Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heheh spoko Monia wytrzymaj do halloween nie bedziesz potrzebowala stroju 😁
a z kupka bylo tak jak Monia mowi, bo ona ja zrobila z 2 godziny po zjedzeniu czyli bardzo szybko, uffff, troszke sie przestraszylam ..
Dzis tez jej dam po poludniu i reszte sama zjem 😁 bo mi smakuuuje heheh, a tak to bym sloiczek out bo to 24 h od otwarcia, co to bedzie jak bedziemy jesc deserki? bede jej wyjadac!!!! hehhe

ogladamy bajeczki....o mumiach!!! nie moge sie doczekac dnia kiedy razem z mala odespie te 3h........dzis to chyba cala noc sie wiercila i bawila cyckiem. Moj wézoid maly....

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A wczoraj zasnelam po 20,a godzine pozniej obudzil mnie tak potworny placz,ze nawet ja nie bylam w stanie jej uspic...i juz wtedy wiedzialam,ze bedzie nieciekawie..A na rozwolnienie polecam proszek ktory Nusia polecila-asthon powder.Kup dalej jest duzo,ale nie ma rozwolnienia

ja ten proszek daje na zabkowanie 🙂

• Mamusia
Dzien doberek 🙂
Zuzia to jak tylko mama łyżke z jedzonkiem zabiera to od razu awantura 😜
Moje dziecko drze sie na mnie od wczoraj tak,że uszy mi więdną haha nie wiem co mu jest! To nie jest placz tylko tak jakby mi awanture robil 🙃 mamaaaa nie chce mi sie juz lezec,ja chce chodzic :P
Babcia byla wlasnie u mnie i przyniosla mi moje cukierki ulubione michałki i nie moglam sie oprzec... 🤢
Jaka pogoda u Was? U mnie deszczowo dziś...lipa!
Monia wspólczuję Ci tej nocki bidulo 😘

• Mamusia
Sylwia spoko ja podjadalalm wczoraj delicje 😁 heheheh no a Milek tak tak napewno Cie opieprza znam to z autopsji hehehehe,
Nusiaaaa ,zle Monie zrozumialas, Emo nie Elmo,Amo to te pseudogotyckiocostam dzieciaki co chodza jak truposze 😁 hehehe

I tak posprzatalam ta wneke w sypialni, i sieza glowe zlapalam........plesn tam sie wdala na moje torebki 😞 😞 😞 nie ma nigdzie na scianach ani nigdzie tylko na torebkach o co kurde chodzi?!!!! wszystkie wyczyscilam i sie wietrza, polowa pojdzie do prania,a polowa do kosza 😞 no ale to pretekst,zeby nowe kupic 😁 hehehe, dobrze,ze tam ubran nie bylo ,ale na wszelki wypadek piore wszystko co wisialo w poblizu...

• Mamusia
Cze 🙂
a moj Patyczek chyba myli dzien z noca bo nie spi w nocy a teraz od 10 rana ciagle spi 🤪
nie zebym narzekala ze teraz spi 😜
Dziewczyny a herbatki moge juz mu dawac i w jakich ilosciach?
a dzis kolezanka przyjezdza do nas w odwiedziny, fajnie bo juz brakuje mi kontaktu z doroslymi 😉

• Mamusia
To faktycznie malutkiemu się dzień z nocą chyba pomylił 🙂 Oj jeszcze nie dawno Milanek tak w dzień ładnie spał... a teraz szogun mały żyć nie daje 🙂
A herbatke dawałam już jak był w Patryca wieku Milan , taką bardzo słabą i tak z 30 ml sobie wypił 🙂

• Mamusia
Nudata jak karmisz piersia wiecej to nie musisz , a jak wiecej modyfikowanego mleczka to najlepiej woda.....ja Zuzi nie przyzwyczajalam do herbatek tym bardziej ,ze kiedy juz ja dalam to musialam ociupinke poslodzic, a cukier to nie sprzyja rozwojowi...
Jak nie musisz to nie dawaj , ja tak mysle, zrobisz jak chcesz 🙂
A ja mam taka hippa w granulkach na lepsze trawienie i czasem jak mala ma czkawke to jej daje 3 lyczki i przechodzi. A tak herbatka jest bardzo slodka!!!!