Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

chwyciłam się za głowę jak znowu 19stron miałam do nadrobienia, a prawie złóżka spadłam jak przeczytałam o czym piszecie.
Ja standardowo przynajmniej jedno Karmi dziennie... ale ja co dwie-trzy godziny karmię nawet w nocy.
Miłego picia dziewczyny ja odkładam małą i idę spać.

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Z wzajemnościa laseczko 🙂)))

Ja juz padam na pyszczek, z chęcia bym z Wami pogadała przy prawdziwej kawce z wstawką najchętniej a jak znalazłyby sie amatorki to i przy zielonej lufeczce 😉

Ale teraz to do łóżka tylko mam chęć wskoczyć, czekam jeszcze tylko na M....

• Mamusia
Salamandra napisał(a):

Ja juz padam na pyszczek, z chęcia bym z Wami pogadała przy prawdziwej kawce z wstawką najchętniej a jak znalazłyby sie amatorki to i przy zielonej lufeczce 😉

No kochana nie spodziewałabym się po Tobie... sama nie wiem czemu :PPP ale ziółka są bardzo zdrowe, nawet w telewizji reklamują :P mnisi 😁DD

chciałam odłożyć małą ale mi się rozbeczała...
Salamadra Tuśka śliczne z was dziewczyny. Salamadra boskie ciało, Tuska świetnie Ci było w ciemnych włosach.

• Mamusia
Salamandra napisał(a):

Na zielona lufeczke to ja sie chetnie skusze 🙂: 😁 Emka ty to jestes udana:*:*:*Musze cie spotkac 🙂I Tuske tez koniecznie 🙂

• Mamusia
Hej!Widzę że jeszcze się dzień mamy nie zaczął a Wy już ostro świętujecie..Ja w ciąży nic nie piłam a przy mnie mężowi też się nie chciało więc bareczek zapełniony-wpadajcie do mnie 🙂O mi to by się teraz przydało takie wyluzowanie...Rodzinka się rozjechała i znów cisza.Miałam urwanie głowy 😞Cały dzień nawet na chwilkę nikt dziecka mi nie przytrzymał jeszcze w między czasie jak przysnął to gotowanie póżniej spacer zakupy kąpanie Olusia karmienie i szybko z psem-to tak w wieeeelkim skrócie-na wieczór to tak padałam szybko że nie było mowy o brzuszku...Ale nadrukowałyście stron...nie miałam czasu wchodzić i chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić.
Marta przykro mi z powodu Twojej koleżanki...ja wczoraj wzięłam się za wypisywanie dziennika i zaczęłam myśleć nad tym co czułam będąc w ciąży i przypomniała mi się wcześniejsza ciąża którą poroniłam-przepłakałam pół nocy bo teraz właśnie tym bardziej wiem co straciłam...zaczęłam zastanawiać się jaki by był tamten dzidziuś 😞-w końcu jakoś zasnęłam a rano obudził mnie Oluś i tak się śmiał do mnie fajnie i dotarło do mnie że gdybym wtedy urodziła to teraz nie byłoby Olusia...a tak bardzo go kocham więc widocznie musiało tak być...no już Wam nie smęcę ☺️
A my sobie fajnie śpimy ostatnio bo od 21 do 7 rano póżniej zjadamy i śpimy do 10 🙂-mój synek ma chyba melodię do spania po mamie 😉-zawsze mężowi to moje dłuższe spanie tłumaczę za co się na mnie złości że jest starszy i już tak dużo snu co ja nie potrzebuje 😁Złości się że mu wypominam różnicę wieku...Dziękujemy z Olkiem za wszystkie życzenia 😘
Ale z Was dziewczyny laski!Samantka tak ślicznie wyglądasz na tym czymś pływającym 🙂

• Mamusia
Monisia wyglądasz tak promiennie i sympatycznie że na pewno bym się z Tobą polubiła 🙂ciekawe czy Julcia będzie miała włoski jak mama...-Tuśce rzeczywiście super w tych ciemnych dłuższych włoskach.Salamandra co do Ciebie to brak słów 😉-rewelacyjnie-a jaki brzuszek i talia...Emka ja też bym Cię nie poznała.Ze zdjęć to mam wrażenie jakbyś teraz młodziej wyglądała-może Tobie szalona czas leci do tyłu 😉?

• Mamusia
Oktawia napisał(a):
Monisia wyglądasz tak promiennie i sympatycznie że na pewno bym się z Tobą polubiła 🙂ciekawe czy Julcia będzie miała włoski jak mama...-Tuśce rzeczywiście super w tych ciemnych dłuższych włoskach.Salamandra co do Ciebie to brak słów 😉-rewelacyjnie-a jaki brzuszek i talia...Emka ja też bym Cię nie poznała.Ze zdjęć to mam wrażenie jakbyś teraz młodziej wyglądała-może Tobie szalona czas leci do tyłu 😉?

Jak tak dalej pojdzie to w pewnym momencie z Antosiem się spotkam w tym samym punkcie wiekowym :P
A jesteśmy na czacie 🙂 wpadaj 🙂