Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc laski.Wpadlam sie tylko przywitac.Nadrobilam was.Wszystkiego najlepszego dla Zuzi i brawa dla Vaneski.Kurde uzalezniona od was jestem.Pelna chata gosci,a ja do was pisze 😉 😉Gosiu przepraszam cie,ale dopiero w poniedzialek dam rade tam zadzwonic,bo dzis bylismy na basenie,potem u znajomych i teraz z nimi u nas jestesmy,a jutro idziemy od rana do muzeum figur woskowych 😁 😁 Nusia czekam na szeptanko,moze byc dobre hihi.A moje dziecko wlasnie w skoczku naparza.Wlasnie odkryla,ze mozna sie odbijac.Dobra,znikam,bo mi dupe truja.Buziole kochane

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aaaa Nudata polski sprzedaje polskojezyczne.Tu masz linka 😁 Z horrorow zostal tylko jeden,bo reszta juz poszla 😉Przy okazji wystawilam Piotrka gry i kilka ciuszkow,ktore mojej drogiej siostrze i tak sie nie podobaja.A to da niej trzymam ciuchy.Tu masz linka: http://www.ebay.co.uk/itm/290606296583?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649

• Mamusia
Wchodze co jakiś i za każdym razem opisujecie ,że już dzieciątka się nauczyły czegoś więcej 🙂 Tak szybko też nasze słonka się rozwijają... 🙂
Zuuuzia buziale dla Ciebie :*
Vanesska silna kobitka już 🙂 Gosiak ,a czemu się śmiać nie mogę? 😜
A mój syn ostatnio odkrył ,że ma dłonie hihih daje sobie przed oczka rączki i obserwuje co to ciekawego jest 🙃 i robi takiego zezola hehe
A jaaaaa słuchajcie odciągnęłam mleko i wczoraj pobalowałam trochę ze znajomymi :P i miałam dzisiaj małego kaca ☺️ ale co tam...należało mi się :P

• Mamusia
i jeszcze narzekasz? moje dziecko budzi sie o 12stej , 3.30 na butle i steka do 6stej, potem kupa,i moze laskawie zasnie na pol godziny, ale przewaznie jak tylko robi sie jasno to ona ma oczy jak 5zl, i bawi sie cyckiem, zebym wstala, tak go lapie i wypluwa, i kreci glowa, to mala cfaniara jest. Nie wiem jeszcze jak ja przestawic, nie kumam jej zegara,a ona mojego 🙂 ale jak sie usmiechnie z rana po nieprzespanej nocy.........to ja kocham jeszcze bardziej 😜
Tymczasem kima juz pare dobrych godzin i pewnie bedzie baaardzo glodna i komunikatywna o 12stej. Wiec kolorowych, musze wytrwac 🙂

• Mamusia
A ja dostalam od znajomej swieze warzywa od niej z ogrodka i od rana walcze z gotowaniem na parze.Mamy juz kurczaczka z brokulami i marchewka,zupe marchewkowa i zaraz bede robic przecier z cukinii 🙂 🙂I nawet sloiczki mam po ostatnich obiadkach,wiec narobie jej jedzonka i to spasteryzuje 🙂