Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
Ewela jaki masz śpiworek - na nózki tylko czy na plecy tez?

kurcze nie wiem jak to opisać przypina sie do spacerówki można go przypią głębiej lub na wpół

http://www.babyexpress.pl/allegro/WOZKI/JEDO/FYN%204DS/5.jpg

http://www.babyexpress.pl/allegro/WOZKI/JEDO/FYN%204DS/6.jpg

Ewelinaaleks napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):

kurcze nie wiem jak to opisać przypina sie do spacerówki można go przypią głębiej lub na wpół

czyli Ty masz orginalny do swojego wózka?

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):

czyli Ty masz orginalny do swojego wózka?

tak był w komplecie

Ewelinaaleks napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
ja chyba w takim razie też muszę kupic orginalny. Jest dość dziwny no ale:
http://www.dzieciniec.pl/spiworek-maxi-cosi-spiworek-do-wozka-mura.php?cnv=f08b10-22ea6691fc

nóżki są oddzielnie 😮

tak bo w spacerówce jest pałąk miedzy nózkami

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
ja chyba w takim razie też muszę kupic orginalny. Jest dość dziwny no ale:
http://www.dzieciniec.pl/spiworek-maxi-cosi-spiworek-do-wozka-mura.php?cnv=f08b10-22ea6691fc

nóżki są oddzielnie 😮

tak bo w spacerówce jest pałąk miedzy nózkami

ja mam odpinany

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
.

a mam cię co to za kropki???? ostatnio mnie opier papier a tu co 😜

sprawdzam czy jestem widoczna 😞 ostatnio mam wrażenie ze pisze sama do siebie ehhh.
a prócz tego to mam dzis depresje jesienna
i sie nie wyspałm oooo
i głowa mnie boli oooooo
i wyć mi sie chce oooooooooooooooo
to siem wyżaliłam

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
.

sprawdzam czy jestem widoczna 😞 ostatnio mam wrażenie ze pisze sama do siebie ehhh.
i sie nie wyspałm oooo
i głowa mnie boli oooooo
to siem wyżaliłam

Ewela głowa do góry co się dzieje??

• Mamusia

Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
.

i sie nie wyspałm oooo
i głowa mnie boli oooooo
to siem wyżaliłam

ano dziecie od 4 nie spi...jak on to i ja nie ma innej opcji
za oknem szaro i buro patrzec kiedy lunie
kasa zaczyna sie konczyc budowa stoi
wczoraj znajoma miała sie o prace sie dla mnie dowiedziec i milczy
w chałupie bajzel
i jeszcze o 7 rano dzwoni do mnie ciotka czy ja mam 200 zł jej pożyczyc no zesz kurwa co ja fundacja jakas charytatywna jestem z kazdej strony na okrągło pożycz daj i tak w kołko a skad ja mam niby brac ja nie pracuje wychowawczy bezpłatny po co komu taka rodzina tylko na pożyczki....po nic innego zawsze tylko pozycz a sami
on zarabia conajmniej 3.5 tys i ma rente jeszce na siebie
ona ma na dzieci rente na jedno dziecko bo ma ADHD czy cos w tym stylu plus opiekunczy i rodzinne czyli lekko maja 5 tys na miesiac i ona chce odemnie 200 zl no wkurwić sie idzie 😠
może nie powinnam tego wszystkego pisać ale musiałam komus o tym powiedziec bo mnie to meczy T nie powiem bo on by zaraz głupie uwagi robi jak zwykle ze mam rodzine tylko jak kasy chca...i ciekawe czy jak bys sama potrzebowa,la to ktos ci pomoze....i wiem ze nikt i on ma w tym momencie racje 😞

• Mamusia
Bry 🙂

Nie marudzić od rana - inni mają gorzej 😉

Liwka - nie wygłupiaj się już i zacznij spać w nocy, i bądź dla mamuni niekończącym się szczęściem.

Kacperek - ostatni będą pierwszymi, ostatni się urodziłeś a pierwszy siedzisz i robisz inne cuda 😉 Obyś zawsze był dumą rodziców 🙂

Fabianek - rośnij zdrowy i szczęśliwy i oszczędzaj mamę 😜

Gizelda - nakazuję Ci być aktywną na forum, co to ma znaczyć że napiszesz 2 posty na krzyż i koniec? 🤔

Magda
- ja piorę większość ubranek, zwłaszcza tych mających bezpośrednią styczność z ciałkiem, kombinezonu raczej nie będę prała chociaż zastanawiam się jeszcze bo śmierdzi PRL-em (taki zapach jest w tym Smyku na Kruczej 🥴 ) a poza tym jednak materiał w kapturze będzie dotykał buźki.. no i nie wiem sama co robić? 🤢

Co to ja jeszcze miałam... hmmm

Wiola - gdzie Ty się podziewasz? W kamieniołomy Cię do tej pracy zesłali czy co? Wzywam Cię do naprawy "stosunków" z koleżankami 😁

• Mamusia

alexia_79 napisał(a):
Bry 🙂

Liwka - nie wygłupiaj się już i zacznij spać w nocy, i bądź dla mamuni niekończącym się szczęściem.

