Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny, potrzebuje pomocy.
Musze zabukowac M. dzisiaj bilet na samolot, a ze swojej karty nie moge, bo to musi byc debetowa albo kredytowa 🤢 ja bym ktorejs przelew zrobila oczywiscie, chodzi mi tylko o karte, z ktorej mozna zabukowac..
zawsze robilam to z mamy karty, ale splacila juz karte kredytowa i zamknela to konto 😮 prosze Was, bo nie mam do kogo sie zwrocic nawet 🥴

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Musze zabukowac M. dzisiaj bilet na samolot, a ze swojej karty nie moge, bo to musi byc debetowa albo kredytowa 🤢 ja bym ktorejs przelew zrobila oczywiscie, chodzi mi tylko o karte, z ktorej mozna zabukowac..
zawsze robilam to z mamy karty, ale splacila juz karte kredytowa i zamknela to konto 😮 prosze Was, bo nie mam do kogo sie zwrocic nawet 🥴

Ja mam kartę kredytową - ale jak Ty chcesz to zrobić? Masz gg?

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Ja mam kartę kredytową - ale jak Ty chcesz to zrobić? Masz gg?

mam :9351159

• Mamusia
Natka85 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
zostały mi ziemniaki z obiadu to i są kopytka na kolację 🙂

Ja zawsze zostawiam ziemniaki w nadziei , że zrobię właśnie kopytka, ale nigdy tego nie robię 😁

a ja na odwrót zawsze zostają ziemniaki ale nigdy mi się nie chce robić ☺️dziś obierałam z myślą żeby zrobić więc nieco więcej obrałam 😁

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
Natka85 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
zostały mi ziemniaki z obiadu to i są kopytka na kolację 🙂

Ja zawsze zostawiam ziemniaki w nadziei , że zrobię właśnie kopytka, ale nigdy tego nie robię 😁

a ja na odwrót zawsze zostają ziemniaki ale nigdy mi się nie chce robić ☺️dziś obierałam z myślą żeby zrobić więc nieco więcej obrałam 😁

hahaa a ja RAZ sie zebralam i specjalnie na kopytka ziemniaki obralam ale takie gumiaki wyszły że był to pierwszy i ostatni raz 😁 😁