Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
a mam pytanie np. jak jecie coś i dzieciaczki Wasze to widzą to tez sie tak patrza na Was i sie rwa bo mysla ze to dla nich jedzienie? jak ja cos jem i Vanesska to widzi to malo co nie placze bo to nie dla niej 😞

taaaaaak. jak jemy sniadanie to malej dajemy skorke od chleba bo inaczej patrzy na nas jak mega glodne dziecko 🙂 zdazylo sie tez ze mi z taleza cos chwycila i szybko do buzi zeby mama nie zabrala 🙂

sprytna dziewczyna, wie co dla niej dobre 🤪

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
ja ostatnio Vanessce dalam obiadek polski rosolek aromatyczny z ryzem i tam byly wieksze kawalki nie miala problemu z jedzeniem tego 🙂 a pietke od chleba juz je 🙃

to tym bardziej nie rozumiem po co ci blender? 😮 😮 😮

bo nie mamy 😜 ale i tak musze blender kupic nie tyle dla zupek dla małej ale dla nas zeby zrobić bita smietane czy cos innego 🙂 a małej moge widelcem tez rozgniatac??

• Mamusia
napewno mozesz.A odnosnie straszenia........jakie ja mam wkrety po tych wszystkich horrorach jakich sie naogladalam 🤪 czasem mala mnie przestraszy....i to jak 😁 bo ona np ssie cyca sobie i nagle sie odrywa i patrzy mi prosto w oczy dluuuugo no to ja se mysle hehe,ze jakby cos teraz powiedziala to chyba bym zemdlala 😁 ona wlasnie czasami tylko tak patrzy i nic nie robi i nie wydaje zadnych dzwiekow.....a i nowosc, drugi raz jak ja kapalam to ona szczeke zaciskala az czulam jak jej glowke trzymalam,ze cos "trzeszczy"

• Mamusia
nie wiem czemu zaciska chyba jak sie stresuje jak ja wkladam do wanny bo ogolnie kapac sie to uwielbia ale jak ja wkladam powoli do wody to ona sztywnieje i ma mine jakby sie bala i wtedy zgrzyta, a potem juz luzik kopie i bryka ale patrzy skupiona w jeden punkt, chyba jednak nie czuje sie zupelnie swojo w wodzie heheh

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Gosia ja mialam teraz jeszcze swieze warzywa od pra-babci Milana. I to była marchewka i ziemniaki i dodalam do tej zupki troszke maselka,bo na miesku jeszcze za wczesnie 😉 i troche kaszy mannej dodalam,zeby nie byla ta zupka taka rzadka 🙂 I na dwa dni mial tej zupy.

ha! Sylwia i masz Milankowe uczulenie - kasza manna ma gluten

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
Gosia ja mialam teraz jeszcze swieze warzywa od pra-babci Milana. I to była marchewka i ziemniaki i dodalam do tej zupki troszke maselka,bo na miesku jeszcze za wczesnie 😉 i troche kaszy mannej dodalam,zeby nie byla ta zupka taka rzadka 🙂 I na dwa dni mial tej zupy.

ha! Sylwia i masz Milankowe uczulenie - kasza manna ma gluten

dokladnie, gluten wprowadza sie po 6 mies.