Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ejj czego zazdroscicie mieszkania czy naszej biedy? 😜
aaa przelalismy mojej zolzie wosk i wyszedl jej misiek ktoy jest polozony na rogu lozeczka 🤪 oczywiscie juz go nie ma zobaczymy jak noc minie 🙂
aa do mieszkania wprowadzamy sie za 2tyg bo trza je odswiezyc i zrobic po swojemu 🙂
spadam ogladac film z tym moim losiem 😁

• Mamusia
Doberek 🙂U nas noc naprawde cudowna 🙂Ostatni raz taka byla z dobry miesiac temu.Julka obudzila sie z placzem o 23.Cos zlego sie mojemu snoneczku snilo 😞 😞Ale ustulilam ja i poszla spac dalej i wstala...o 6 🤪 🤪Ja nie pamietam,kiedy ostatni raz cala noc przespalam 😁 😁 Ale fajnie 🙂

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
nusia ja sie nie boje, co ma byc to bedzie. swoja droga ogladalas Paranormal activity 2 czesc?
ja i moja siostra od malolata sie zabawialysm,y w czary i byly dziwne sytuacje ale juz teraz wiemy co mozna czego nie zeby nie przekroczyc granicy.

nie ogladam takich filmow, bo sie po prostu boje pozniej spac 🤪 uwielbiam je ale nie moge 😜

• Mamusia
ja po pierwszj czesci z pol roku mialam schize....a spalam sama w domu, mielismy flata na 2 pietrze, nad biurami, nikogo nie bylo a nade mna strych , pisalam wam o tych halasach ze strycchu, szuraniach, masakra, teraz to smieszne ale wtedy siedzialam pod sciana i plakalam jak mnie to w srodku nocy budzilo 🙂 do tej pory nie wiem czy to szczury, szczurolap powiedzial,ze nie.

• Mamusia
co do wosku to my przelewamy nad glowka do miseczki z woda i ulozony jest krzyz z patyczkow i vanessce pomoglo bo obudzil sie ok.3ej aby ja na plecyki pzelozyc a pozniej tylko na mleko. a od tygodnia noce byly maskaryczne bo sie rzucala przebudzala i malo gadala a dzis jak sie rozgadala ano to w szoku bylam 🤪
ja ogladalam PA 1 i w gaciach mialam dlugooo na dwojke sie nie odwaze 😜
a tak wogole to ktora mnie odwiedzi w nowym domu? 🤪

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
spozniione zyczenia dla Julki 🙂 u nas Maryla przezywa jakis kryzys w nocy. co 1.5h budzi sie na mleko i to z placzem. a w dzien taka z niej maruda, ze chyba ja sprzedam na ebayu 😜

Nawet sie nie waz sprzedawac mojej kochanej chrzestnicy. jak Cie denerwuje to ja ja przygarne z wielka checia i placz mi nie bedzie przeszkadzal. jak ja kocham tego szkraba.

• Mamusia
Gosia ja bardzo chetnie 😁 😁 Tylko sie tam urzadzcie 😁 😁 Hihi.Nusia a co to za smutna minka??A co do horrorow to ja jestem uzalezniona 😁 😁 I zaraz sobie sciagne PA2 🙂Czubek jestem nie:P A ogladaliscie cabin fever?Jak se laska nogi golila i skore przy okazji platami zdzierala 😁 😁 To byla wstrzasajaca scena:P