Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
brechti napisał(a):
eunia91 napisał(a):
brechti napisał(a):
Eunia na 75% decyduję się na szpital w Wałbrzychu, Latawiec na razie odpada i dzierżoniowski też 😁

to może się spotkamy co??

no fajnie by było ^^ raźniej!

no na pewno...... 🙂
to kiedy zamierzasz urodzić.... 🤪 🤪

chwilkę poleżałam i uświadomiłam sobie że tak wielkiego i nadętego brzucha to ja nigdy nie mialam i wzięłam NO SPĘ mimo że już nie muszę
a u Leona nie jajca mnie dziś zniechęcają bo pisząc jajca mam na myśli jądra a te ma piękniusie, ale jak kiedyś wspominałam Leon staje się mężczyzną no i właśnie teraz w czasie snu......oj nie ważne, własnie sie odwrócił i dobrze że śpi dziś na podłodze na swoim łóżeczku
no ja tu jeszcze chwilkę posiedzę i idę spac wyjątkowo wcześniej a to dlatego że wczoraj późno poszłam bo miałam cieżką przeprawę wieczorem z moim , to już jak zasnełam to pies sąsiadów zaczął drzeć mordę akurat pod moim balkonem masakra, gdyby nie to że mają małe dziecko to bym do nich dzwoniła w nocy o północy żeby to zwierzę zabrali

a ja miałam zadzwonić do dziewczyny która ze mną jeździ do lekarza bo wczoraj została w szpitalu i chciałam zapytać o samopoczucie, warunki, opiekę i zapomniałam 😮
teraz już chyba za późno no nie?????

• Mamusia
eunia91 napisał(a):
brechti napisał(a):
eunia91 napisał(a):
brechti napisał(a):
Eunia na 75% decyduję się na szpital w Wałbrzychu, Latawiec na razie odpada i dzierżoniowski też 😁

no na pewno...... 🙂

jakby się zaczęło to dam Ci znać; po brzuchach się poznamy ^^ haha

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
chwilkę poleżałam i uświadomiłam sobie że tak wielkiego i nadętego brzucha to ja nigdy nie mialam i wzięłam NO SPĘ mimo że już nie muszę
a u Leona nie jajca mnie dziś zniechęcają bo pisząc jajca mam na myśli jądra a te ma piękniusie, ale jak kiedyś wspominałam Leon staje się mężczyzną no i właśnie teraz w czasie snu......oj nie ważne, własnie sie odwrócił i dobrze że śpi dziś na podłodze na swoim łóżeczku
no ja tu jeszcze chwilkę posiedzę i idę spac wyjątkowo wcześniej a to dlatego że wczoraj późno poszłam bo miałam cieżką przeprawę wieczorem z moim , to już jak zasnełam to pies sąsiadów zaczął drzeć mordę akurat pod moim balkonem masakra, gdyby nie to że mają małe dziecko to bym do nich dzwoniła w nocy o północy żeby to zwierzę zabrali

aha
no to dobranoc kochana 😘 😘 😘 😘 😘 😘 śpijcie dobrze
a co do Leona to nie daj mu się 🤪 🤪

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
a ja miałam zadzwonić do dziewczyny która ze mną jeździ do lekarza bo wczoraj została w szpitalu i chciałam zapytać o samopoczucie, warunki, opiekę i zapomniałam 😮
teraz już chyba za późno no nie?????

hmm no jak ona śpi to tak a jak nie może zasnąć to nie 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
eunia91 napisał(a):
brechti napisał(a):
eunia91 napisał(a):
brechti napisał(a):

no na pewno...... 🙂

jakby się zaczęło to dam Ci znać; po brzuchach się poznamy ^^ haha

no na pewno
jeszcze w kwietniu pewnie się numerami telefonów wymienimy... i jakby co to będziemy pisać... 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
ej jeszcze kogoś mi tu brakuje
była taka dziewczyna co miała podwyższony cukier czy nawet juz cukrzycę , czasem się udzielała a teraz już nic

nie wiem
może coś się stało i dlatego... A może jest w szpitalu na podtrzymaniu.... Nie wiadomo.....

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
jestem... przeczytalam wszystko jednak...i rzeczywiscie dobrych wiesci sie nie naczytalam 😞 kaski kłopoty plus ta historia od beaty... przykro mi sie zrobiło
a co one musza przezywac 😞

no cóż czasami życie płata nam figle i musimy je przeżyć.... ale cieszmy się bo po każdej burzy jest tęcza i słoneczko....