Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Kobietki. Jak juz sobie wszystko poukladam to wroce do Was. Na razie poznajemy sie z Patrickiem na wzajem i uczymy. Babcia jest nieoceniona w pomocy, tylko ze za 2 dni wraca niestety do kraju 😞 Maly jest cudowny i z kazdym dniem jest fajniejszy i kochanszy 🙂. Dobra uciekam do spania papatki.
O rany kiedy ja was nadrobie 😮

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doberek babeczki.Maja mam dla ciebie dobra wiadomosc.Jesli ci odesla to becikowe,to masz dodatkowy miesiac na odwolanie.I tak do pol roku lacznie mozesz przeciagnac.po prostu jak w ciagu miesiaca nie dostaniesz dalej child tax credit,to odeslij jeszcze raz i kolejny miesiac bedzie 🙂Kurde,jak wy znajdujecie czas na murzyna?Ja ostatnio nie mam czasu na nic 😞Brawa dla Zuzi,ze taka dzielna byla i tak ladnie rosnie.I czekam na foty poscieli 🙂Sylwia ty sie tam nie obijaj tylko wracaj.Nudata ciesze sie,ze juz coraz lepiej.I zapewniam cie,ze jak babcia pojedzie,to i tak sobie doskonale poradzisz.Dobra,lece bo maruda rzadzi

• Mamusia
Cześć :*
No widzisz Maja nasza Monikopedia zawsze dopowie co trzeba 🙃
Monia na mudżina pół godzinki styka z rana i później wieczorkiem :P ja tak robie przynajmniej...właśnie musze się rozruszać,bo mnie wszystko boli...
Jak tam Zuzia po szczepieniu nie była marudna?
Julcia dawaj te zabki juz mamie ,bo juz nie daje rady bidulka z taka maruda :*
a Marylka jak tam? u Milana tez dojrzalam taka biala plame na dziaselku na dole,ale nie na srodku tylko tak bardziej z boku,moze to tez jakis zabek?wczoraj zjedlismy wlasnie gruszke z jablkiem przez pomylke..bo to ma taki kolor jak banan z jablkiem,ale na szczescie nic nie bylo tylko poszla ladna kupka 😁 😁
Dobra lece póki syn spi ogarnąc sie troche 😁 potem do Was zajrze :*
Nudata pewnie,ze dasz rade i bez babci 🙂 u mnie była tylko tydzien i poradzilam sobie 🙂 a tu nie ktore dziewczyny w ogole nie mialy pomocy 🙂))))

• Mamusia
Maryla ma katar juz taki zolto-zielony, Jacek sie boi zeby jej na uszy nie poszlo. daje jej ta witamine c na razie.
Zuzia dzielna bestia 🙂 Nudata jak babcia pojedzie to bedzie jeszcze lepiej 🙂 podziwiam was z tymi cwiczeniami, ja wczoraj cwiczylam strzelanie z luku na playstation move 😜 a teraz piore koc w wannie, bo mi sie do pralki nie zmiescil. a jak pytalam w pralni to koles 20 funtow chcial 🤪

• Mamusia
Czesc dziewuszki 🙂 Nudata dasz rade jeszcze sie sama zaskoczysz 🙂
Sylwia to widze,ze naprawde sie wzielas 😉 super 🙂)
Monisiu dziekuje za bardzo przydatna informacje 🙂)))))baaardzo 😘
a Zuzia wczoraj sie przestraszyla okularow mojej kolezanki i nie moglam jej uspokoic z pol godziny 😮 a pozniej juz luz, bo wsztstkie kolorowe rzeczy w domu sa takie smieszne , ze nie mozna im sie oprzec 😁 po szczepionce luz, myslalam chwile,ze ten krzyk wczoraj to po tym ale nie. Ale spac nie chciala w dzien prawie wcale, dopiero kolo 23ciej zasnela i obudzila sie o 1wszej na cyca i po 5tej 🙂 i po 7mej 🙂 ale bez kupy wczoraj, dzis czekam 🙂 zuzia jest dzielna co tam dla niej taka szczepionka :P
Gosia ,jak sie miewa Vanesska???? a co u Kasi i Nusi??????? u mnie cala chata pachnie faworkami ,a raczek olejem fuuj, i wszystko od rana piore i wietrze.

