Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc dziewczynki 🙂 Na pocątek wszystkie najlepszego dla wszystkich mam i dla Niusi z okazji imienin :*:*:*:*
Mała tak jak przypuszczałam wstała o 5h30... dalam jej juz cycka... i powiem wam ze chyba po tym piwie to mleka mam wiecej... normalnie twarde cycki, gdzie zawsze sa miekkie 🙂 🙂
ja teraz wcinam sniadanko a mala jeszcze spi 🙂
z salatek do miesa to nie wiem, znam tylko takie co do miesa nie pasuja, bo sa z miesem :P:P chyba ze klasyczne obiadowe mizeria (jest do kupienia pyszny sos tylko jogurt sie dodaje), sałata z rzodkiewką i pomidorkami koktajlowymi ze smietana na slodko...

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dg3003 ja robie ta i do tego daje jeszcze ogorka kiszonego http://www.wielkiezarcie.com/recipe17159.html a ja polozylam sie kolo malej i przysnelam i pospalam do teraz.kasjalena na innym watku wrzucila ten kawalek.i az sie wzruszylam 🙂Posluchajcie sobie!
http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc

• Mamusia
Dzięki laski za życzonka, Paweł jeszcze poszedł ze mną spać i wstaliśmy o 9.30. Ja do grilla robię pomidory z mozzarellą i na to listki bazylii, sól i pieprz, można polać odrobina oliwy, ale dosłownie kilka kropel, pycha ;-) Ja ani nie paliłam, ani nie miałam amorów, wiadomo dlaczego i teraz ma chłop pecha, bo dostałam okres ;-) jak będzie taki jak ostatnio to 9 dni ;-(

• Mamusia
Znam tą piosenkę fajna 🙂 🙂
O niunia ja podobną przekąskę robię tylko koreczki... pomidorki koktajlowe na pół suszone pomidory w kosteczke, mocarelle tez i cale listki bazylii... i najpier nabijam suszony pomidor, listek bazylii, mozarella i polowke pomidotka tak zeby koreczek "stał" 🙂 🙂 mniam mniam 🙂 🙂
A wczoraj ja nie miałam też amorów, ale A. tak.. hehe i też nie zapaliłam, chciało się ale się powstrzymalam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
czesc dziewczynki
ale poszalałyscie, mam nadzieje ze moje zdrowko tez wypiłyscie! 😉
Niunia wszystkiego najlepszego z okazji imienin, duzo zdrowka, pociechy z synka i jak najmniej kłotni i spiec z mezem!
A dla wszystkich mamusiek z okazji naszego swieta duzo zdrowia i przede wszystkim zdrowia dla Waszych maluchów, aby kazdego dnia były grzeczne i usmiechniete!
Moja corcia dzisiaj w prezencie na mnie ulała, ale to tak ze mam mokre włosy, twarz, a nawet do buzi troszke wleciało! Ach moj cukiereczek!
Ja to dzisiaj mam kiepski dzien ciagle mi sie na placz zbiera, a jak usłyszalam ta piosenke to sie jak glupia poryczalam! Ale nie bede Wam smecic w ten radosny dzien, jakos Sobie z tym poradze!
Buziaki kochane i milego dnia bo ja to chyba dzis juz nie wejde!

• Mamusia
EdytaS napisał(a):
Myslalam ze to bedzie radosny dzien, ahh szkoda gadac!

Ja od poczatku wiedzialam,ze bede dzis plakac..Chociaz mialam nadzieje,ze w tym roku,jak jest juz Julka bedzie latwiej.Ale nie jest.podobno czas leczy rany..Gowno prawda..Dobra ide sobie bo nie bede was dolowac w ten cudowny dzien.Najlepszego kochane

• Mamusia
No i ja się teraz popłakałam... ciotka mi napisała ze wczoraj byly u dziadka w szpitalu... kontaktuje, juz jest lepiej i co najwazniejsze w koncu troche spadlo cisnienie!!! a lekarze tym najbardziej sie zamartwiali, bo cisnienie moze zabic w kazdej chwili... mam nadzieje ze bedzie dobrze, lekarze mowia ze jeszcze co najmniej tydzien zostanie w szpitalu...