Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja też komuś klasnęłam ale nie pamiętam komu wiem że na tyminkę polowałam ale spóźniłam się kilka sekund 😠
Ola chyba już przestała się nudzić skoro jej nie ma

a ja mam dużo używanych i nie mogę nic uprać bo nie mam gdzie tego trzymać więc jaki sens prania i prasowania skoro i tak to bedzie się gdzieś w reklamówkach przewalać
z resztą obawiam się że tak może być do samego "finału"

matyldusia napisał(a):
a ja mam dużo używanych i nie mogę nic uprać bo nie mam gdzie tego trzymać więc jaki sens prania i prasowania skoro i tak to bedzie się gdzieś w reklamówkach przewalać
z resztą obawiam się że tak może być do samego "finału"

no ja niestety też nie mam gdzie trzymać uprasuje poskładam i do pudła, bo w przyszłym tyg zacznie się przeprowadzka i obawiam sie ze wtdy to juz nie będę miała czasu na prasowanie

Frytus150 napisał(a):
Hej Mamuski 🙂 🙂 🙂
Ja zaraz jade na 3d 🙂 😉 Jestem taka podniecona jakbym na randke szła;p
Alexia-a ja jestem 28 i 3 dni i moje dziecko ma ulozenie posladkowe,myslisz ze zobacze ja dzisiaj ???

a moj mąż porównuje to do egzaminu. Siedzimy w poczekalni a on do mnie Boże czuje się jak przed egzaminem

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Hej Mamuski 🙂 🙂 🙂
Alexia-a ja jestem 28 i 3 dni i moje dziecko ma ulozenie posladkowe,myslisz ze zobacze ja dzisiaj ???

Frytus ja tez mam dzisaj 3D 😁 ale o 16 nie moge jzu sie doczekac... 😁 chodze jak skowronek :p

• Mamusia
darurka napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Hej Mamuski 🙂 🙂 🙂

Frytus ja tez mam dzisaj 3D 😁 ale o 16 nie moge jzu sie doczekac... 😁 chodze jak skowronek :p

Ja jak byłam się zapisywać to mi babeczka powiedziała,że oni robią usg 3D tylko do 30stego tygodnia....Hmmmm....

• Mamusia
Frytus150 dzisiaj pewnie pokaze ci buzie i inne swoje wdzieki bedzie chciala zeby mamusia jak troszke podgladnela 😁 😁 😁
darurka kiedys tam pisalas ze chcesz rodzic w szpitalu nr 2 w bydgoszczy to mozemy tam sie spotkac bo ja tez tam mam zamiar rodzic no a roznica w dacie porodu u nas nie duza 🙂

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
Frytus150 dzisiaj pewnie pokaze ci buzie i inne swoje wdzieki bedzie chciala zeby mamusia jak troszke podgladnela 😁 😁 😁
darurka kiedys tam pisalas ze chcesz rodzic w szpitalu nr 2 w bydgoszczy to mozemy tam sie spotkac bo ja tez tam mam zamiar rodzic no a roznica w dacie porodu u nas nie duza 🙂

Zastanawiam sie jeszce nad tym MSWiA polozna mi bardzo chwaliła ...moja koelznka tez tam rodziła i mowila ze poprostu ekstraa...czula sie jak w domu ze polozne ja masowaly bo miala bole plecow...sa pilki wsyztko i jest nowe...i traktuja jak czlowieka....u lekarza jak jestem i babki co przychodza i co rodzily tez chwala sobie ten MSWiA...wiec jeszce nie wiem czy w 2...bo tam mojej przyjaciolki mama jest połozna...i mi mowi ze mam isc do 2...bo jej mama lekarka..i niby mi załatwi...ale wiesz jak to bywa nie trafie....ale i tak miedzy tymi dwoma sie zastanawiam a Ty co myslisz nad tym MSWiA ?