Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja mam talk talka i tez nie narzekam 🙂 gosia i child tax credit tez wzrosnie 🙂 moje dziecie spi, nastawilam faszerowana papryke i wcinam salatke warzywna 😜 a moj mezus pojechal z asia do szpitala, bo cos mu sie w stope stalo i chodzic nie moze. mam nadzieje ze nie jest zlamana 🥴

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia mam nadzieje,ze z nozka meza wszystko ok .
Monikopedio co bysmy bez Ciebie zrobily heheheh 🙂 ja nadal czekam na jakiekolwiek papierki porwierdzajace badz odrzucajae moje zasilki. Nic mi nie pryszlo od kiedy wyslalismy child benefit i hausing.....nic a nic. A child tax credit wlasnie sie dowiedzialam,ze Michal jeszcze nie wyslal.
Nerwa mam z tesciami caly wieczor gadalismy na skype. 😠

• Mamusia
Doberek 😁 😁 Jezu,jak milo przespac cala noc.Zazdroszcze tym,ktore maja tak zawsze.Julia zasnela wczoraj o 20 i wstala o 6:15!!Nawet karmienia w nocy nie bylo 🙂Cos wspanialego 😁 😁 Goska dziekuje za ten wosk.A i zrob lepiej NIN bo to akurat bardzo wazne jest! Nusia ale WRC i CHTC sa wyliczane na podstawie rocznych dochodow,wiec jak przestanie dostawac macierzynski,to i tak jej nie wzrosnie,bo szacowany roczny dochod sie przez to nie zmieni.Najwyzej w przyszlym roku jesli podali za niski dochod to im zwroca roznice

• Mamusia
monia moja kolezanka zadzwonila i jej child tax credit podniesli od razu 🙂
ja w nocy probowalam oduczyc marylke picia mleka i niespalam od 2 do 4 a potem o 5 pobudka na kupe 😜

mezus na szczescie nie ma stopy zlamanej. dziekujemy cioci asi ze tam z nim siedzieliscie 🙂

• Mamusia
odnosnie tesciow to i ja cos wiem... juz tesciowa zdarzyla mnie zdenerwowac odnosnie wozka... bo przeciez musi byc markowy i nie za mniej niz 1000 zloty 😮 oczywiscie ona i moja szwagierka wiedza najlepiej jaki wozek kupic i my nie mamy tu nic do gadania 😠 😠 to nic ze ja upatrzylam sobie super wozek w PL za 700 zloty 3 w 1 i ze jeszcze dostane znizke gdyz kolega pracuje w bobasie... wozek musi byc taki jaki one chca a nie taki jaki mi sie np podoba czy tez mysle ze bedzie o wiele praktyczniejszy... poza tym dochodzi sprawa lozeczka ciuszkow buteleczek i wszystkiego co zwiazane z maluszkiem... wszystko oczywiscie oni chca kupic... ja wszystko rozumiem pierwszy wnuk/wnuczka ale wydaje mi sie ze troche przesadzaja, bo w tym momencie to ja juz stracilam ochote na jakiekolwiek zakupy 😞 😞

• Mamusia
nie daj sie ninka 🙂 moi na szczescie mieszkaja w Polsce i nie wybieraja sie nawet do nas, a widzisz skype wystarczy ,zeby mnie wkur...... heh.
Dziewczyny taki materac styknie czy siano to jest? Ja sie nie znam.....
http://www.ebay.co.uk/itm/FULLY-BREATHABLE-COT-MATTRESS-120-X-60-X-7-5-cm-/280692059961?pt=UK_Baby_NurseryBedding_RL&hash=item415a8cef39

• Mamusia
Jejku,a my sie 2 godzinki przespalysmy 😁 😁 Zycie potrafi byc piekne hihi.Nusia to dziwne z tym child tax credit..Ciesze sie,ze stopa nie jest zlamana.A co do tesciowej,to ja o mojej zlego slowa nie moge powiedziec.Kocham kobiecine niesamowicie.Jest po prostu wspaniala.Nawet dzis przegadalysmy na skypie ponad godzine 😁 Co tu duzo gadac..uwielbiam ja 😁 😁 😁

• Mamusia
Moja tesciowa wie,ze Jula to moje dziecko 😁 A jak w pl bylismy,to sie mnie o wszystko pytala 😉Ale ona jest wspaniala i bardzo opiekuncza dla niej i w nic sie nie wtraca.Z reszta jest jedyna osoba na tym swiecie z ktora moglabym Julke spokojnie zostawic.Z reszta zostawilismy ja na 2 dni i mloda miala z nia lepiej niz z mamusia 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
ja tez bardzo dobrze sie dogadywalam z tesciowa (niestety juz nie zyje- wylew). czasami nawet lepiej niz z mama., nawet jak juz sie rozwiodlam, to tesciowa nadal mnie wspierala,
z obecna tesciowa nie mam tak bliskiego kontaktu, bo mieszka daleko i rozmawiamy w roznym jezyku, dogadujemy sie, ale rozumiecie..... jesli nie mozna swobodnie porozmawiac, bo nie ma szans na jakies nie wiadomo jakie kontakty. jest ok i tyle 🙂
a jutro czeka mnie szpital, trzymajcie kciuki dziewczyny, zeby dali rade mnie wybudzic potem, bo serio, mam troche stracha. w polsce raz mialam robiony zabieg pod pelna narkoza i mieli duzy problem, zeby mnie wybudzic... 🥴