• Mamusia
Nusia moze idz z Maryka do lekarza.Ja tez pozno poszlam i na antybiotyku sie skonczylo 😞Julcia wlasnie maltretuje laczka 😁 😁 A co do koca to idz do zwyklej pralni tam gdzie masz pralki na monety i spokojnie koc wypierzesz w tej duzej za 4f 😁 😁 A potem od razu sobie wysusz.Ja tak robilam dopoki Ed nam tej pralki nie kupil,bo teraz wciskam kocyk do tej.A co do Goski to wlasnie czekam na smsa,bo ci z talk talka nie dotarli,a oni juz nie maja tego drugiego neta.No i jak Goska odpisze,ze nie dotarli,to tam zadzwonie i ich zjebie 😁 Tym bardziej,ze przyslali jej smsa z przypomnieniem,ze beda w podziedzialek

• Mamusia
20 funtów za wypranie koca 😮 jaja sobie facet robi chyba!
moje dziecko tez sie okularow boi i ogolnie jak jest nowa twarz to trzeba do Niego ostroznie ,bo czasami w taka histerie wpada ,ze nie idzie Go uspokoic tak sie zastanawiam czy moze to nie jest przez to ,ze w ciazy mialam duzo takich sytuacji ,ze sie czegos bardzo wystraszylam i denerwowalam?
to pozdrow tam Goche od nas przez te smsy :P

• Mamusia
hejka. Ja wiem ze bez Babci jakos dam osbie rade.... tylko ze z Nia wygode mam bo cala noc moge sobie przespac 😁 W dzien to Cycuchujemy sie z Patrickiem, a w nocy butla. Maly robi smieszne minki i juz probuje nas sobie podporzadkowac 🤪maly Kierownik normalnie. Pozdrawiam Wszystkich

• Mamusia
no i my i my sie wybieramy pospacerowac odbierzemy tate z pracusi 🙂
Nudata nie przejmuj sie nieprzespanymi nockami nie odczujesz ich tak jak w normalnych okolicznosciach, to jest wszystko inne uwierz mi 🙂
Ja mam maly zbiorek moich popieprzonych z lekka ksiazek, i malej tez juz zbieram powoli, czesto sa fajne edukacyjne dla maluchow w funciaku, polecam 🙂 np o kosmosie kolorowe albo o zwierzetach, i te na dotyk i na wrazenia, dzis moze tez jakies kupie 🙂
A jaa mam swoje wyszukane, inne, no i lubie Coellho ksiazki chce miec wszystkie, jak narazie kilku mi brakuje do kolekcji i mam cala serie K-Pax - 4 tomy juz sa 🙂 i Rozmowy z Bogiem, ktore tak polecam, bo odmieniaja czlowiekowi swiatopoglad , mozna byc szczesliwszym bez kitu. i o Che Guevarze mam jakies 2, o zabojstwach Mansona, to tez bym chciala o seryjnych mordercach kilka tak......i jeszcze bym chciala dzienniki cfaniaczka , bo film bym przezajebisty 😁

• Mamusia
nusia jak nie ma temp. to zabieraj ja niech sie wietrzy nosek 🙂 kurde ale u mnie wieje ,a nie mowilam ,ze 27 stopni ma byc? hehe 😜 , moja zabka spi, to chyba skutki uboczne tej wczorajszej szczepionki, budzi sie na chwile i poguga i zaraz zasypia, nawet sama zasnela rano w koszyku 😮

• Mamusia
alez piekna pogoda 🤪 🤪 🤪
kolejne pranie wywieszone, a czeka mnie jeszcze stara sterda prasowania 🥴 kiedy ja to zrobie 😮
Kaya zalapala o co chodzi w raczkowaniu do przodu ( przez jakis czas poruszala sie do tylu) i co chwile bije sobie brawo 🤪 🤪 🤪
jaka ona jest smieszna teraz 😘 😘 😘
wczoraj bylismy na wazeniu 8.140, czyli ok, w sam raz 🙂

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Czesc dziewuszki 🙂 Nudata dasz rade jeszcze sie sama zaskoczysz 🙂
Sylwia to widze,ze naprawde sie wzielas 😉 super 🙂)
Monisiu dziekuje za bardzo przydatna informacje 🙂)))))baaardzo 😘
a Zuzia wczoraj sie przestraszyla okularow mojej kolezanki i nie moglam jej uspokoic z pol godziny 😮 a pozniej juz luz, bo wsztstkie kolorowe rzeczy w domu sa takie smieszne , ze nie mozna im sie oprzec 😁 po szczepionce luz, myslalam chwile,ze ten krzyk wczoraj to po tym ale nie. Ale spac nie chciala w dzien prawie wcale, dopiero kolo 23ciej zasnela i obudzila sie o 1wszej na cyca i po 5tej 🙂 i po 7mej 🙂 ale bez kupy wczoraj, dzis czekam 🙂 zuzia jest dzielna co tam dla niej taka szczepionka :P
Gosia ,jak sie miewa Vanesska???? a co u Kasi i Nusi??????? u mnie cala chata pachnie faworkami ,a raczek olejem fuuj, i wszystko od rana piore i wietrze.

Maja, ja zwykle jak faworki robie to mi sie olej pieni. Te pierwsze takie wyrosniete i chrupiace wychodza a te pozniej z pieniacego sie oleju sa nasiakniete olejem i ni smaczne. czy ktos wie dlaczego sie tak dzieje? Myslicie ze olej przegrzewam? Ja bardzo lubie faworki ale ostatnio 2 razy mi sie tak stalo z olejem i sie zniechecilam.