Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Maja sie bzyka 🤪

no wlasnie probuje sobie wyobrazic jak to umawianie sie na sexxxx wygladalo 😜

a ja jak sie bzyka ☺️ na pieska, na misjonarza 🤨

Macie jazde!To i ja ide sie pobzykac,o ile znowu nie zasne przed 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
A zebys wiedziala,ze sie poseksilam 😁 😁 A co se bede zalowac 🤪 🤪 A moje dziecie przespalo dzis cala noc!!!Zasnela ok 21 i wstala dopiero o 6:10 jak nam alarm zadzwonil 😁 😁 Juuupi.Sylwia moj login to DMonisia.To podeslij od razu tez linka do filmiku,bo go z posta wymazalas:P

• Mamusia
Witam 🙂
Hmmm seks...co to takiego? Sylwianka ja w celibacie prawie od poczatku ciazy 😲
Ja dzis nie mialam pobudki w nocy....po prostu malu WCALE nie spal 😮 nie wiem co w niego wstapilo, plakal,krzyczal,stekal cala noc....masakra. Ale i tak kocham tego mojego nocnego rozbojnika 😘
dobra zmykam bo synek wola"Matka dawaj cyca!!!"

• Mamusia
Sie witam i ja, seksu nie bylo duzo by gadac.......... piardy w lozku nie sa seksi ani troche,faceci potrafia byc oblesni napewno to wiecie heheh, Zuzia stekala duzo w nocy ale na spiocha na szczescie. ale normalnie na cyca sie obudzila po tym kleiku.........i kupki jeszczenie bylo. Dzis jedziemy dzidizusia odwiedzic 🙂
A rano mala obejrzala pol "Krola lwa" tak do niego gugala 🤪 i az zaczela plakac bo spiaca i dalej ogladala , polozylam sie obok niej z cyckiem na chwile ona sie do mnie odwrocila i od raz oczka zamknela.....taka rozkosz.... 🙂

• Mamusia
Witam Laseczki 🙂

Wrocilam tydzien temu z Polski i postanowilam ze odezwe sie jak Was nadrobie i bede w temacie a tu TYLE STRON do nadrobienia dopiero skonczylam :P kazdego dnia po trochu i wreszcie tadam! skonczylam czuje sie jakbym przeczytala przynajmniej encyklopedie :P

Nudata Gratuluje Synka jest taki silny i sliczny 🙂
MajaCh no Twoja kobietka to prawdziwa mała TOP MODEL 🙂
Gosia21 Vanesska Urocza 🙂
MonisiaD Gratuluje pierwszego zabka 🙂 no i tego ze Jula juz chyba lepiej przesypia noce 🙂
Sylvinka3 Twoj mały mezczyzna jest cudowny 10kg to prawie mały Pudzian 🙂 co wy mu tam dosypujecie :P 😁 myslalam ze moja nunia jest duza bo juz od jakis 2 tygodni kupuje jej ciuszki 6-9 ma jakies 70cm i wazy 7,8kg ale chyba chlopcy zawsze sa wieksi 🙂
Nusia27 gorne 2czki powiadasz pięknie 🙂

Jesli chodzi o gluten bo byl wczesniej watek to mi lekarka kazala juz podawac po pół łyzeczki raz dziennie kaszki manny (z glutenem wlasnie) do mleka i miśce smakuje i niezauwazylam nic niepokojacego. Na poczatku przyzwyczajalam ja do kaszek ale pediatra powiedzial ze nie ma potrzeby ze tylko ja tymi kaszkami jeszcze bardziej przytucze wiec daje jej sloiczki i mleczko itp.

A mam pytanie jak sie zmienia mleko z 1 na 2 w 6miesiacu to najpierw jedno karmienie zastepuje sie mlekiem 2 pozniej nastepnego dnia dwa karmienia mlekiem 2 itd?????

POZDRAWIAM :*

• Mamusia
Wrocilam do doma z 74cm i 7,7 kg zywej milosci 🙂 🙂 🙂I dzis oficjalnie pozegnalismy masaze..bo udalo mi sie jej az wymasowac 1 noge 😁 Pani prowadzaca masaz nie wierzyla,ze Jula ma 7 miesiecy,bo taka ruchliwa jest hihi.A potem mloda walnela sobie 3 godzinna drzemka 🤪 🤪Kurde,jak ja kocham ta lobuziare!!To jest nie do opisania 😉