Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cos czuje,ze wy jakies mieszkanko znalezliscie 😜 😜 A nasz dzisiejszy wypad byl pod znakiem krzyku...Mala sie nie wyspala,bo ja karetka po drodze obudzila i byla marudna.A jak weszlismy na basen,to glosno bylo i sie przestraszyla i prawie caly czas plakala 😞Tylko na chwile sie uspokoila.A jak tylko z basenu wyszlismy,to zasnela bidulka.No nic,za tydzien zrobimy powtorke,tyle,ze poczekamy,az slonko sie odespi 🙂 🙂No,a potem tata zabra nas na obiadek do restauracji,wiec i tak dzionek byl mile spedzony 🙂

• Mamusia
Wiesz Monia u nas basen jest dla dzieci od 4 miesiaca 😞
Dzis fajerwerki u nas byly na zakonczenie wesolego miasteczka, ale mama nie widziala tylko slyszala huk, bo Michal uciekl na dwor, a ja zostalam z mala, wstretny egoista nawet nie zapytal czy chce zobaczyc 😠
aaa i mama kolezanki przyjechala i zrobila ciasto z blueberry, niezle ale to nie to samo co polskie jagody...a nam sie marza jagodzianki......
Kolorowych!

• Mamusia
Cygnee rozumiem Twoj strach bo sama 2,5 roku temu poronilam. Jezeli obawiasz sie ze cos jest nie wporzadku to porozmawiaj z Twoja Midwife, niech Cie skieruje na dodatkowe badania. Jesli sie nie zgodzi uderzaj bezposrednio do szpitala i popros o badania. Czasem tu trzeba troche powalczyc z tym systemem 😁
Lecz tak naprawde to napewno wszystko jest w porzadku i niepotrzebnie sie stresujesz.
(ech... i kto to mowi 😜, pierwsza panikara w Leeds 😜) Juz niedlugo bedziemy przytulaly nasze bobaski zobaczysz 🤪

• Mamusia
Dzień doberek 🙂
Jej jak tak czytam dziewczyn posty to sobie myślę , Boże sama dopiero co się zamartwiałam czy na pewno wszystko jest w porządku i obawiałam się porodu ,a tu proszę!Synalu już dwa miesiące ma...i jestem bardzo szczęśliwa 🙂 Ale zazdroszczę Wam tego momentu kiedy zobaczycie pierwszy raz swoje Malenstwo ojej... uczucie nie do opisania! To była taka radość jakiej nigdy w życiu nie czułam!
Juleczko kochana nasza ode mnie też masz 5 buziaczków i rośnij zdrowo :*!
No i mamy kolejną niedzielkę i życzę Wam udanego dnia! 🙂 U mnie jak narazie słonecznie się zapowiada.... 🙂