Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde wiecie co wlasnie doszlam do wniosku,ze mam specjalny dodatkowy kawal serca na muzyke.
Jest wiele kapel ,ktore sa nowe i niezle ale te stare,ktore maja niemale znaczenie w roznych sytuacjach, sluchane w odcinkach zycia.....sentyment czlowieka jest nie do opisania. Za kazdym razem potrafie na nowo pokochac te kawalki.
I taki z tego wniosek. Niczego nie zaluje bo to co bylo tworzy mnie tu i teraz i doprowadzilo mnie do tego co kocham.
😁 Refleksje wieczorne - to chyba ta jesien.... 🤪

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Kurde wiecie co wlasnie doszlam do wniosku,ze mam specjalny dodatkowy kawal serca na muzyke.
Jest wiele kapel ,ktore sa nowe i niezle ale te stare,ktore maja niemale znaczenie w roznych sytuacjach, sluchane w odcinkach zycia.....sentyment czlowieka jest nie do opisania. Za kazdym razem potrafie na nowo pokochac te kawalki.
I taki z tego wniosek. Niczego nie zaluje bo to co bylo tworzy mnie tu i teraz i doprowadzilo mnie do tego co kocham.
😁 Refleksje wieczorne - to chyba ta jesien.... 🤪

jestem chyba tepa, ale nic nie zrozumiałam 😜

• Mamusia
hej
Maja ja też dzisiaj kac...kurcze moj organizm chyba jeszcze nie wrocil calkowicie do siebie bo juz drugi raz po imprezie rano miaklam pawia 🤢 i wcale tak duzo nie wypilam...owszem byłam ''wcięta'' i fajnie się bawiło,ale bez przesady nie aż tak... może to przez ,że spałam tylko 2 i pól godziny,bo wrocilam po 3 ,a syn pobudka o 6.... 🤢
ale dziewczyny co chlopaki odwalali na tej imprezie,SZOK! haha najpierw nam tanczyli do piosenki ''mydelko FA'' ...wyobrazcie sobie 10 chlopa jak tancza i sie wyglupiaja masakra! a pozniej doszlo do tego ,ze jeden sciagal spodnie z majtami i klejnotami nam swiecil hahahahahaha
oj wybawilam sie wybawilam,ale dzisiaj czuje sie okropnie,zwłoki! fczekam na mame ,az z pracy wroci i malym sie zajmie to jakas drzemke walne...

• Mamusia
Sylwia 🙂 Sami dorosli to i klejnoty byly hehehhe, fajnie,ze impreza sie udala 🙂)))i masz kochana mame ,moja przypuszczam,ze by mnie nie wyreczyla zebym mogla sie po imprezie wyspac hehehehe.
A ja juz wyjelam ciacho z piekarnika, jak bedzie gotowe strzele foteczke i Wam pokaze 🙂 narazie stygnie,zebym mogla masa na wierzch polac, a i ja dodawalam lyzeczke sody ,a w tym przepisie nie ma , chodzi o tego linka 🙂
Ale musi byc pychowe.......

A i musze Wam powiedziec ,ze chyba dojrzalam bo godze sie z ludzmi,z ktorymi mialam kiedys jakies starcia 🙂 Az mi lekko na duszy 😁

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
nie znam tej piosenki 🤪 mi za to snoop dog siedzi w bani kilka dni..... 😮
http://www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo&ob=av2e

I just wanna make you sweattttttttttttt I wanna make you sweat :P widzę ,że Majka też słuchasz różne rodzaje muzyki 🙃