Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
To chyba sobie daruje ta witamine, dzieki laski :*
A ja dzisiaj mialam pobudke okolo 3 😮 a pozniej standardowo 5.30 ... no i od jutro juz cyca nie daje w ogole.Bo dzisiaj jak zawsze rano dawalam Malemu,ale wypluwal,a jak ciagnal to nie mogl sie najesc i zaraz znowu chcial,wiec nie bede juz meczyc i malego i siebie...przykro troszke,ale trudno!
Takze dzisiaj DIETA DZIEN PIERWSZY 🙂 na sniadanko zjadlam juz ciemny chlebek z chuda szyneczka,zero cukru do kawki 😉 wlasnie musze isc do \'\'BERDONKI\'\' zaopatrzyc sie w litry wody niegazowanej 😉
Gdzie my sie kitramy?:P ja podobnie jak Monia wczoraj po lasach chodziłam z rodzicami ,Milkiem i psiakiem 🙂 Ojj kocham takie spacery... 🙂
Moniak,a co takiego masz do roboty? 🙂))) Fajne zdjecia dodałaś na FB 🙂)) haha pożeracz paluchów...Milan tak samo wpycha zawsze wskazujący i środkowy i potem Go cofa :P

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sylwia no to jestesmy razem w diecie 🙂 bede Cie pilnowac az mnie znienawidzisz hehehhe 😁 Pamietaj nie jest po 16stej!!!!!! ewentualnie owocka. :P

Nasza nocka znow 12-3-4-5.30 potem chwile przysnela po kupce do 7.30 i tata nas obudzil odebral paczke!!!!! materac juz jest! 😁 Zuzia juz lezala w lozeczku i tak sie krecila,zeby tylko cos kopnac ,a tu za daleko hehhhe 😁 dzis ja juz poloze w lozeczku 😁 oby bylo lepiej niz w koszyku bo jak w nim sie budzi to slysze tylko trzaskanie, tak kopie , bez kitu ona niecierpi jak cos krepuje jej nogi heheh 😁
Widzialyscie prognoze na srode?????27 stopni co to sie dzieje 😮

• Mamusia
Sylwia ale ona pozera takie paluszki lajkonik juniorki 😉Ile dasz,tyle zje 😁 A na dzis mam sprzatanie,prasowanie,gotowanie i robienie mlodej obiadkow,bo wczoraj zahaczylam o Alicje i znowu mam warzywka.Trzeba korzystac,bo duzo ich juz nie zostalo.Maja a w te 27 stopni uwierze jak zobacze hihi 😁 I czekam na relacje z nocki w lozeczku 🙂 Sylwia dla mnie i tak jestes wielka,ze tak dlugo karmilas 🙂

• Mamusia
Aaaaa paluszki, a bo dodałaś opis pod zdjeciem pozeracz paluszkow i akurat tam nie widac ,ze wcina te slone tylko tak jakby swojego palucha do buzki dawala Jula hihi :P dlatego napisalam,ze Milan swoje tez uwielbia... hehehe
No to dzisiaj faktycznie masz troszkedo roboty... taki nasz żywot kobiet :P prasowanie ,gotowanie i sprzatanie :P ja chyba to w koncu zmienie...ja bede biznes woman :P
Maja juz po 16stej mam nie jesc ?? ja jednak ostatni posilek bede miala przed 18sta :P a Ty juz Kochanie nie karmisz w ogole cycem ,ze na dietke poszlas?;>>
No i mam zamiar zostawiac syna babci wieczorkami i na rowerku smigac....nie odpuszcze!jak juz nie karmie to tak sie biore za siebie,bo nie moge patrzec jak wygladam...nigdy tak zle sie w swoim ciele nie czulam 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Sylwia ja wczoraj padlam i to doslownie.Zrobilam nalesniki,zjedlismy i polozylam sie na chwile..Piotrek mnie po 2 godzinach obudzil,zeby mala kapac.Ja wstaje,a tu pranie biale zrobione,rozwieszone,naczynia zmyte,kuchenka tez 🙂 🙂Moze i jestem kura domowa,ale jaka pomoc w domu mam hihi 😁

