Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maja widze ze na mamusiach klocilscie sie o diete dzieci z majowkami... nie komentuje, ale jak bylam w ciazy to na brzuszku do tego forum nalezalam... na szczescie skonczylam gdy przeszly na mamusie i sie ciesze bo ta polowa a zwlaszcza Pani F to alfa i omega jakby juz 5tke dzieci miala 🤢

• Mamusia
Siemka, noooooo, ja bym moja mame ostro zjebala gdyby dala Zuzi czekolade, no ale to nie moj interes. A ta dziewucha rzeczywiscie byla irytujaca, ale musza byc takie na swiecie,zeby byly tez te mile 😁
W kazdym razie Zuzia na czekolade nie jest uczulona bo jadlam kilka kostek i karmilam i nic jej nie jest, to samo w winem, chociaz po tym jak wychlalam ta lampke ona zrobila 3 kupki nastepnego dnia 😁 hehehe pomaga na trawienie 😁
Nusia a ciacho nastepnego dnia jest smaczniejsze takie sie mokre zrobilo, "przeszlo" i dzis ran widze,ze juz pol blaszki nie ma 😁 bo tata sie dosadzil wczoraj jak wrocil z pracy po 22 i dzis na sniadanie hehehe, a potem mowi,ze utyl 🤪
A i testuje mala 😁 zajadam sie orzeszkami, migdalami i nerkowcami, jak narazie nie ma alergii, a ja je bardzo lubie.....tez chyba chomikuje na zime bo chce mi sie jesc jakichs tlustych potraw ,a tak to jogurty i salatki.
Co Monisia porabia w weekend??? mam nadzieje,ze mala daje sie wyspac 🙂
Zuzula w nocy buczy rano buczy itd dopoki nie zobaczy,ze moze oczy otworzyc i juz widzi bo jest jasno hehehe, terroristos bajki oglada 🙂

• Mamusia
Jejku,jak ja kocham moje dziecko.Wlasnie zaliczylismy wszyscy 2 godzinna drzemke i od razu lepiej 😁 😁 Maja a co?Zazdroscisz?Ty juz swojego kaca mialas hihih.Nusia na moje to troche za wczesie 3 miesciecznemu dziecku czekolade dawac.Kurde,ja wczesnie zaczelam Julii produkty i mnie na marcowkach linczowano,ale to przebilo nawet mnie hihi.Julia ma 7m-cy a czekolade posmakoala raz-tydz temu na delicji 😁 I dlugo jeszcze nie posmakuje,bo to nic watrosiciowego nie jest.Maja rozczulil mnie filmik z wazeniem.Az mi sie cieplutkona sercu zrobilo