Kacperek - ostatni będą pierwszymi, ostatni się urodziłeś a pierwszy siedzisz i robisz inne cuda 😉 Obyś zawsze był dumą rodziców 🙂

Gizelda - nakazuję Ci być aktywną na forum, co to ma znaczyć że napiszesz 2 posty na krzyż i koniec? 🤔

Magda - ja piorę większość ubranek, zwłaszcza tych mających bezpośrednią styczność z ciałkiem, kombinezonu raczej nie będę prała chociaż zastanawiam się jeszcze bo śmierdzi PRL-em (taki zapach jest w tym Smyku na Kruczej 🥴 ) a poza tym jednak materiał w kapturze będzie dotykał buźki.. no i nie wiem sama co robić? 🤢

Wiola - gdzie Ty się podziewasz? W kamieniołomy Cię do tej pracy zesłali czy co? Wzywam Cię do naprawy "stosunków" z koleżankami 😁

\ale mama zawsze mówiła patrz na tych co maja lepiej a nie gorzej 🤢

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):

Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
.

i sie nie wyspałm oooo
i głowa mnie boli oooooo
to siem wyżaliłam

ano dziecie od 4 nie spi...jak on to i ja nie ma innej opcji
za oknem szaro i buro patrzec kiedy lunie
kasa zaczyna sie konczyc budowa stoi
wczoraj znajoma miała sie o prace sie dla mnie dowiedziec i milczy
w chałupie bajzel
i jeszcze o 7 rano dzwoni do mnie ciotka czy ja mam 200 zł jej pożyczyc no zesz kurwa co ja fundacja jakas charytatywna jestem z kazdej strony na okrągło pożycz daj i tak w kołko a skad ja mam niby brac ja nie pracuje wychowawczy bezpłatny po co komu taka rodzina tylko na pożyczki....po nic innego zawsze tylko pozycz a sami
on zarabia conajmniej 3.5 tys i ma rente jeszce na siebie
ona ma na dzieci rente na jedno dziecko bo ma ADHD czy cos w tym stylu plus opiekunczy i rodzinne czyli lekko maja 5 tys na miesiac i ona chce odemnie 200 zl no wkurwić sie idzie 😠
może nie powinnam tego wszystkego pisać ale musiałam komus o tym powiedziec bo mnie to meczy T nie powiem bo on by zaraz głupie uwagi robi jak zwykle ze mam rodzine tylko jak kasy chca...i ciekawe czy jak bys sama potrzebowa,la to ktos ci pomoze....i wiem ze nikt i on ma w tym momencie racje 😞

kurde coś o tym wiem ale ja już się tak wkurzyłam na te pożyczanie kasy a raczej pożniej upominanie się o jej zwrot że nie pożyczam już nic mam wymówkę że mam dziecko i niemoge sobie na to pozwolić (mam nie przewidziane)wydatki i tyle!

oj coś kiepsko sie czuje po tych tabletkach mam nadzieje ze nie zejde 🥴 😮

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):

alexia_79 napisał(a):
Bry 🙂

Magda - ja piorę większość ubranek, zwłaszcza tych mających bezpośrednią styczność z ciałkiem, kombinezonu raczej nie będę prała chociaż zastanawiam się jeszcze bo śmierdzi PRL-em (taki zapach jest w tym Smyku na Kruczej 🥴 ) a poza tym jednak materiał w kapturze będzie dotykał buźki.. no i nie wiem sama co robić? 🤢

\ale mama zawsze mówiła patrz na tych co maja lepiej a nie gorzej 🤢

Mądra mama 🙂 Tym bardziej nie marudzić tylko uśmiechnąć się że dzieci zdrowe macie, dach nad głową i do gara co włożyć... Jakby całe życie kolorowe było to (kurwa) rzygać by się chciało 😉

• Mamusia
Ewelina - co Ty znów tam żresz głupolu? 😮 Zwariowałaś? Na jakiś fitness idź lepiej albo pobiegaj albo cokolwiek z aktywności fizycznej ale do cholery nie jedz tabletek bo wątrobę będziesz miała do wymiany - i to na własne żądanie 🤔

marinka
- gdzieś była jak Cię nie było? 😮