Dzis sie poddalam o 4tej i na boczek poszla spac...

• Mamusia
A w ogole dzis na masazach dowiedzialam sie,ze niedaleko mnie jest kino z sala dla matek/rodzin z dziecmiJedna babka tam wlasnie chodzi i bardzo sobie chwali,bo sa miejsca,zeby dziecko nakarmic czy przebrac i do kazdego biletu daja ciasto i kawe 😁 😁 No i siedzenia sa szersze,zeby mozna bylo spokojnie dziecko na rekach trzymac w razie potrzeby. I cos czuje,ze bede musiala dowiedziec sie dokladnie co i jak i wybrac sie tam w przyszlym tygodniu 😁 😁

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
MONIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poryczalam sie przez Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trza bylo nie patrzec:P Przeciez napisalam,ze sie poplakalam!!A jak ja sie poplakalam,to juz cos znaczy..
A z innej beczki 😁 Moja corka nauczyla sie nowej sztuczki 😁 Obraca sie z pleckow na brzusio,pocieszy sie jak glupia i spowrotem na plecki 🙂 🙂I tak sie dzis caly dzionek po macie gluptok turla 😁 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
MONIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poryczalam sie przez Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trza bylo nie patrzec:P Przeciez napisalam,ze sie poplakalam!!A jak ja sie poplakalam,to juz cos znaczy..
A z innej beczki 😁 Moja corka nauczyla sie nowej sztuczki 😁 Obraca sie z pleckow na brzusio,pocieszy sie jak glupia i spowrotem na plecki 🙂 🙂I tak sie dzis caly dzionek po macie gluptok turla 😁 😁

to jula spryciula, bo marylka umie tak dopiero od 2 tygodni 🙂 ale to dlatego ze tlusta jest ( 😜 tak nam powiedziala pediatra w polsce)

• Mamusia
my dzis same w nocy jestesmy 🙂 wielkie loze dla nas dwoch 🙂 a jutro tata z nia zostaje,az sie tego boje......................................na szczescie tylko 2 godziny.
a Zuzia caly dzien sie na kupke spina i tylko gazy wychodza, mam czopki ale boje sie jej wlozyc 😞

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
my dzis same w nocy jestesmy 🙂 wielkie loze dla nas dwoch 🙂 a jutro tata z nia zostaje,az sie tego boje......................................na szczescie tylko 2 godziny.
a Zuzia caly dzien sie na kupke spina i tylko gazy wychodza, mam czopki ale boje sie jej wlozyc 😞

poczekaj jeszcze troche, dzieci czasami tak maja, a jak dasz czopka to posmaruj go oliwka przed wlozeniem 🙂