Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry 🙂Maja dziekuje za pamiec 🙂Sylwia ja ci dam pipke 😜 😜 😜 A ja sie nie odzywalam,bo mnie caly weekend nie bylo.Dopiero wczoraj wieczorem wrocilam i mialam do rozpakowywania mega paczke ciuchow z Polski 😁 Dla malje oczywiscie 😁 😁 Weekend spedzilismy u siosty.W sobote z rana basen,potem griil,w niedziele park i obiadek i tak jakos zlecialo 🙂
Sylwiu co do lotu,to ja latam ryanairem i za fotelik musialam doplacic 10f i zaznaczylam przy odprawie przez neta,ze go bede miala.A na wozek dostaniesz naklejke i bedziesz miala oddac go pod samolotem i potem pod samolotem bedzie na ciebie czekal 🙂A co do mleczka,to w Polsce tez nie beda ci problemow robic,bo przepisy pod tym wzgledem sa takie same na calym swiecie.
Maja espumisan to ja wlasnie dawalam cale 10 kropli na raz 😜 I zdecydowanie odradzam koperek,bo Julka niespokojna po nim byla.A co do rumianku,to parzonego tez pic nie chciala,za to ten z hipp jej smakuje.Tyle ze ja daje 1 lyzeczke na 200ml a nie na 100.A neta mam z virgin.Za tv,neta i telefon place 28f.
Goska wracaj szybko do nas!

• Mamusia
i co tylko my sobie popisujemy tutaj - Sylwia, Nusia i Kasia swoje usmiechy strzela? a gdzie reszta sie podziewa???? pogody az tak pieknej nie ma 😁

PS. zapomnialam Wam napisac, Loli poczytuje nasze posty ale nie moze pisac (kilka tygodni temu napisala mi wiadomosc na fejsie)

• Mamusia
I jest Monia wywolalam Cie duchu 😁 😁 😁 😁 Goska pewnie niepredko wroci, jak ma caly dom do ogarniecia 😁 ja to znam 🙂 a napewno przeszczesliwa jest po pierwszej i drugiej nocy na swoim 🙂 ciekawe jak Vaneska to zniosla 🙂
Monia jak zabki Juli? widac cos juz?

• Mamusia
Maja zabki widac pod skora,ale ja sie smieje,ze wyjda calkiem dopiero na roczek 😁 A ja do tego czasu osiwieje.Chociaz nie powiem,bo przez caly weekend sobie odpoczelam 🙂Piotrek sie mala zajmowal i przez caly ten czas az sloiczek obiadku jej dalam i w nocy mleczko 🙂Wiec nie moge narzekac.A dziewczyny zawsze aktywniejsze wieczorami sa.Za to ja ostatnio wtedy nie wchodze,bo chce wiecej czasu z rodzinka spedzac 🙂No a Gosce to zazdroszcze,tez juz bym sie chciala na nowym mieszkaniu urzadzac,ale nie predko pewnie ten dzien nadejdzie.A co do espumisanu to ci mowilam,ze u nas byl wybawieniem na kupki 😁 Dobra lece sprzatac lazienke,bo rybka wlasnie zasnela
P.S.Mloda znowu dostala pelno zabawek i ja juz nie wiem,gdzie mam to trzymac 😁

• Mamusia
hejka 🙂
monia marylce ida zabki od 3 miesiaca, za kazdym razem jak marudzi to mowimy ze to na zeby 🤪 a zebow jak nie bylo tak nie ma 😉

my wczoraj caly dzien na lonie natury sie dotlenialismy 🙂

maju ja tez bym niczego nie slodzila. dawalam malej herbatki z hippa i one byly slodzone i teraz zaluje ze nie przyzwyczilam jej do wody

• Mamusia
Monia super,ze mala ma pelno zabawek, po pierwsze Ty nie bedziesz musiala jej nic kupowac, po drugie szybko sie nie znudzi 🙂
Nusia ja jej daje czasem wode, wlasnie sie czaje na herbatke z hippo ulatwiajaca trawienie, sama sprobowalam granulek sa pyyyyyyyyyszne ale rzeczywiscie bardzo slodkie, zrobie jej z pol lyzeczki na 50 ml bo wiecej i tak nie wypije,a nie ma co jej rozpychac zoladka.
Lezy teraz przy mnie i sie spina znow, a potemchyba zapomina o tym i zasypia i tak w kolko i pewnie az do wieczora kiedy to bedzie juz brzuszek bolal 😞((( jutro na szczescie idziemy juz do GP czekam na ta wizyte jak na wybawienie - mysle o tych probiotykach......

