Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ej, ona jakby wiedziala ja zaparzalam rumianek a ona w tym czasie zrobila mega kupala 😁 😁 😁az taka dumna z niej jestem,ze sama zrobila i to cichacza, wiec.....................wniosek z tego taki,ze espumisan podzialal?
Sluchajcie mnie , jak to jest, espumisanu kropelke, vit c kropelke, moge to mieszac tak? w sensie do butli po jednej kropelce tego i tego?
wogole esumisanu mam dawac okolo 10 kropelek si? to moge na raz czy wlasnie za kazdym razem do butli po jednej tak jak Monia kiedys pisala?

i co jeszcze, probuje sie zarejestrowac na wybory online ale kurde jakis security cod mam zly 😠 i ja tez sie robie zla jak mi cos pod gorke idzie 😠 😉

• Mamusia
jestem ale chyba juz pozniej nie wejde bo musze isc na zakupy jeszcze i spoakowac pozniej ostatnie rzeczy i obiad jakis na szybko zrobic 😮 maja podaj mi strone gdzie wypelnialas online tax credit.
A mała od rrana gada do zabawek na bujaku bo tylko to jej zostalo i juz mnie glowa boli jakie ona ma basy 😲
dziewczyny trzymajcie sie i duzo nie zapiszcie ston zebym nie miala duzo na nadrabiania buziaki 😘 😘 😘 ( jej zabrzmialo to jak pozegnanie na zawsze 😜)

• Mamusia
Sylwia jaki hero hahahha 😁 😁 😁, moj maz ma na ramieniu tatuaz ale tak sie nie darl chociaz mial killera w oczach jak mu robila babka hhehehe
Pogoda do dupy i u mnie, troche pochodzilismy po miescie ale mala plakala i tylko w aucie byla spokojna, co te dzieci maja z samochodami co?
popijam sobie Karmi tez sie relaksuje 🙂 a mala pije ze mna z cyca 😁
Gosiu teraz bedziesz pania domu 🙂 ja juz mam fiola na punkcie naczyn kuchennych:P jest inaczej na swoim 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=HtkuvF7VbSQ&feature=player_embedded haha

hahahah ale cipka 😜 ja uwielbiam tatuaze i jak bede miala kiedys duzo pieniazkow to sobie zrobie jeszcze 🤪

no mi tez sie to podobaaa...ale ja bym tez pietra miała :P i nie wiem czy sie kiedys odważe :P
no to bez problemu moge miec w podrecznym ten pojemnik duzy z mlekiem no i w butelkach jak cos 😉 a w Polsce na odprawie to tez tak bez problemowo? 😜

• Mamusia
Eeee nienawidze tej gorączki przed wyjazdem :P jedno pranie drugie i teraz jeszcze trzecie ,bo przeciez Synu jeszcze hehe 😁 potem pakowanie,przekladanie wszystkiego 10 razy ;p
A wózki jak bralyscie to od razu oddawalyscie z glownym bagazem czy bralyscie ze soba? A jak bierzecie ze soba to po wyladowaniu od razu Wam daja z samolotu bezposrednio wozek? i skad wiedza ktory to moj?ze akurat ich nie oszukuje to jakos oznaczaja tez naklejka?

• Mamusia
czesc dziewczyny, troszke was podgladam od czasu do czasu 🙂) mieszkam w Belfascie i jestem mama malej neli 🙂
zauwazylam ze jedna z was wybiera sie w podroz z maluszkiem juz niedlugo. Mam pytanie, czy moge wziac i spacerowke i fotelik samochodowy?? lece easy jetem 13 wrzesnia i zastanawiam sie co zrobic, bo lecimy na caly miesiac do polski i nie chce przez caly ten czas podczas kazdego spaceru dziecka kisic w foteliku i zastanawiam sie czy moge wczepic spacerowke i do tego jeszcze fotelik?? nie za duzo?
bede wdzieczna za odpowiedz 🙂

aha i jeszcze jedno, czy stewardessa podgrzeje mi mleko w samolocie?? moje dziecie nie tjnie zimnego niestety..... 😞