Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia to duszenie to pozycja do odbekniecia 🙂 w szpitalu mnie tak nauczyly i tak mi latwiej 🙂a poza tym wyglada wtedy jak stary czlowiek 😁 urokliwie 😁 😁 🤪
Kasia gdziez bysmy mogly zapomniec 🙂
Mialam masakryczna noc, poranek jeszcze gorszy, to jest maly treser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Maja fajnie,ze mialas jakas noc.My zasnelaysmy po 21 o 3 wstalysmy na karmienie i to by bylo na tyle snu dzisiaj......a z karmienie to smiema byla,bo 70ml zjada i uznala,ze spac nie bedzie.Zasnela 5:15,potem o 6 pobudka i nie spi do teraz...Przebijesz nas? 😁 😁 😁 Od dzis oduczam ja nocnego wstawania.Mam takie mocne postanowienie.Zobaczymy,co ona na to hihi.Kasiula,pewnie ze o tobie pamietamy.Goska gdzie to zdjecie???Juz jest jutro 😁

• Mamusia
Monia,ale jak się tak Julcia budzi to nie marudzi? Czy po prostu na zabawe bierze w nocy? 😉 jak to ząbkowanie?widać już coś? 🙃 🙃
ok Gosiak ,dzięki za odp 🙂
Kasiula pamiętamy o Tobie pamiętamy 🙂
No i znowu mamy nowy dzień... 🙂 Boże jak ten czas szybko mi ucieka...

• Mamusia
Sylwiu po lewej stronie na dole pod dziaselkiem juz zabka czuc jak sie na cisnie.I dziaselko w tym miejscu zrobilo sie takie biale i rozpulchnione.A dzis w nocy najpierw ja dziaselka meczyly,ale jej dalam paracetamol i zelem posmarowalam i jak juz jej troche ulzylo to z tej radosci na rozmowy jej sie wzielo

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Sylwiu po lewej stronie na dole pod dziaselkiem juz zabka czuc jak sie na cisnie.I dziaselko w tym miejscu zrobilo sie takie biale i rozpulchnione.A dzis w nocy najpierw ja dziaselka meczyly,ale jej dalam paracetamol i zelem posmarowalam i jak juz jej troche ulzylo to z tej radosci na rozmowy jej sie wzielo

dobrze,dobrze niech wychodza zabki pozniej bedzie z glowy 😉) hihi musiala mamuni opowiedziec jak bolalo dziaselko 😞 biedne te dzieciaczki sie namecza !

• Mamusia
Czesc Bicki.Milo,ze do nas dolaczylas 🙂Co do porodu,to ja mialam wywolywany w 37 tygodniu,wiec u mnie to troche inaczej wygladalo.No,ale patrzac z perspektywy czasu nie bylo tak zle,chociaz dobrze tez napewno nie 😉 😉.Najwiekszy minus,to to,ze oni strasznie stawiaja tu na porod naturalny i 22 godziny od odejscia wod mnie trzymali,az w koncu o cesarke sie wyklucilam...Tak naprawde wiele zalezy od tego,kto jest wtedy na zmianie.A moge zapytac z jakiej czesci Londynu jestes i w ktorym szpitalu chcesz rodzic?Sylwiu bidulka wlasnie odsypia nocke.Ja niestety nie mam tyle szczescia,bo do dentysty sie szykuje,a potem gosci mam 🙂Bidulka nawet mleka nie chce pic,dalam jej lyzaczka kaszke na tym mleku robiona

• Mamusia
Moonia 😁 z ta nocka to mialam bardzo podobnie , teraz wlasnie odespalam, bo mala juz byla tak zmeczona i poszlysmy rano spac. a ona i sie bawi w nocy czy jak to nazwac, i placze jak cyc ucieka, hehhehe 😁 ale my mamy cierpliwosc 😁
Nusia witamy spowrotem tak tak czekamy na absurdalne fotki malej Marylki 🙂
Witaj Bicki!!!! widze,ze podobna sytuacja 🙂 ja tez bardzo chcialam w wodzie ale wody odeszly dwa i pol dnia wczesniej i mialam wywolywany, podobnie jak Monia i w koncu cearka sie skonczylo. Niedawno tu opisywalam porod bo to niecaly miesiac, swoja droga juz prawie miesiac!!!!! jak ten czas zapier...... 😁