Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj Sylwiu na pierwsze danie mamy barszcz ze swojskim makaronem,a na 2 piersi z kurczaka natarte przyprawa do gyrosa,na tym sa pieczarki przesmazone z cebulka,na to majonez i zolty ser i to wszystko zapiekasz,do tego frytki z piekarnika i surowka z rocket,fety,cherry tomato i papryki 😉Oj dawno takiego obiadku nie bylo hihi

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
mistryu powrocil ide nadrabiac 🙃

:*:*:*:*No w koncu.Widzisz,wystarczylo zadzwonic i zjebac 😁 😁 A w ogole pan mi wczoraj powiedzial,ze jestem troche sfrustrowana,bo go zjebalam.Ale przynajmniej masz neta hihi 😁 A barszczyk wyszedl zajeeeebisty 🙂Szkoda tylko,ze mezulek sie spozni,bo jeszcze w pracy siedzi.A juz w domu powinien byc.Maja to jak te faworki zawijac?

• Mamusia
romanse na telefonie........... 😜 Zuzia dzis spi kurde prawie caly dzien! po 2-3 h przerwa 30 min i dalej, teraz ja wybudzilam na kapanie , zjadla i dalej spac, sama zasnela!!!! chyba dzieci juz tak maja ,ze sie ich rytmu nie skuma do konca, a jak sie troche polapie to sie cos zmienia zaraz...... 🙂
Monia ja tez mam zlosliwa siostre..... 🤨 😠

• Mamusia
Gosiaczku ja z toba tez 🙂Masz taki sympatyczny glosik 😁 Tylko czemu napisalas chyba 😜 😜 😜 Tylko maruda nam nie dala dluzej pogadac.A tym psp mnie rozwalilas.Maja moja siostra i tak jest gorsza 😁 Nusia u mnie to napewno z przemeczenia...A i musze wam sie pochwalic,ze moje dziecie od dzis oficjalnie,perfekcyjnie siada z pozycji lezacej...A tak w ogole jest 22 i bestia jeszcze nie spi 😉 😉A normalnie o 20 jej nie ma 😞

• Mamusia
Witam o poranku 🙂
Moj maly Klusek wazy juz 4,24kg czyli przez tydzien przybral ponad 400 gram 🤪 chyba niedlugo bede go odchudzac 😁
Kurcze Wy tak slicznie smigacie po necie i kupujecie fajne rzeczy, a ja taka jakas gapowata nic nie potrafie... musze was dokladniej czytac to sie czegos naucze 😁
Dobra uciekam bo Maly cosik stekac zaczyna...pewnie kupa idzie 🙂

• Mamusia
Dobryyyy 🙂
No teraz będzie przybierał szybko na wadze Niuniek 🙂 Kurcze ja ostatnio oglądałam filmiki jak Milek miał kilka dni...aż się wierzyć nie chce ,że już taki klocek z niego :P
Monia to super 🙂 Jula zdolniacha !!! filmik musisz nam nakręcić i pokazać 🙂 🙂 Nusia,a Ty też miałaś na priv wysłać nam filmik z Marylką i co??? 🙃 🙃
Dzisiaj miałam pobudkę dodatkowo około 3 w nocyyy ,nie mogłam oczu otworzyć!Gdybym miała zapałki pod ręką to chyba bym wsadziła w oczy,bo myślałam ,że zasnę jak karmiłam pimpka !
A dziś kończy 4 miesiące moje słoneczko 🙂
No i tak patrze,że na suwaczku jest źle policzone.Milek urodził się 31 maja,a wrzesien ma 30 dni ,wiec 30-stego konczy 4 miechy....i teraz bedziemy jeden dzien do tylu....:P

• Mamusia
🙂 Czeeesc 🙂 Poranek w bardzo dobrym humorze. 🙂
Monia ucaluj Julke taka dzieelna 🙂
Nudata ucz sie ucz bo warto 🙂 ja tez nie umialam ebaya obslugiwac ,a to bardzo przydatne i oszczedne 🙂
A teraz newsy u nas. Mala papuguje Michala, on jej jezyk pokazuje i ona jemu i tak kilka razy, kolejne, przewrocila sie na bok kilka razy ale nie umiala wrocic bo glowa za ciezka, jednak dzis sie udalo!!!! A teraz najwiekszy: Sama zasnela w lozeczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i spi do teraz!!!!!! a ja obkleilam sciane w kwiatuszki i biedronki 🙂