Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
vanesska molestuje ksiazeczke http://www.youtube.com/watch?v=uBquwERktOc

haha jaka fajnieeee 😆 😆 😆
Gosia , to jak z tą ciążą?:P

nie zalamuj mnie 😜

No Vanesska na pewno chce braciszka mieć 😜 fajnie....taka mała roznica wieku...

• Mamusia
Facet który z pracuje z Marcinem rozstał sie z kobieta i ta wyprowadza sie do innego miasta a on nie ma tymczasowo gdzie mieszkać. On załatwił Marcinowi prace, po 1 dniu znajomości ... dzisiaj, aż mu się rozplakał w pracy... i Marcin mu powiedział ze dopoki czegoś nie znajdzie moze mieszkac u nas... 🤢 pokoj dla Vanesski jest wolny wiec... ale jakos czarno to widze, ale nie wypadalo nie zaproponowac...

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Aaaa ja myślałam ,że macie problem z ciążą :P
Kurcze to faktycznie lipa...miejmy nadzieje,ze jak najszybciej znajdzie cos dla siebie...poza tym sam chyba bedzie czul sie nie zrecznie mieszkajac z Wami,wiec mysle ze dlugo to nie potrwa 😉

no mam nadzieje 🤢

• Mamusia
nusia jestes the best z ta woda hehehe,
Goska Vaneska to chyba glodna byla heheh, albo probuje wszytskich nowych smaczkow 😁
Sylwia Milan moze sie uczy pelzac hahahhaha, on nie wyglada jakby tyle wazyl !!! taki slodziaczek jest.
A dziurke wlasnie wpadlam na to,zeby zrobic, powieksze jedynki,ktorych juz nie uzywamy 🙂 bo z kubeczka picie to dla niej kara, tak beczala i beczala.ze pozniej nie chciala butli !!!! bo po kleiku dalam jej troszke mleka zeby sie uspokoila. Zobaczymy ile pospi.
Musze sie wziac za siebie i tez na youtubie konto zalozyc bo filmikow mam sporo 🙂
Gosia......napewno dla Ciebie to niekomfortowe, ale pomysl..... gdybys nie daj boze sie w takiej sytuacji znalazla jak ten kolega.....trzeba sobie pomagac. Napewno to tymczasowe, poza tym pewnie bedzie placil Wam za ten pokoj to i z kasa troche sie odbijecie. 🙂 Wiem,ze latwo powiedziec, ale tylko tyle moge w koncu nie? 😜 umowilam sie dzis xz mezem na seks heheh 😁 ciekawe czy mnie nie wkurwi do tego czasu 😉 wiec znikam 😁 kolorowych!!!!

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
w mothercare jest wypz na zabawki 🙂

Wczoraj wam o tym pisalam 😁 😁 Tak mnie czytasz uwaznie 😜 Goska wiem,ze ci to nie na reke,ale czasem trzeba sobie pomagac.Maja my tez mamy plan na male co nieco...jak nam cwaniara pozwoli 😁 😁 Sylwia Milanek juz sie w bujaczku nie miesci 🤪 🤪I jest duuuzo wiekszy od Juli.Goska zgadzam sie z Nusia-Vaneska tak samo sliczna jak i mama 🙂Lece mala kapac