Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Maja stresa to ja bede miala za tydzien w sobote...Bo mam plan wtedy isc pierwszy raz do pracy.Jutro zadzwonie do szefa i z nim to obgadam.Niby tylko na 1 popoludnie,ale na sama mysle mnie w brzuchu kreci...ale z drugiej strony bardzo sie ciesze,ze do ludzi troche wyjde

oj bo padne - jaki odludek sie znalazl..... 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Dzieki Kasia.
Pokoik jest tylko dla Izy ale my w nim mamy dbl bed poki Iza nie bedzie mogla sama spac, ale naszych rzeczy tam nie ma, wszystkie meble i miejsce w nich sa dla niej. Mysle ze OK roku bedziemy musieli tam z nia spac, czas pokaze, nasza sypialnia jest na innym pietrze wiec raczej nie dam raty latac w gore i w dol za kazdym razem jak zaplacze.

• Mamusia
Dzien dobry :*
No troszkę poczytałam sobie co tam pisałyscie kobitki 🙂 Uh
Mia mi sie rowniez podoba bardzo pokoik 🙂
Vanesska fajna niunia sie taka zrobila teraz , przewraca sie na brzuszek juz btak sprawnie, Milanek tez sie przewraca ,ale jeszcze nie wie jak sobie z jedna raczka poradzic hehe
Rajtuzy supela ,moze Milanowi tez kupie z taka falbaneczka na tylku?? 😜 😜 😉
Monia dobrze,ze ta nocka minela lepiej,bo wczesniej czytalam ,ze ciezko bylo !!!!
To Vanessce tez juz jakis zabek idzie ,ze tyak plakala ostatnio ???Biedne te dzieciaczki tak sie mecza z tymi zabkami i nie rozumieja czemu sie tak dzieje ,ze boli 😞
A jak Marylka??
Zuziaaaaaaaaaa daje tez mamie popalic!
A Kayka to juz w ogole duza baba 😆 😆 rosna księżniczki!Aaa i królewicz Patriczek 🙂
A Milankowi chyba sluzy tutaj klimat ,bo sobie w dzien takie ladne drzemki robi jak nigdy 😉)) Dzisiaj u mnie tez bardzooo slonecznie 🙂 Lece do agencji podpisac sie tez na umowie o mieszkanie. Jestem taka zadowolona...Tylkpo musze sie ze wszystkim jeszcze oswoic... jakos tak mi dziwnie po 2miesiacach w Polsce i jeszcze w nowym miejscu,ale przyzwyczajesie! 😉))
Milego dnai kochane :*:*

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Maja stresa to ja bede miala za tydzien w sobote...Bo mam plan wtedy isc pierwszy raz do pracy.Jutro zadzwonie do szefa i z nim to obgadam.Niby tylko na 1 popoludnie,ale na sama mysle mnie w brzuchu kreci...ale z drugiej strony bardzo sie ciesze,ze do ludzi troche wyjde

oj bo padne - jaki odludek sie znalazl..... 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪

Hehehehe 🙂 🙂Ale ja chce do ludzi bez dziecka..niech tata z nia wiez poglebia hahaha 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
heh, Monia ja tez sie wlasnie nad takim rozwiazaniem zastanawiam ,ale mam jeszcze czas do marca wiec luzik 🙂 przezimuje jeszcze w domku 😁
Bylismy mala pokazac mimo mojemu zaskoczeniu jestem zadowolona,ze tam pojechalam 🙂 a mala -nosilam ja na rekach wiec dziecie po 20 minutach zasnelo!!!! i wszyscy mowili...taka grzeczna hahaha ale im temat wkrecila cfaniara 😁
Pozniej obiadek i poobiadkowa sjesta, tata poszedl do pracy ,ja wstalam po sjescie ,a dzidzius spi!!!!!! no tej to dobrze, co... swietna pogoda dzis u nas!!! na sloncu to ostro mozna sie zgrzac!!!
Szkoda,ze sie juz tak szybciutko sciemnia bo bysmy na spacer wyruszyly przed kapiela.......

Monia zobaczysz teraz jak zdziczalas siedzac w domu, to prawda,z dzieckiem jest inaczej jak sie wychodzi, ja nawet jak sama na miasto ide na zakupy to mam wrazenie ,ze sie wszyscy patrza,ze jakis dziwolag idzie 🤪 niestety ....ale serio 😜

• Mamusia
Hehehe Maja ja tez mam takie wrazenie.Ale ja zawsze zakrecona bylam i wiecznie czegos szukam,a Julia to tylko przykrywka haha 😁 Ladnie cie Zuzia wkrecila.Julia robi dokladnie to samo..Tylko dzis kolezanka z moja chrzesniaczka u nas byly juz 3 dzien z rzedu i mloda juz sie nie szczypala..jazde skrecila na maksa 😁 Dopiero teraz ja uspilam po 5 godzinach darcia!Glowa mnie boli,chyba napije sie piwka 😁

• Mamusia
siema 🙂 co do rajstopek to kupilam w M&Co byly w promocji 30% taniej 🙂 ale pełno tego na ebayu jest 🙂
u nas po płaczu noc super! wstała na mlesio po 6tej i dalej spała do 9tej. A jak wstała na mlesio i usypiala to odwrocila sie do mnie na boczek złapała moja dłon i trzymala w raczkach i zasneła tak ☺️ ☺️ ☺️ dzis caly dzien jest ok i wariuje na brzuszku, pod lozko mi dzis wlazła 😁 wiec napewno to nie zabki 🙂

• Mamusia
moja Zolza siobie lezy na macie i wcina namietnie kiukasa, i takie dziwne miny ostatnio robi dolna szczeke do przodu wysuwa i tak sie krzywi do mnie i duzo memla buzia jakby probowala cus powiedziec 😮
kurde taki rozbity dzien jak sie spipo poludniu.......
Gosia Plotkara na zalukaj......ehhhhhhh te ich perypetie...... 😁