Skocz do zawartości

Mamusie i przyszłe mamusie;) rocznik 89:D | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde ja to bym dała wszystko za to żeby ktoś chciał karmić za mnie;p W sumie już mam gdzieś jak moje cycki wyglądają bo Kuba je i tak nieźle załatwił.. I nawet nie chodzi o ten ból na początku.. Tylko o samo to czekanie aż mały się naje 😁 i takie jakby wiszenie nad nim;p;p hehe
No ale wiadomo - dzieciątko najważniejsze 😉 Więc ile będzie chciał tyle będzie ciumkał 😉

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

zuziek napisał(a):
a no czasem jest męczące wiszenie z cycem na wierzchu :P i nie przespane noce bo wiadomo nie wiesz ile zjadło i budzi się co chwile 🙂

No pod tym względem Kuba ideałem był 😉 Najadał się i potrafił spać nawet ponad 6 godz - ja go budziłam na jedzenie bo mi się z cycków lało 😜

zuziek napisał(a):
a no to dobrze miałaś jak czytałam dziewczyny karmiące piersią to w nocy co 2/3 godziny wstawały albo wogóle się nie kładły

Ja sobie tego nawet nie wyobrażam.. przecież potem to człowiek nieżywy chodzi;p Mam nadzieję, że Mati też będzie taki grzeczny 😉

Idę tak po 13... na to ktg a wizyta.. zależy ile ludzi będzie 😉 Przyjmuje od 15.. i niby ciężarówki z ktg wchodzą bez kolejki.. ale ostatnio np. jak przyszłam przed drugą to się okazało, że są same do ktg 😁 hehe więc w sumie nie wiem jak długo mi zejdzie..

Dam znać na pewno 😉 chyba, że mi powie że dalej nic.. bo istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że się wkur... 😁 i pieprznę wszystkim, pójdę po pepsi, słodkie i będę się wściekać 😁 hehe

Ania ja zawsze podawałam jakieś 2 tyg wcześniej niż na opakowaniu jest napisane;p jak np. jest kaszka od 4 miesiąca to ja już wcześniej trochę dosypałam 😉 Ale nie wiem tak naprawdę czy tak można ☺️ ☺️