Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
"albo poprostu zazdroszcza ludzie ze nie kazdego stac zeby dac 250zl za usg...i jakies docinki...." interpretujcie to jak chcecie. Niezbyt smaczne i tyle. Tak sie nie powinno robic.
Dobra.. ja ide zaczac cos pichcic, z gory sory za ciagniecie tematu. Do potem

Popieram 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
darurka napisał(a):
wizyte u lekarza tez mam za 60zł ...a usg normalne za 50zl...2D z plyta 150zl...a 3/4D 250zl....nikogo nie obrazilam ..jak zle interpretujecie wasza indywidualna sprawa.....ZEGNAM JADE NA USG.. 🙂

jak dla mnie możesz tu nie wracać i obrażaj się jak chcesz ale już Cię nie lubię za to cwaniactwo

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
darurka napisał(a):
i kilogramy tez bezcenne 😁...

Po 1) nikogo nie obrazilam ze nie ma kasy...tylko ujelam....ze wielka dyskusja ze po 30 tygodniu sie nie idzie na usg 3D...jesli lekarz mi zalecil..i to 2 -ch to chyba ma wiecje racji od WAS!i ze niektore pisza ze nie wyjdzie...zobacyzmy sie dzis przekonam ...i WAM Dziewoje napisze czy wyszło....
To Alexi zazdroszcze ze masz 3D za 70zl bo u Mnie w miescie nie ma tak taniego ....cena wszedzie taka sama....ale przynajmiej dzidzusiowi mozesz cos wiecje kupic hi

Ja mam akurat za darmo 🙂
A wielką dyskusję sama wszczęłaś, uważam że użyłaś słów których użyć nie powinnaś i tyle! Nikt też nie napisał w 30 tygodniu niczego nie będzie widać a jedynie te które były ( w tym ja) napisały, że ryzyko że się nie zobaczy twarzy jest duże. Skończyłam.

ogólem Ty sie wtrocilas jak rozmawialm z inna dziewczyna...wiec chyba nie powinnas jak temat nie podlega Ciebie...czesc ..pozdrawiam i pozniej napisze Czy buzke bylo widac..papa 🙂

• Mamusia
darurka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
darurka napisał(a):
i kilogramy tez bezcenne 😁...

Po 1) nikogo nie obrazilam ze nie ma kasy...tylko ujelam....ze wielka dyskusja ze po 30 tygodniu sie nie idzie na usg 3D...jesli lekarz mi zalecil..i to 2 -ch to chyba ma wiecje racji od WAS!i ze niektore pisza ze nie wyjdzie...zobacyzmy sie dzis przekonam ...i WAM Dziewoje napisze czy wyszło....
To Alexi zazdroszcze ze masz 3D za 70zl bo u Mnie w miescie nie ma tak taniego ....cena wszedzie taka sama....ale przynajmiej dzidzusiowi mozesz cos wiecje kupic hi

Ja mam akurat za darmo 🙂
A wielką dyskusję sama wszczęłaś, uważam że użyłaś słów których użyć nie powinnaś i tyle! Nikt też nie napisał w 30 tygodniu niczego nie będzie widać a jedynie te które były ( w tym ja) napisały, że ryzyko że się nie zobaczy twarzy jest duże. Skończyłam.

ogólem Ty sie wtrocilas jak rozmawialm z inna dziewczyna...wiec chyba nie powinnas jak temat nie podlega Ciebie...czesc ..pozdrawiam i pozniej napisze Czy buzke bylo widac..papa 🙂

jak temat nie podlega Ciebie? a po jakiemu to? 😮
I nie Ty będziesz mnie uczyć kultury bo w tej kwestii nie dorastasz mi do pięt, więcej nie będę z Tobą rozmawiać bo to orka na ugorze

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
darurka napisał(a):
wizyte u lekarza tez mam za 60zł ...a usg normalne za 50zl...2D z plyta 150zl...a 3/4D 250zl....nikogo nie obrazilam ..jak zle interpretujecie wasza indywidualna sprawa.....ZEGNAM JADE NA USG.. 🙂

jak dla mnie możesz tu nie wracać i obrażaj się jak chcesz ale już Cię nie lubię za to cwaniactw...

Trudno....sama jestec cwaniara od samego pocztaku to widzalam wsyztko wiesz najlepeij .. 😁co do kazdje sprawy tak jak z tym red bullem na porodówke 😁 😁 to byl pocisk ze biby w szkole rodzenia to ci powiedzielijak w ciazy jest zakaz picia takich napoji...tak o materacyku jak kupisz najlepsyz nawet za 200zł....chcialas zaimponowac...ze bedziesz miala wsyztko najlepsze czy co .. 😁 jestem ciekawa co tak napreawde w domu masz....czy same takie cuda....zegnam ozieble 🙂

za przeproszeniem nie które to się mało nie zesraja za te 3d kazdy dzieciak wyglada tak samooo!!! Ja bym się martwiła czy sie pepowina nie obkreciło czy serduszko zdrowe itp a nie czy twarz zobacze, ciągle to samo. waga jest ważna wyniki a nie czy sie buzie zobaczy Ola dobrze mówisz urodzisz to zobaczysz 🙂

