Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak napisał(a):
normalnie mam wyrzuty sumienia,
chyba dziś przesadziła z tym postem moim 🤢 🤢 🤢
czasami jak coś palne to aż wstyd ☺️

Kasiuu przestan 😁 nikt sie nie obrazil, nie ma w ogole o czym mowic moim zdaniem 🙂 i nie zadreczaj sie tam 😘

• Mamusia
no wiecie może jednak ktoś się obraził, a ja se śmiechy i chichy urządziłam 🤢 🤨
no juz trudno, następnym razem muszę sie w język ugryźć
Asiu cieszę si e bardzo że masz wyniki w porządku, na pewno spokojniejsza jesteś 😉
dobranoc kobitki

• Mamusia
aisak napisał(a):
no wiecie może jednak ktoś się obraził, a ja se śmiechy i chichy urządziłam 🤢 🤨
no juz trudno, następnym razem muszę sie w język ugryźć
Asiu cieszę si e bardzo że masz wyniki w porządku, na pewno spokojniejsza jesteś 😉
dobranoc kobitki

o wiele bardziej spokojna jestem.. juz myslalam ze mam jakas cukrzyce nie daj Boze.. ale na szczescie wszystko jest ok 🙂

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
a ja jeszcze siedze i tak was podgladam 🙂 musze zamowic kilka rzeczy na allegro musze sie wkoncu za to zabrac 🙂

ja dzisiaj licytowalam taka zajebista skorzana kanape narozna na allegro i mnie przebili w ostatnich sekundach i mam focha na to allegro jak na razie.. 😠 😠 😠 a tymczasem ja tez ide juz spac 🙂 do jutra papa 🙂

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
a ja jeszcze siedze i tak was podgladam 🙂 musze zamowic kilka rzeczy na allegro musze sie wkoncu za to zabrac 🙂

ja dzisiaj licytowalam taka zajebista skorzana kanape narozna na allegro i mnie przebili w ostatnich sekundach i mam focha na to allegro jak na razie.. 😠 😠 😠 a tymczasem ja tez ide juz spac 🙂 do jutra papa 🙂

to papa 😘

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
a co ciekawego Dorka zamawiasz? 🙂 pochwal sie.. bo jak przejdzie mi foch, to tez musze pozamawiac troche rzeczy 😁 i sie za to zabrac nie moge jakos 😁

takie dla siebie do szpitala narazie zamawiam a pozniej pod koniec lutego dla dzidziusia wszystko na raz zamowie i bedzie spokoj 🙂

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
a co ciekawego Dorka zamawiasz? 🙂 pochwal sie.. bo jak przejdzie mi foch, to tez musze pozamawiac troche rzeczy 😁 i sie za to zabrac nie moge jakos 😁

takie dla siebie do szpitala narazie zamawiam a pozniej pod koniec lutego dla dzidziusia wszystko na raz zamowie i bedzie spokoj 🙂

to przeslij chociaz stronke od jakiego sprzedawcy zamawiasz 🙂 to sobie popatrze tez 🙂

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

to przeslij chociaz stronke od jakiego sprzedawcy zamawiasz 🙂 to sobie popatrze tez 🙂

http://moda.allegro.pl/johnson-s-baby-wkladki-laktacyjne-50szt-promocja-i1425477069.html

i od niego tez bede zamawiala rzeczy dla malej chyba

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

http://moda.allegro.pl/johnson-s-baby-wkladki-laktacyjne-50szt-promocja-i1425477069.html

aaa to juz go mam w ulubionych 🙂 tez mam zamiar stad zamawiac pozostale rzeczy dla siebie i dla malego 🙂dobra teraz ide juz naprawde spac. Dobranoc :*

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

aaa to juz go mam w ulubionych 🙂 tez mam zamiar stad zamawiac pozostale rzeczy dla siebie i dla malego 🙂dobra teraz ide juz naprawde spac. Dobranoc :*

ok dobranoc spij dobrze bo ja pewnie jak zwykle pojde spac kolo 1 😘 😘

Halo 🙂
spać nie mogę, bo kuźwa sąsiedzi z dołu sobie imprezę o 2 nad ranem rozpoczęli 🤢 ale ja im o 6 rano podziękuję: przy następnej wizycie w toalecie zjadę sobie na dół i domofonem podzwonię 😠 😠 😠 😠 😠

No ale dzięki temu mogłam Wam poklaskać 😁 może złodziejka Was tak szybko nie okradnie? :-/

www.dzieciowo.pl polecam !!!!!
(ile o Oillanie piszą 😁 😁 )

no dobra: zachwyciłam się tą stroną: i jakie świetne kalendarium ciąży tydzień po tygodniu 🤪

Haaloooo ??
Śpicie jeszcze? 😁 😁
Nie wiem co się ze mną dzieje, ale ja już nie mogę spać, zaczynają wystarczać mi trzy godziny dziennie snu 😉
Poklaszczę Wam w takim razie 😁

ciekawa jestem jak często będziemy tu zaglądać mając już pierwsze dni dzieciaczka w domu 😜
a jak już znajdziemy czas, to pewnie będziemy marudzić jak to niewyspane jesteśmy 😜

o i nawet Wam poklaskałam
idę bo psy się gryzą nie wiem kiedy będę
a wiecie co Leon ma 9 miesięcy i ciągle sika jak suczka w takim przykucnięciu i dzis zapatrzył sie na pekińczyka i spróbował z podniesioną nogą, niestety nie utrzymał równowagi i wylądował w krzaku nawet pies niedorozwinięty mi się trafił ale w końcu jaka pani taki pies 😮

alexia_79 napisał(a):
Ja już pojadłam, tylko co tu dalej robić? 🥴

gdybym pamiętała to zacytowałabym tutaj Ciebie ale nie pamiętam tego hasełka

przyjedź do mnie 😉