Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry 🙂U nas nocka znowu niezachwycajaca..:P Nusia pewnie,ze pociagne,bo jak nie ja,to kto 😁 😁 A co do must be the music to mloda naprawde jest swietna,a mama moze byc z niej dumna.Szkoda mi tylko,ze Julia Miesiaczek dalej nie przeszla.Glos ma cudowny,tylko pewnie za nazwisko nie przeszla hihi.A co do wynikow to jestem zawiedziona 😞Bo myslalam,ze albo ona albo Czerniawki przejda,bo glosy maja wspaniale.A u dupa 😞 Kurde,snilo mi sie,ze wrocilam na pelen etat do pracy i sie z Piotrkiem mijalismy...Koszmar 😁 Nusia u nas nawet slowa sex nie mozna wypowiedziec,bo Julia dostaje zastrzyk energii 😁 Oj nie chce dziewczyna rodzenstwa 😜

• Mamusia
🙂 dziendobry 🙂 jjem wlasnie na sniadanie serek wedzony ,ktory uwielbiam ale nie moglam go jesc z powodu karmienia, teraz na szczescie Zuzia toleruje wszystko co wprowadzam nowego (jak do tej pory) terrorystka obudzila mnie o 1 standard, o 5 na kupke i o 7 wstawac bo jej sie nudzi ile mozna tak lezec z zamknietymi oczami ,co? 😁
A co do seksu hehhe, smiesznie sie zeszlo wczoraj Michal chcial robic braciszka!!!!!!!! 🤪 tylko on wie jak szybko i skutecznie mnie zniechecic hehehehehe bo z wizja braciszek dla Zuzi to mi sie odechciewa wszystkiego hehehe

• Mamusia
Monia zabki ida przeciez...... 🙂 cierpliwosci tego sie nie da przyspieszyc..
A ja sie biore za pranie mojego wlochatego sywanu, kurwa ,ze tez mi sie kiedys zoltego zachcialo.Wyglada ohyyyyyydnie teraz. Zbiera kazdy brud,kurz i wszystko, bede z nim walczyc vanishem,a czytalam jeszcze,ze jest taki proszek do posypania, on wyciaga brud i zamienia w proszek, potem tylko odkurzyc. Ale nie chce na niego czekac, bo nawet znalazlam na ebayu.

• Mamusia
Nudata tez to przechodzilam...... ja dawalam malej w ostatercznosci czopki glicerynowe dla dzieci i to polowke albo jeszcze mniej. i najlepiej posmarowac go oliwka przed wlozeniem. po max 4 h jest kupka.
a zeby unormowac kupke to kminek zaparzalam 1 lyzeczka na pol szklanki i dawalam malej do picia 30 ml. rano zawsze byla kupka. musisz probowac roznych metod na kazde dziecko co innego dziala.
poloz go na brzuszku, na sobie, pomasuk plecki, i brzuszek pomasuj w kierunku wskazowek zegara, popodginaj nozki do brzuszka, w momencie jak sie prezy. mi sie kilka razy i tak udalo.

• Mamusia
niektorzy daja rumianek do picia, u nas nie dzialal, koperek tworzy gazy wiec brzuszek po nim boli, to sciema. i woda zwykla przegotowana mozesz przepajac. a jak karmisz? tylko cycem czy i formula? bo jesli tylko cycem to mozesz miec takie mleko, ktore organizm cale wchlania i nie ma nic do usuniecia.

• Mamusia
Sylwia ja tez jakos nadwyraz czesto wspominam przeszlosc.... 🙂
a my wrocilysmy ze spacerku, wybralysmy sie do tesco bo tam fajne ciuszki maja u nas, a ja chcialam kupic dla maluszka kolezanki,ktory niedawno przyszedl na swiat, niestety nic nie znalazlam ale za to kupilam sobie winko 🙂 kolejne 🙂))) kiedys bedzie czas ,ze je w koncu wypije 🙂

• Mamusia
szkoda słow na ludzi ktorzy tu mieszkali, ojebal nas na rachunku za wode 30f zaplacilismy za niego (tedy myslelismy ze powinnismy i to nasz rachunek juz jest) a dzis przyszlo za wode 140f 😠 Marcin poszedl do wlascieciela i zadzwonili do tej firmy i tam powiedzieli mu ze ma nie placic tego rachunku ani tamtego tez nie powinien i nowy rachunek nam przysla!! kurwa oszust 😠 myslal ze glupich dzieciakow sobie znalazl 🤢
dziewczyny jakie macie te foteliki dla dzieci co sie w nich karmi i kiedy w nich sadzaliscie male jak juz same siedzialy? bo ja to musze w koncu kupic bo karmienie jej w bujaku to maskara 🤢

• Mamusia
Co za dupek!!!Tak jak napisałaś,myślał że młodziaków może wyrolować na kasę... nie dajcie się palantowi.
A leżaczek ja mam taki standardowy...a ten co w anglii miałam to Radek mi mówił,że już za mały będzie i będę musiała coś nowego kupić,bo do krzesełka nie dam,bo nie siedzi tak stabilnie.

• Mamusia
Sylwia Nie pytaj.wyszlysmy z ania i tak dosc mocno wialo i chyba jej cos do gardla wpadlo
.zaczela plakac,nie chciala otworzc oczu i zaczela sie dusic.nie pomogla herbata,mleko ani nic!normalnie sie az dusila i miala odruch wymiotny a to cos ja dalej bolalo i jak sline lykala to widac bylo,ze jej bol spraawia i nie moglam jej uspokoic i pobieglam do przychodni,zeby ja emergency przyjeli.chyba z godzine tam bylam.a ja to tak meczylo,ze az mleka na mnie troche wyzygala i plakala non stop.ci z przychodni chcieli mnie na przeswietlenie wyslac,ale zaczelo jej sie poprawiac.jak sie uspokoila to mnie wypuscili.dalam jej potem mleko i zasnela i spala 4h.myslalam,ze cos sie stalo,co chwile sprawdzalam czy oddycha.Na szczescie teraz wszystko jest ok ale schize niezla zalapalam

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
szkoda słow na ludzi ktorzy tu mieszkali, ojebal nas na rachunku za wode 30f zaplacilismy za niego (tedy myslelismy ze powinnismy i to nasz rachunek juz jest) a dzis przyszlo za wode 140f 😠 Marcin poszedl do wlascieciela i zadzwonili do tej firmy i tam powiedzieli mu ze ma nie placic tego rachunku ani tamtego tez nie powinien i nowy rachunek nam przysla!! kurwa oszust 😠 myslal ze glupich dzieciakow sobie znalazl 🤢
dziewczyny jakie macie te foteliki dla dzieci co sie w nich karmi i kiedy w nich sadzaliscie male jak juz same siedzialy? bo ja to musze w koncu kupic bo karmienie jej w bujaku to maskara 🤢

Gosia, my mamy takie krzeselko : http://www.ebay.co.uk/itm/CHICCO-POLLY-MAGIC-HIGHCHAIR-LOWCHAIR-STARLETTE-/180568605047?pt=UK_Baby_Babay_Feeding_Highchairs_Boosters_LE&hash=item2a0aba4177
tylko inny kolor i jestesmy bardzo zadowoleni. kaya jest w nim od urodzenia, a teraz juz tylko w nim je 🙂