ło JEZU
wystarczy
darurka idź i wróć i napisz jak było
ceny wszędzie inne kazdy ma to na co go stać!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do wtrącania forum to forum nie ma tu rozmów "private" każdy pisze co co chce
i ja i Darurka i Ola i każda inna
czasem tylko trzeba uważać żeby kogoś nie urazić , bo mnie jeszcze pół roku temu było stać na wszystko nawet bym kupiła sobie ten aparat do usg i robiła je sobie sama w domu a teraz muszę wyliczac każdy grosz
ja też czasem piszę głupoty i muszę być sprowadzana do pionu i bardzo za to koleżankom dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to tyle

darurka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
darurka napisał(a):

jak dla mnie możesz tu nie wracać i obrażaj się jak chcesz ale już Cię nie lubię za to cwaniactw...

Trudno....sama jestec cwaniara od samego pocztaku to widzalam wsyztko wiesz najlepeij .. 😁co do kazdje sprawy tak jak z tym red bullem na porodówke 😁 😁 to byl pocisk ze biby w szkole rodzenia to ci powiedzielijak w ciazy jest zakaz picia takich napoji...tak o materacyku jak kupisz najlepsyz nawet za 200zł....chcialas zaimponowac...ze bedziesz miala wsyztko najlepsze czy co .. 😁 jestem ciekawa co tak napreawde w domu masz....czy same takie cuda....zegnam ozieble 🙂

o to musze skomentować bo mnie zaraz chuj jasny strzeli
Co do OLI to jedne co można jej zarzucić to bezpośredniość i szczerość czego akurat za wadę nie uważam
dużo czyta i pomaga tutaj wszystkim leniwym mamusiom którym nie chce się nawet czegoś poszukać na necie( mam tu na myśli równiez siebie)
co do red bulla to kurwa mać może i w ciąży nie można a poród to co innego , ja nigdy nie rodziłam ale Darurka życzę ci żebyś przeszła poród bez żadnych wspomagaczy
poza tym wysiłek jest tak wielki i rozpiętość czasowa tak duża że nawet po trzech napojach energetyzujących od czasy wypicia do czasu karmienia śladu nie będzie
a ja w domu u Oli nie byłam ale mam nadzieję że kiedyś będę i sądzę że może swojemu dziecku kupić materac za 1000zł nie tylko za 200
😠 😠 😠 😠

coś mi nie wyszło to cytowanie 😮

alexia_79 napisał(a):
Wszystkie chętne które chciałby jeszcze dowiedzieć się jak mam w domu poproszę o zgłaszanie się - zorganizuję jakieś "drzwi otwarte" 😁

ja cem
ja cem zobaczyć
ale za darmo oki??? bo mnie nie stać na wejściówkę 😞

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
darurka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
darurka napisał(a):

o to musze skomentować bo mnie zaraz chuj jasny strzeli
Co do OLI to jedne co można jej zarzucić to bezpośredniość i szczerość czego akurat za wadę nie uważam
dużo czyta i pomaga tutaj wszystkim leniwym mamusiom którym nie chce się nawet czegoś poszukać na necie( mam tu na myśli równiez siebie)
co do red bulla to kurwa mać może i w ciąży nie można a poród to co innego , ja nigdy nie rodziłam ale Darurka życzę ci żebyś przeszła poród bez żadnych wspomagaczy
poza tym wysiłek jest tak wielki i rozpiętość czasowa tak duża że nawet po trzech napojach energetyzujących od czasy wypicia do czasu karmienia śladu nie będzie
a ja w domu u Oli nie byłam ale mam nadzieję że kiedyś będę i sądzę że może swojemu dziecku kupić materac za 1000zł nie tylko za 200
😠 😠 😠 😠

Matylduś kochana dziękuję za wsparcie ale nie denerwuj się bo nie ma ani kim ani czym 🙂
A tak poza tym to nigdy niczego o żadnym redbullu nie napisałam bo go nie lubię, napisałam kiedyś o tym, że położne zezwoliły wspomóc się napojem izotonicznym a jak wszyscy (prócz jednej osoby) wiedzą to nie to samo co red bull - ale cóż - niektórzy tak mają i nic się na to nie poradzi 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Wszystkie chętne które chciałby jeszcze dowiedzieć się jak mam w domu poproszę o zgłaszanie się - zorganizuję jakieś "drzwi otwarte" 😁

ja cem
ja cem zobaczyć

dobra tylko jeszcze kilka osób zwerbuj i ustal termin 😉

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

ja cem
ja cem zobaczyć

ja również bardzo chetnie 🙂 wejde do łazienki bo właśnie kończymy to może jeszcze jakiś pomysł ściągne 🙂 bo już jeden ściągnęłam 🙂