• Mamusia
Monia sliczne zdjecia uwielbiam czarno biale i sepie, uwielbiam 🙂
Sylwia ja karmie ciagle ale jjem delikatnie i ona ze mnie ssysa to co jjem wiec waga spada plus cwiczenia z murzynem hehe i raz lub dwa dziennie 6stek weidera, tylko wiecie co ....wciaglam dzis kolejne portki na dupe i sa ok w nogach juz nawet luzne i na tylku ale brzuch,boczki wisza, wstretne boczki ,kiedy to sie sciagnie.......masakra ale czytalam,zeby pocesarce za wczesnie brzucha nie maltretowac cwiczeniami bo miesnie sie nie uelastyczniaja bo sa przeciete ale sie rozciagna i brzuch taki sflaczaly moze zostac. Ja jak sie bardzo wyprostuje to nawet go tak nie widac :P
Wiecie jaki deal mi sie udal 😁 ksiazke ,ktora u mnie w pracy dziewczyny zamawialy za 15 f to bylo tanio bo bez przesylki ja wyrwalam wlasnie na ebayu za niecale 4f z przesylka 😁 dumna jestem z siebie :d tylko Michalowi nie powiem bo ja kosmiczne sumy wydaje na ksiazki...... 😁 a i szukam takich wiecie jak sie je otwiera to zamek powstaje albo domek albo dzungla, nie wiem jak one sie nazywaja........ 😞 a wiem,ze Zuzia je pokocha 🙂

• Mamusia
a ja wczoraj zrobilam golabki z warzywami w srodku wersja wege w sosie pomidorowym,z pomidorow swiezych. Michalowi bardzo smakuja,ciekawe jak Zuzia zareaguje jak mama wciagnie ze dwa na obiad. Pierwszy raz kapusta......ale co zrobic,ze ja kocham 😁 Pocebuli nic jej nie bylo to moze i kapucha przejdzie....

• Mamusia
jestem. nie przyjechali dzis Ci z talk talka ale moze jeszcze przyjada 🙂
mamy z marcinem od rana biegunke juz mnie ..... boli 🤢 😁
ja to sie boje jeszcze takich rzeczy kurde dawac 😞 mamy Nusia polski sklep, dawalam Vanessce tez chrupki kukurydziane ale ona mi ja kiedys ugryzla i kawale duzy miala w buzi i teraz sie boje ze jak cos ugrzyie to sie zadlawi 😞
kupilam jej dzis w tesco taki smoczek gdzie sie owoce wsadza i soczek wysysa, winogronki 3 wyssala 🙂 moze z czasem sie przekonam do dawania jej wszystkiego....

• Mamusia
Goska mojej siostrze koles z virgina przyjechal neta o 22 zakladac 😉Z lozka jak spali ich wywalil 😁 😁 Ja tez sie na poczatku strasznie balam i czatowalam kolo niej spieta.A teraz widze,ze jak sie wiekszy kawalek trafi,to albo go w buzi rozmemla albo wypluje 😉Nusia marchewka pomaga,ale tylko na chwile,bo ja wyrzuca i dalej jazda.Zajrzalam jej w paszczu ale zadnej roznicy nie widze.Matko w wielkim biegu udalo mi sie obiad zrobic i trochu ogarnac.Ale z ta placzka to masakra.Teraz biore sie za jej obiadek.Dzis bedzie jej pierwsze domowe spaghetti 😁 Dobrze,ze Piotrek juz jedzie,to sie nia troche zajmie

• Mamusia
Uhh ale czuje pustke w żołądku....ale to dobrze,dobrze 🙂 Dziś zjadłam dwie kromeczki ciemnego chleba z chudą szyneczką na śniadanie później na przekąske pomidorka,na obiadek kotlecika bez panierki z suróweczką oczywiście bez ziemniaków i na kolacyje musli z jogurtem naturalnym i w miedzy czasie dwie nektarynki.Na dzisiaj to koniec 🙂 Aaa no i troszkę brzuszków też było... Maja podeślij mi jeszcze raz linka do naszego MUDŻYNA 😁
jak tam Jula?marcheweczka coś pomogła????
Gosia własnie widziałam ten smok o którym piszesz,super sprawa! 🙂