- Mamusia
jestem i ja. Rano byłam na badaniach i kurde jaka to frajda wyjść z domu!!! Mimo, że trzaskający mróz za oknem 🙃. A w tym tyg to istny raj z wychodzeniem - dzisiaj badania, a w piatek wizyta u lekarza. Chyba zwariuje z nadmiaru szczęścia 😁
asiaa2028 napisał(a):alexia_79 napisał(a):Asia tu masz wersję z fotelikiem Maxi Cosi od tego naszego sprzedawcy 🙂
http://allegro.pl/bebetto-magnum-3w1-maxi-cosi-cabriofix-adac-i1444303812.html
ok, dzieki, bo ostatnio jeszcze nie bylo tej aukcji 🙂 a jaki kolor wozka macie ? 😉
103 🙂
Ewelinaaleks napisał(a):alexia_79 napisał(a):Ewelinaaleks napisał(a):asiaa2028 napisał(a):rzeczywiscie nieciekawie w tej szkole rodzenia.. nie licza sie w ogole z ludzmi, tyle czekac na nic.. tez bym sie zbulwersowala i nie chodzila tam juz;/
a szkoda wogóle gadać na nie ład jaki tam panuje.
szczerze bede każdemu odradzać! chyba że grupę bedą mieli mniejsza bo tak to czuje się potraktowana jak przedmiot! musze sie skontaktować z koleżanką z pracy bo ona tam rodziła 3 miesiące temu i dowiedzieć się o same warunki porodu!
Rozmawiałam z jej mężem to podobno sale poporodowe to obraz nędzy i rozpaczy! zdezelowane brudne i dużo pacjentek z maluchami na jednej sali
sala poporodowa jest 4-osobowa i jeszcze nie była remontowana 🥴
Sale poporodowe są już remontowane tylko nie wiadomo kiedy zostaną oddane do użytku może gdzieś w kwietniu ale nikt tego nie potwierdzi. Na razie trzeba się przygotować na te co są!a podobno są tragiczne..... 🤢
nam też o tym mówili i też nie wiedzieli kiedy je oddadzą, pewnie gdzieś w czerwcu, nie ma się co nastawiać..
wiesz z tymi opiniami koleżanek to jest tak jak z tą szkołą rodzenia - zależy jak się trafi 🙂
mnie się bardzo podobało, Wam z kolei wcale - z porodem może być identycznie - jedna trafi na fajną położną i będzie miała super opiekę a druga na zołzę i będzie kląć szpital w diabły.. trudno co ma być to będzie 🙂
Rekomendowane odpowiedzi