• Mamusia
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

ja cem
ja cem zobaczyć

ja również bardzo chetnie 🙂 wejde do łazienki bo właśnie kończymy to może jeszcze jakiś pomysł ściągne 🙂 bo już jeden ściągnęłam 🙂

taaaa?? o Ty kradziejko 😁 co zmałpowałaś? 😁

alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

ja cem
ja cem zobaczyć

taaaa?? o Ty kradziejko 😁 co zmałpowałaś? :d

bo masz białe kafle a tam gdzie półka masz ciemne i podświetlone i ja zrobiłam to samo 🙂

uff musiałam się przejść
ja się nie denerwuje bo mnie to lotto i nie muszę Ci tu Ola w niczym pomagać bo doskonale sobie radzisz ja tylko wyraziłam swoją opinię bo przecież na forum to dozwolone
z resztą nakręcają mnie takie sytuacje sama kiedyś miałam podobną
a z tym oglądaniem domu to bym się zastanowiła 😮 bo wiesz niektórych na coś nie stać ( MNIE:woohoo 🙂 to jeszcze może ci coś zginąć 😉

• Mamusia
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

ja cem
ja cem zobaczyć

bo masz białe kafle a tam gdzie półka masz ciemne i podświetlone i ja zrobiłam to samo 🙂

tam gdzie półki to nie ma wcale kafli 🙂 pomalowane jest grafitową farbą bo wtedy się to światło niebieskie nie odbija 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
uff musiałam się przejść
ja się nie denerwuje bo mnie to lotto i nie muszę Ci tu Ola w niczym pomagać bo doskonale sobie radzisz ja tylko wyraziłam swoją opinię bo przecież na forum to dozwolone
z resztą nakręcają mnie takie sytuacje sama kiedyś miałam podobną
a z tym oglądaniem domu to bym się zastanowiła 😮 bo wiesz niektórych na coś nie stać ( MNIE:woohoo 🙂 to jeszcze może ci coś zginąć 😉

hehe a niby co miałoby mi zginąć? stół wyniesiesz? czy krzesła czy łóżko z sypialni? o tv się nie martwię bo za duży żeby Ci się pod pachę zmieścił 😁

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki 🙂 Musze się pochwalić że dzisiaj troszke sobie pochodzilam po mieszkaniu i nawet odkurzylam i kurze z tarłam bo juz patrzec nie moglam na ten syf 🙂
Kurcze czesto mi brzuch twardnieje przez te zastrzyki ;( nawet nospa nie pomaga. Na szczescie te twardniejcie krotko trwa, ale czesto...

alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

ja cem
ja cem zobaczyć

tam gdzie półki to nie ma wcale kafli 🙂 pomalowane jest grafitową farbą bo wtedy się to światło niebieskie nie odbija 🙂

a widzisz nie dopatrzyłam 🙂

• Mamusia
O JACIE PIERDOLE !! !! 🤪 🤪 🤪 CO za burze wywowalam 😁 O kurde.. ja jestem za tym by ta Pani tu nie wracala ! CO DO OLI !! I Tu jak jednak wrocisz to czytaj od poczatku do konca !! Zadna z nas by nie smiala sie wogole wzdrygnac na takie spostrzezenia o jakie ty sie tu zbuntowalas !! (DARURKA oczywiscie) Ola czesto nam cos opowiada i jak widac jest tutaj najbardziej obeznana w temacie i nie raz komus cos odradzila lub doradzila i to nie z wlasnego doswiadczenia lecz z inteligentnej szkoly rodzenia !! To wszystkie musialabysmy ja juz dawno POGRYZC za te uwagi. Nikogo do niczego nie zmusza, tylko probuje nam dobrze doradzic jesli posiada jakakolwiek wiedze na dany temat. Zreszta, jak cos sie robi nie tak to trzeba albo kulturalnie przeprosic albo umiejetnie obrocic to w pol zart i umiejetnie sprawic by nikt sie nie gniewal. Matylda tu tyle razy widzialam byla zbesztana ze juz powinna sie okopac dawno... Nikt nikogo tu do tej pory nie ocenial bo dla mnie najwazniejsza regula jest SZACUNEK PRZEDE WSZYSTKIM ! Ty pokazalas ze brak ci kultury i wychowania tymi bardzo INTELIGENTNYMI okresleniami. Zadna sie nie obrazala, zadna sie nie fochowala i nie oceniala innych ani tym bardziej OBRAZALA KOGOKOLWIEK ! Widocznie zycia masz uslane rozami i nikt Cie niczego nie nauczyl jak nalezy wspolzyc z innymi (bez skojarzen 😜) Nigdy by mi nie przyszlo do glowy by komus tak dowalic ze mi zazdrosci chyba bo go widocznie nie stac na 3D ZA 250 zl !! Straszne... Ja rowniez kiedys mialam zycie jak w madrycie ale rodzice mnie nauczyli szacunku i kultury. I nie wyrazalam sie w taki sposob. Poprostu wychodze z siebie przy takich .. OSOBACH. Ciekawe czemu zadna z Nas, a jestesmy tu juz razem bardzoo dlugi czas, nie miala nigdy do tej pory takich problemow.. Odpowiedzmy sobie same