Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a co tu tyle nabazgrane 😁
Monia wspolczuje z tym spaniem, bo wiem co to znaczy. Maryla ze mna od 4 a tatus biedny musial sie wyprowadzic do livingu...
ale nam sie slubow szykuje 😁
gosia mi sie macierzynskie platne wlasnie skonczylo i tez z kasa trzeba kombinowac. nie jest lekko ale sie o tym nie mysli 🙂

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a w ogole kto to widzial, zeby miec najpierw dziecko a potem slub 😜 ja 9 lat czekalam zeby moj wianuszek mezowi oddac i kochalismy sie tylko raz zeby poczac Marylke a drugi raz bedzie jak bedziemy chcieli nastepne dziecko.... tak ksiadz kazal... buahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahhahahahah

• Mamusia
A ja dopiero znalazlam chwile zeby wejsc.Caly dzien sie drzwi nie zamykaja 😜 😜 Maja Zuzia jest boooska!Nusia brawa dla Marylki.U nas siadanie na nocniku konczy sie...placzem.Gosia teraz wy do tesciowej zadzwon,zeby dla Vaneski ciuchy kupila,bo wy kasy nie macie,a wnuczka nie ma w czym chodzic 🤪Ciekawe co powie haha.Nudata daj malemu witamine c.Kasia podejdz,albob zadzwon do civic centre i zapytaj ile trwa notice.U nas to byly 3 tyg a nie 3 miesiace.Moze u was jeszcze inaczej.

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
to chyba wszystkie dzieciaki marudza.....Zuzia zasnela jako prztulasek na rekach, naprawili mi bojler 🤪 a tata znow konczy o 22giej....... 😞 jak jest w domu to mnie denerwuje jak go nie ma to tesknie, o co chodzi? 😮

a ja dzis jak wychodzil z domu to wpadlam w slinotok z nim i zapomnialam ze na rekach mam Vanesske ale nie upadla... nie bzykalam sie 3tyg 😠

• Mamusia
a dzis otowrzylam paszcze lwa (buzke dziecka) i w gornych jedynkach ma biale plamy.. ale nie wiem czy to na zeby czy te plamy zawsze byly 😜
a jutro Szanowny Pan tatus ma urodziny i kupilam Vanessce papierowa czapeczke urodzinowa (jest wielkosci jej glowki ) bedzie swietowac z tata 😁 i kupilam 24 swieczek bedzie co dmuchac i nawet grajaca kupilam 🤪