Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aż mi smaka narobiłście na ciacho! 😉 Chyba się muszę się do babci uśmiechnąć ładnie,żeby zrobiła coś dobrego 😉
A mój synalu chyba dostaje skazy białkowej 😞 ma takie czerwony plamy i krostki na policzkach! ,dzisiaj jadę wyrobić małemu pesel do urzędu i jutro pójdziemy do lekarza.Nie wiecie jak to jest ?Przyjmie nas lekarz normalnie? W razie w mam małego książeczke zdrowia,ale to i tak przeciez wszystko po angielsku.

Maja u nas już się upały skończyły!Nareszcie,teraz nawet się chłodno zrobiło ,a w nocy jak w zimie...wczoraj byliśmy z Radeckim w pubie ze znajomymi i jak wracaliśmy to myślałąm ,że zamarznę 😉
A ogólnie to taka jestem tutaj szczęśliwa... czujemy się z Radkiem tak dobrze ,że nie wyobrażam sobie powrotu póki co hihi Codziennie coś z rodzicami robimy, byliśjmy ze znajomymi juz kilka razy się wyluzować, bo babunia zostala z wnusiem 😉 Dzisiaj też planujemy grilla z rodzinką na działce 🙂
A bylismy tez u Radka wujka , ma taką swietna córe! 🙂 Kupiliśmy Jej sukieneczki z barbie i innymi jakimis ksiezniczkami to byla taka szczesliwa i jak modeleczka chodziła 🙂 Nie dlugo Wasze niunie beda takie modelki 🙂))
Zmieniamy tez mieszkanie w koncu!Bedziemy mieszkac tylko z Radka bratem i takie zajebiste znalezlismy! Nawet basen jest i ogrod taki wielki,wspolne oczywiscie,ale jest :P Takze jak wroce z Polski to bede urzadzac nowe mieszkanko przynajmniej nie bede tak myslec o tym powrocie 😉

Monia wdziałąm foty na FB ! Zajebiste widoki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 I Jula super :*
Maja cieszę się ,że Zuziak juz nie ma problemow z kupka 🙂 🙂

Słoiczki daje sie od 3 czy od 4 miesiecy?

• Mamusia
Hey dziewczyny.Dzisiejsza noc byla tragiczna.Byla najgorsza jaka kiedykolwiek mialysmy.Pobudki byly o 22,22:30,23:15,24,1:05,1:40,2:10,2:50,3:20,4,4:15,4:50,6: 30..No i dopiero teraz zasnela,a ja musze zabrac sie do roboty.Sylwia miejsce nie da sie ukryc,ze jest cudowne 🙂A mieszaknia z basenem to ci niesamowicie zazdroszcze!Goska ja daje sloiczki z hipp,bo one sa najczesciej na promocji 😁

• Mamusia
Biedroneczka90 napisał(a):
Gotujcie dla swoich szkrabów, zdrowe swieze wazywa, puzniej wystarczy to w blenderze zmielic i macie papke, a chociarz wiecie ze zdrowo i swiezo 😉
No i napewno wiecej witamin...

kochana, tutaj warzywa ani zdrowe, ani swieze, wszystko sztucznie pedzone 😜
ja tez kupuje najczesciej z hippa, ale kupuje juz jej sloiczki od 10 te m-ca bo sa wieksze kawalki, a ona swietnie sobie radzi z takimi . staramy sie tez dawac jej to co my jemy, oczywiscie za wyjatkiem smozonego i czegos mocno przyprawionego 😉

Maja, lepiej juz?

• Mamusia
Hej, no juz lepiej, moj megamadry maz podjal beznadziejna decyzje,mimo,ze mu kategorycznie czegos zabronilam i glownie o to bylam zla,teraz juz mnie temat nie interesuje,niech sam sie z tym ogarnia.

Dzis reszte ciacha wszamalismy do kawki 🙂
Sylwia!!!!!!!!!!!juz Ci zazdroszcze jak napisalas,ze basen, nie dosc ,ze mieszkasz nad oceanem to jeszcze i basen........miodzio i ogrod.......i brat do pomocy 😁 cudownie 🙂
No dziewuszki piszecie tak o tych pobudkach...wszystko przede mna, az strach. Mala po szczepieniu w porzadku tylko dzis jej sie chyba przysnilo to rano i nie moglam jej uspokoic tak sie wystraszyla we snie, ale juz dobrze w koncu zasnela baaaardzo zmeczona. No i jak pisalam kupek ciag dalszy 🙂 juz codziennie rano jest od kilku dni, wiec jestem szczesliwa 🙂))))
A jak Gosia zlosnico sie miewasz? 😜 😉 moze to ten dom Cie zaczarowal jakas zla energia? ale pewnie sama se wkrecasz 😉
Ja malej nie bede warzywa sama robic napewno, chyba ,ze np z mrozonek marchewke ugotuje i zmiele,bo te niby swieze.....same wiecie , kisna w lodowce po 2 dniach i smierdza. A wiadomo,ze nasze Polskie warzywa moga lezec cala zime w zacienionym miejscu.

• Mamusia
wlasnie ! zapomnialam o Sylwi basenie !!!! jak wrocisz do siebie i sie przeprowadzicie, to koniecznie czekamy na foty i szkoda, ze to juz koniec lata i basenem sie teraz chyba nie nacieszycie....
a do czyich obowiazkow bedzie czyszczenie i pielegnowanie basenu? bo slyszalam ze kupa roboty i spore koszty to sa. sorki, ze tak z innej beczki, ale ja zawsze staram sie analizowac 2 strony medalu 😉

• Mamusia
Biedroneczko ja tak sama na poczatku marcheweczke robilam,a potem mnie pan doktor opierdzielil,ze dziecko chemia faszeruje.I radzis tak do 8-9 miesiecy sie wstrzymac i kupowac sloiczki.Nie chce,zeby Julka swiecila,wiec sie tego trzymam.Kasia ja mam lozeczko obok glowy,wiec nie jest tak zle.Oooo moje dziecko do laptopa sie dobiera 😁

• Mamusia
maja to super ze kupki sie unormowaly 🙂
tez mam mala kolo glowy, ale jak ma taka nocke jak ty monia to i nawet ta bliskosc nie pomaga i tak trzeba wstawac 😜 a z jedzonkiem to jestem troche hipokrytka, bo jestem za sloiczkami, ale zdarza mi sie malej dac jakiegos owocka np wczoraj dostala banana, bo niby pomaga na rozwolnienie 🙂
a sylwia bujaj sie z tym basenem 😜 wygram w piatek 100 milionow i tez bede miala basen 😜