Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oj Marta przykro mi z powodu Twojej koleżanki 😞 😞 niestety ja też już mam coraz mniej czasu na brzuszek, dopiero jak wieczorem położę małego to nadrabiam i piszę 😞 chyba, że młody tyle śpi, że zdążę sprzątnąć, a on nadal śpi to zajrzę poczytam, ale jak już chce coś napisać to zazwyczaj się budzi.. 😞

Niunia nie rób smaka ;-) ja mam likier kokosowo-ananasowy ;-) ale nie piję, bo coś się napiję to młody się w nocy obudzi na jedzonko ;-) i muszę sztuczne dawać 😜

Ja muszę sobie dać kopniaka w d*** i też już tak dużo przed kompem nie siedzieć. W piątek przyjeżdża ekipa montować szafę w przedpokoju, bo sobie z jednego pokoju magazyn zrobiłam i mam postanowienie go posprzątać w końcu. Ja zauważyłam, że czasu nie mam na sprzątanie, a czas przed kompem posiedzieć to mam. Póki co śpimy u małej w pokoju i tam jest czysto. Ale salon, nasza sypialnie i magazyn to jakaś tragedia jest :/. Od jutra biorę się porządnie za mieszkanie! Może troszkę przy tym schudnę! Ha!

• Mamusia
eMKa83 napisał(a):
Niunia a w tej macie są tylko wiszące zabawki czy na macie też coś jest? A jaki ma wymiar?

W środku sa różne szeleszczące dodatki a wymiary nie wiem takie kółko to jest nie za duża nie za mała tu masz link http://www.magbel.pl/pl/p/Mata-Kojec-Wesola-Farma/75

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Maja_P napisał(a):
A mi jest przykro, bo moja kolezanka poronila 😞 byla jakos w 8 tyg.
Zmykam spac..ja nie mam czasu na brzuszek powoli..

Biedna kolezanka.Nawet nie wyobrazam sobie takiej tragedii 😞 strasznie mi przykro

Wiem co przeżywa 😞 😞 Ja przez cały tydzień byłam w rozsypce, nie spałam... a jak udawało się przestać płakać to tylko na kilka minut....

• Mamusia
tuska ja jestem ze stroszka, tak jak się jedzie na tarnowskie góry, a Ty skąd dokładnie??
tak mówicie o tym piwie, ja sobie wypiłam karmi i czas spać, Filip prawie śpi, więc teraz kolej na nas.
Niunia trzymam kciuki żeby jutrzejszy dzień był wyjątkowy. Mój P też mnie dziś troszkę grzał jak wrócił z pracy, ale jakoś rozeszło się po kościach.
dobranoc Misie Kolorowe 🙂

• Mamusia
Ciekawe na ile ten kalkulator prawdę podaje??? Poszukam jeszcze innego... bo może tylko szkody narobimy :O ehhh... ja to piwa nie piję, bo schudnąć chcę, a to puste kalorie... no, ale już z lodówki wyjęłam i stoi obok i kusi... hmmm...

• Mamusia
Tuska oj fanie by bylo cie na zywo spotkac.Z reszta wasz wszystkie chcialabym zobaczyc 🙂Mam nadzieje,ze chociaz Emke uda mi sie spotkac.Tuska ja prawie co roku w Zabrzu bywalam,jak do Polski przylatywalam,ale od smierci rodzicow powiedzmy,ze przestalam sie przyznawac do mojej siostry,ktora tam mieszka 😉