Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maja gratuluje zakupu, bardzo pomyslowa tortownica i ozdobna.
Ja tez jestem fanka Carboot sale, mam nadzieje wyciagnac meza w niedziele na taki ogromny kolo Guildford, przejezdzalismy obok ostatniej niedzieli, jest przy trasie A£, jeszcze takiego w duzego w zyciu nie widzialam, licze na jakies fajne okazje. ja to taki szperacz kolekcjoner po ojcu jestem.

• Mamusia
A tak poza tym to bylam wczoraj na USG, wszystko dobrze u mojej Izy, wazy ok 900g i dluga od glowki do pupy 23cm. Nie widzielismy jej w calosci bo bardzo zduszona juz jest w brzuszku ale Pani pokazala nam jej buzke, patrzylismy kilka sekund a ona otworzyla oczka 2 razy, pomrugala do nas i zaczela sie wiercic, malo sie nie rozplakalismy z mezem na ten widok, tak jakby wiedziala ze na nia patrzymy i sie martwimy czy wszystko z nia dobrze.

• Mamusia
Mia :* kurde zazdroszcze Ci tych emocji 🙂 znaczy tesknie za nimi 😉
U nas dzis jakies swieto carboodowe jest i nawet popoludniowy jakich jest ale w innym miescie, doatlismy ulotke od parkingowego pana 🙂 Ja to wlasnie takie perelki wyszukuje, nie lubie tego co maja wszyscy 😜 (nie liczac kwiatuszkow dla Zuzi 😜)
a swoja droga to wczoraj bylam 8 minut na solarium i cale szczescie ,ze w gaciach weszlam bo bym dzis na dupsko nie usiadla 😁 😁 😁

• Mamusia
Maja jutro wrzuce specjalnie dla ciebie fotki Julki 😁 Ubranko ci sie napewno spodoba 😜 A winka wypilam tylko lampke,bo tak mnie plecy bola,ze chodzic nie moge i na nic nie mam ochoty.Nawet ketonal nie pomogl.Zamowilam sobie wkladki ortopedyczne ktore lekarz kazal i juz sie nie moge ich doczekac.Mam nadzieje,ze szybko przyjda

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
moze to ten kamien ci na kregoslup uciska 😜

Pewnie tak 😁 😁 😁
A tak powaznie to mam problemy z kregoslupem od 4 lat i bole wracaja takimi falami.I jak juz sa to mecza z 2-3 tygodnie.Mam nadzieje,ze moj lekarz sie nie myli i faktycznie te wkladki pomoga

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):
moze to ten kamien ci na kregoslup uciska 😜

Pewnie tak 😁 😁 😁
A tak powaznie to mam problemy z kregoslupem od 4 lat i bole wracaja takimi falami.I jak juz sa to mecza z 2-3 tygodnie.Mam nadzieje,ze moj lekarz sie nie myli i faktycznie te wkladki pomoga

lecz sie kobieto, lecz 🙂

• Mamusia
Cwicz kobieto kregoslup!! Rozciagaj sie codziennie, Monia masz tak malo lat i tak boli co bedzie potem?To Twoje cialo pielegnuj je!!!!!! Wspolczuje Ci bo doskonale wiem co to bol plecow i kregoslupa...dlatego juz chce tego uniknac na przyszlosc ale nie wymadrzam sie bo nasze bole napewno maja zupelnie inne podloze.....
Czekam na foteczki Jullki 😁 ciekawe co tam wymodzilyscie 😜

Znow fajnie spalysmy tyllko to spinanie sie malej nocne, pol nocy steka tak w polsnie i pierdzi 🙂 Wczoraj znow nie bylo kupki wiec licze na dzis... ale taka juz fajna jest, malo marudzi , pogada, nawet jak placze to juz jej sie wplata gadanie w miedzyczasie 😁 Jak ja ja kocham 🙂

• Mamusia
mnie czasami boli kregoslup od dzwigania mojego klocuszka. i teraz jeszcze obnizylismy lozeczko i jak ja w nocy karmie i przewijam to musze sie fest nachylic i potem tez pobolewa. Monia moze sprobuj jogi. ja chodzilam jak bylam w ciazy i wszelkie bole przechodzily
Kasia myslalam o kurteczkach i kombinezonie i rzeczywiscie mam ocieplacz na nozki w wozku i kupie jej tylko kurteczke 🙂