Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Julka juz ponad 3 godziny spi 😁 😁 Pewnie w nocy moze byc ciezko,ale niech sobie bidulka teraz odpocznie 😉Jak do 6 nie wstanie,to wtedy ja obudze 😉Dzis juz duzo lepiej,nie mialysmy jeszcze zadnego ataku histerii 🙂 🙂A przebic sie niestety nic nie przebilo 😜

• Mamusia
ejjjjj ale mialam stresa, az sie spocilam 😲
wzielam sie za sprzatanie no i scielam kurze i niechcacy Marcina kolczyk od ucha spadl na podloge i zapomnialam go podniesc 😜 no i wzielam sie pozniej za odkurzanie i go wciaglam 😲 musialam ozmontowac odkurzacz bo nie wiedzialam gdzie jest worek i szukalam w worku pelnego kurzu i brudu, ale ZNALAZŁAM 🤪 juz swoja smierc widzialam 😁 😁
o kur... pizza mi sie jara w piekarniku!!!!!!!!!!

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
ejjjjj ale mialam stresa, az sie spocilam 😲
wzielam sie za sprzatanie no i scielam kurze i niechcacy Marcina kolczyk od ucha spadl na podloge i zapomnialam go podniesc 😜 no i wzielam sie pozniej za odkurzanie i go wciaglam 😲 musialam ozmontowac odkurzacz bo nie wiedzialam gdzie jest worek i szukalam w worku pelnego kurzu i brudu, ale ZNALAZŁAM 🤪 juz swoja smierc widzialam 😁 😁
o kur... pizza mi sie jara w piekarniku!!!!!!!!!!

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Tak kochana.Mniej wiecej tak to wlasnie ma byc,ze jeden posilek np kaszka albo obiadek zastepuje butelke.Oczywiscie pod warunkiemze nie dajesz jej jednej lyzeczki na posmake 😉 😉Dlatego nam na mleko 2 kazali przejsc,bo mala je juz wlasnie takie posilki,a mleka 2 ma wypijac wtedy 3 butelki 😁 A za odpowiedz rzuc kawalkiem pizzy..Ja dzis jakas nienazarta jestem 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
ejj siary sobie narobilam ☺️
myslalam ze taki chlopak co mieszka z nami wyszedl juz do pracy bo zawsze wczesniej wychodzi no i zaczelam bawic sie z vanesska czyli spiewalam jej po zagranicznemu (czyt. po swojemu), krzyczalam, piszczalam, gadalam glupoty typu 'Vanesska zajeb... dupa jestes' ☺️ i inne pierdoly ☺️ ☺️ a sie okazalo ze on byl w domu i wszystko slyszal 😞
jaki wstyd 😞 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Karuzele mam taka
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3496862/c_1/1|category_root|Nursery|14417537/Trail/searchtext%3EV-TECH.htm
A sasiadem sie nie przejmuj 😁 😁 Ja tam nawet ulica ide i jak mloda sie odzywa,to do niej ciagle nawijam.Musi to zabawnie wygladac..ale co mnie to obchodzi 😁 Z dzieckiem nie mozna se pogadac.A ty za focha masz kopa w dupe 🤪 🤪 A co do auta,to kupcie sobie cos malego,w najnizszej grupie ubezpieczeniowej,zeby was za duzo za ubezpieczenie nie skasowali.Bo jesli Marcin nie ma 25 lat,to bedziecie mieli zwyzki..My bez zwyzek za nasza krowe placimy 2000 🤪 🤪Ale co tam,trzeba miec w czym wozek wozic 😁 😁 😁

• Mamusia
a ja mam zdjecia z basenu tylko asia ma aparat, pogadalam z ratownikiem i pozwolil mi zrobic 😜
dzisiaj sie dowiedzielismy, ze jak sie skonczy kontrakt to musimy sie wyprowadzic, bo mieszkanie sprzedaja. boje sie bo bedziemy na benefitach i w ogole przeprowadzka z dzieckiem...