Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc 🙂 Monia to djembe czy bongosy? ja to bardziej djembe 🙂 chce kupic malej taki malutki jak juz bedzie trafiala raczkami tam gdzie chce 🙂 a ziolko ... tesknie za nim kocham zapach i czasem prosze Michala zeby zapalil w ogrodku ja sobie powdycham chociaz...ja przed ciaza czesciej palilam niz pilam 😉ale nie spalam sie jak swinia, ja lubie miec smiechowa faze a nie detonejszon 🙂
Moje male zuoooo znow sie spina drugi dzien,kurwa, czemu ona nie moze? juz nawet jak zje mleczko to jej sie prawie wszystko ulewa 😞 dzis idziemy o 10tej do GP, w koncu...
Sylwia gotowa???????????????

• Mamusia
Majeczko djembe 🙂 A co do ziola to kiedys tez palilam prawie non stop.Swego czasu nawet na oknie hodowalam 😁 A zapach tez kocham,cudowny jest 🙂I tez wole sie spalic na smiech niz na padniecie,bo wtedy to juz zadna frajda.A ja lubie,jak sie wtedy w dziecko zmieniam hiihi.Tylko sie smieje,ze jak tyle nie palilam,to mnie od razu powali.Ja tez wole ziolo niz alkohol,ale niestety malozenek jest antynarkotykowy,wiec trzeba bylo isc na ustepstwa 😉Majeczko a dajesz malej i swoje i modyfikowane?Bo jak Julce dawalam oba to ona tez miala problemy z kupka,bo dla takiego malego zoladeczka to szok byl,ze sie mleczko zmienia.I przez ten trudny czas zawsze espumisan i rumianek pomagaly.Mowie ci kup rumianek z hipp i daj Zuzi do picia.Bo rumianek ma naprawde wiele wspanialych wlasciwosci,nawet dla doroslego.Sylwia pewnie na kibelku zdenerwowana siedzi 😁

• Mamusia
Monia ja wczoraj jej podalam zwykly rumianek bez dosladzania i ona wychlala az 50 ml!!!! i nic......
tak wlasnie ma mieszane karmienie...nie chce z cycucha rezygnowac poki jeszcze moge , tymbardziej,ze ona przy cycu zasypia tylko-jeszcze sie nie zdazylo chyba,zeby sama zasnela...

Monia a co mi powiesz o zastrzykach antykoncepcyjnych??? nie tyje sie po nich? w sumie tylko to mnie interesuje, bo czytalam o wkladkach ,ze sa powiklania po nich czesto i proponuje sie je kobietom,ktore juz maja rodzine i nie planuja , bo po wkladce tylko okolo 40% jest tak samo plodnych jak przed......wiec mysle o zastrzykach bo mozna karmic 🙂

• Mamusia
Doberek Marylko:* Nusia a wy gdzie sie wczasujecie?Zdjecia na fb widzialam.A u nas laptop,pilot od tv i telefon pobudzaja trzesawki hihi.No a jak reklama w tv leci to glowa od razu oczy w nie wbija i zawieszka jest 😁 😁Czytalam o tym kolesiu.Szkoda slow 😞 Widze,ze poruszylam ciekawy temat hihi.Spodziewalam sie jakiegos linczu,a tu wszystkie pala 😁 Nusia a tej z Jamajki to wam zazdroszcze 😜 Maja poczytaj o tych zastrzykach,bo jak bylam wkladke zakladac,to przegladalm ulotki i tam bylo napisane,ze im dluzej stosuje sie zastrzyki,tym ciezej i trudniej wraca sie do plodnosci.Moze znajdz u was antyconception clinic i jak tam pojdziesz to ci wszystko wytlumacza