Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj u mnie burza była tylko raz może dwa odkąd tutaj jestem!
A skwar jest u mnie! Jak narazie nigdzie nie wychodzę,bo Malutki będzie się męczył też taki gorąc jest! Gdyby był większy to od razu bym na plaże z Nim poleciała 😞
Gosiak masz ochotę na co nie co haha 😁 ja mojego Radosława dopuszczę chyba dopiero za rok do siebie po tym porodzie :P
Zuzia rośnij zdrowo :*

• Mamusia
To my juz wrocilysmy.Fajnie bylo,duzo mam,mozna bylo pogadac no i troche nawet pocwiczylismy,bo byla pani,ktora prowadzi zajecia z aerobiku 😁 😁 Za tydzien tez napewno pojde 😁 😁 A jutro sie na masaz wybieram,bo chyba z 2 miesiace nie bylam 😉
A co do krwawienia,to jeszcze zadna mnie nie przebila..najpierw 5 tygodni z pologu,potem zalozyli mi spirale i mialam skurcze i krwawienie przez ta infekcje,po 5 tygodniach ja wyjeli,dostalam okres,ktory trwal prawie 3 tygodnie i jak sie skonczyl to dostalam nastepny z odstawienia tabletek..Lacznie 3,5 miesiaca 😁 😁 Az dziwne,ze jeszcze chodze hihihi.Goska mnie na poczatku tez bolalo i tez sie alkoholem znieczulalam 😁

• Mamusia
Maja napisz do niego.On ma obowiazek wymienic na nowy,badz kase zwrocic.No i nie zapomnij o zwrocie za ewentualne koszty wysylki.Jesli on to zleje i nie odpisze w ciagu 2 dni,to wtedy na pisz do ebay team.I wtedy oni interweniuja i jesli tamten nie odpowie,to oni zwroca ci kase.Ja juz kilka razy tak robilam i zawsze konczylo sie zwrotem kasy 😉 😉

• Mamusia
Maju polecam sie na przyszlosc 🙂A co do ebaya,to duzo wiem,bo i duzo kupuje i czasem sprzedaje,wiec znam reguly 😉 😉Kaasiaak my w sobote idziemy na basen.I nawet Piotrek idzie z nami 🤪 🤪 🤪 Pierwszy raz w zyciu idzie na basen,bo nawet plywac nie potrafi,ale czego sie nie robi dla ukochanej coreczki 😁 😁 A my od 1,5 godziny mamy kolejny atak histerii...Wlasnie jej czopek paracetamolu dalam i czekam na poprawe.Nusia Piotrek dzis te proszki odebral i..niestety nie widze poprawy 😞