• Mamusia
bry 🙂
tort na pewno bedzie rewelacyjny 🙂 moj ma 31go urodziny, ale tort co najwyzej moge zamowic 😜
u nas tez ostatnio wiele sie dzieje i zeby byc w niare na biezaco, zaznaczam sie tylko 🙂
poza tym, nie zawsze mam cos madrego do powiedzenia 😉
u nas dzis pieknie sloneczko swieci, pranie juz nastawione i zaraz bede zabierac sie do wieszania i nastepne nastawiam. uwielbiam prac, ale potem to prasowanieeee 😠
my w ten weekend zaczelismy lekki remont w ogrodku, tzn. odgrodzilismy polowe ogrodka dla naszej Daisy, bo lazi wszedzie, zbiera kamienie, wyrywa kepami trawe , rozwala kwiaty.... w tym roku nic nie robilismy,bo nie bylo sensu i szkoda kasy na cos, co bedzie ladnie wygladalo max 10min. 😠 tak wiec postanowilismy dac psinie pol ogrodka. bramka jest od przedwczoraj, a dzis psina juz ja przeskakuje 😠 😠 😠. nie mam juz slow..... 🥴 🥴 znowu cos trzeba wymyslec, bo jak kupie kwatki itp to znowu nic z tego nie bedzie 😮

• Mamusia
Maja ciacho wyglada bardzo apetycznie 🙂Sama bym sie na nie skusila 😁 A co do zabawek,to i tak szybko sie nudza hihi.Maju jesli Zuzia ma problem z kupa,to daj jej espumisan,bo to sie w organizmie nie osadza i wychodzi razem z kupka.No i rumianek tez jest w tej kwestii pomocny.Nusia z tym cukrem to chyba od dziecka zalezy,bo mala pije i herbatki i wode.Tyle,ze ja je robie slabsze,niz kaze producent.Jesli pisza,zeby dac lyzeczka na 100ml to ja daje pol 😜 A co do zabkow,to u nas niestety to,bo jak jej dziasla posmaruje,to sie na chwile uspokaja.Ale i tak pewnie szybko ich sie nie doczekam na wierzchu.Z moim szczesciem..najwczesniej na roczek 😁

• Mamusia
Kasia to prawda dzieci sobie gadaja,pokaze wam linka blizniakow mojej znajomej jak one gadaja szoooook 🙂
Monia bebny uwielbiam 🙂 niech sie uczy,moze bedzie muzykiem 🙂)musze wam to pokazac, no musze hehehehhe:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/img4353v.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2451/img4353v.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Maja Zuzia jest cudna 🙂Normalnie jak kiedys sie spotkamy,to ci ja schrupie 😁 😁 A my dopiero niedawno do doma wrocilysmy,bo u kolezanki sie zasiedzialam 😁 W sobote wybieramy sie do niej na wieksza imprezke hihi.Mamy zamiar ziolo nawet zapalic 😜 😜Maja a co do bebnow,to moj szwagier je robil w Polsce.Taka jego pasja.Pamietam czaszy,jak jeszcze nawet z moja siostra nie byl,a mial taki mega wielki beben(wlasnej roboty)i chodzilismy cala ekipa na stara plaze,pilismy wina 🤪 i na tym bebnie gralismy..Do teraz jak w Pl jestesmy,to beben w ruch idzie 🙂A ten tu,to maly jest,ale i tak na kazdej imprezie w rogu nie stoi 😁

• Mamusia
Ale tutaj dzisiaj faktycznie cicho! :-) Ok babeczki ja spadam do wyra! Miłej i przespanej nocki Wam życzę ;*
Ps. co do zioła to mam sąsiadów którzy jarają codziennie przed domem i zawsze oknem wszystko do mnie wlatywało, jeszcze jak Milan w brzuchu był to mówiłam ,że mi się dziecko zjara :P ale na szczęście już palą na ogródku z tyłu! ;-)

• Mamusia
Doberek 🙂U nas noc cudowna 🙂Mala co prawda w nocy sie powiercila,ale jak zasnela o 21 tak na karmienie wstala o 6:30 😁 😁 Zdebialam,jak Piotrkowi alarm zadzwonil 😉Sylwia co do ziola to ja ostatni raz zapalilam jak moj tata zmarl..a wczesniej to nie pamietam 😜 Jakies 5 lat temu.Juz sie do kolezanki smialam,ze jak sie spale to pewnie zostaje u nich na noc w salonie 😉 😉