Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja polozylam sie na chwile kolo Julki jak sie na drzemke polozyla..No i 3,5 godziny przespalysmy 😜 😜 Teraz w biegu obiad robie,bo Piotrek juz jedzie 😁 Mia masz racje,jedz metrem i lepiej nie ogladaj tv,bo po co masz siebie i Izunie stresowac..Kasiula pierwsze zamieszki w sobote byly bardzo blisko mnie 😞Na szczescia mieszkam w bocznej uliczce i nie ma tu zadnego sklepu 😜

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ejjj ktore przyjedzie mnie spakowac a pozniej rozpakowac? 🤪
mialam dzis zaczac, ale oj nygusek wstal dopiero o 11ej a jak razem z nia i jak poszlismy na zakupy i farby wybieac to byla juz 15sta. Jutro musze wstac o 6ej i zaczac ogarniac 🤢juz mi sie odechciewa...

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
macie jeszcze marylcie brudna od marchewki - oplula sie, nie to zeby mamusia jej do buzi nie trafila. a zreszta ona mowi kto ja wybrudzil 😜

mama na haju ja karmila i dlatego taka brudna 😜
mamy taki sam lezaczek 🙂 u nas sie sprawdza super, to jest taki nocniczek vanesski bo nigdzie indziej kupy nie zrobi 😜

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Dobry 🙂Melduje sie,ze zyje 😁 😁 A to co sie tu dzieje,to paranoja.Dzis podpalili dzielice nade mna-Enfild.Tam tez czasem na zakupy jezdzialm.Z reszta w wielu innych miejscach tez pozary byly i zadymy.Wczoraj naprawde o Piotrka sie przestraszylam,bo policja szla ulica i kazala sklepy zamykac i z domow nie wychodzic 🤪 🤪 Na szczescie nic kolo domu sie nie dzialo.Przed chwila w bbc mowili,ze planuja armie na miasto wypuscic..Zeby porzadek zrobili.Co za kretynskie czarne malolaty,bo to oni za tym stoja!!Wczoraj byla u mnie kolezanka i maz po nia musial przyjechac,bo balam sie ja sama przez park puscic.Maja Piotrek pracuje od poniedzialku do piatku i co druga sobote.Ale w soboty to on pracuje od 8-11 nierob jeden 😁 😁 Wiec jak cos to mozemy sie na ktorys weekend umowic,to poznasz moja pierde hihi.Goska ciebie tez z przyjemnoscia odwiedze,tylko musisz sie najpierw urzadzic..no chyba ze jelenia do przewozenia rzeczy szukasz hihihi.Nusia ja wyslalam P60 z ostatnich 5 lat,wrzucilam tez home office i NIN,a takze trzeba kartke dolaczyc i wypisac imiona i nazwiska i daty urodzenia twoich i meza rodzicow,oraz kiedy oni wzieli slub,no i 1 zdjecie.I pamietaj,zeby wszystko bylo w kratkach napsiane,bo oni tego nie spisuja,tylko skanuja.No i na ostatniej stronie ktos z ang obywatelstwem musi poswiadczyc,ze was zna.Moze to byc nauczyciel,lekarz,policjant badz tez ktos kto ma wlasna firme.Nam poswiadczyl Piotrka szef.No i na ja na poczcie zaplacilam 6f zeby to sprawdzili i wyslali poleconym i tak samo mi to odeslali.I dobrzez zrobilam,bo za pierwszym razem nie mialam tego w kratkach wiec by mi to odeslali 😉 😉No i opalata wynosi 56f i tez mozesz od razu na poczcie to zaplacic,zeby danych karty nie wysylac

Nie sami czarni, bo bialych tez jest pelno, nie mowiac juz w ogole o dzieciach (nie zeby to osobna rasa byla 😜). W ogole to gdzie sa rodzice? Banda prymitywnych żuli! Ja wlasnie tak o Was kobitki myslalam i mam nadzieje, ze w miare spokojnie w Waszych dzielnicach. Oby, bo to takie wyrwanie z rownowagi 😞

• Mamusia
Napadli na posterunek policji, zatrzymali okolo 80 dzieciakow i chyba jakies kosze namiescie podpalili i szyby powybijali, Michal idzie na zwiady zaraz, ale cala noc helikoptery lataly nad nami, bo bardzo mam blizko do centrum tylko ,boczna uliczka w glebi .Oby bylo bezpiecznie bo tym dupkom niewiadomo co strzeli do glowy.
A w Londynie podobno cywile patrole robia bo sie wkur.....na nich i sami sprzataja bo policja nic nie robi?

• Mamusia
To dobre,ze do was nie dotarli.No wlasnie na bbc ogladalam,ze ludzie sami grupy do obrony zakladaja.A policja nic nie robi,bo nie ma prawa..Dlatego tez ludzie prosza o wejscie armii,bo maja duzo wiecej uprawnien.No,ale u nas dzis podobno w miare spokojnie bylo,wiec miejmy nadzieje,ze to minie