Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

Ola - a kupowałaś małej jakieś jeansy ostatnio na necie? oprócz tych 3/4 z nexta? A i jak znajdziesz czerwone buty to podziel się 😁
Aneta -- bardzo mi się podoba ten komplet
ja chyba Nici nic nie kupię - bo już nie dojdzie do świąt, a nie mam jak jechać do centrum.
Tysia - dobrze, że napisałaś o tej rozmiarówce dziecięcej Zary. A i Zakochałam się w tej torebce.... ☺️

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
Ja wczoraj widzialam reklame jakis kropelek na zabkowanie zamiast smarowania zelami na dziasla 😮

Ja Poli już dawno zakupiłam i faktycznie pomaga 🙂Wiecie ze te kropelki smakuja jak woda 🤪
Ale jak Małej wlewalam to do buzi to odrazu cisza wiec chyba jakies dzialanie ma 🙂

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Ja wczoraj widzialam reklame jakis kropelek na zabkowanie zamiast smarowania zelami na dziasla 😮

Ja Poli już dawno zakupiłam i faktycznie pomaga 🙂Wiecie ze te kropelki smakuja jak woda 🤪

ja dopiero wczoraj sie o tym dowiedzialam ogladajac telewizje a raczej reklamy!jak dobre to musze tez kupic zeby byly w domu!

Frytus150 napisał(a):
Andziucha napisał(a):

Ale jak Małej wlewalam to do buzi to odrazu cisza wiec chyba jakies dzialanie ma 🙂

a jak sie nazywaja

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Andziucha napisał(a):

ja dopiero wczoraj sie o tym dowiedzialam ogladajac telewizje a raczej reklamy!jak dobre to musze tez kupic zeby byly w domu!

hehe ja dzisiaj własnie pierwszy raz w tv zobaczyłam 😉

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Andziucha napisał(a):

hehe ja dzisiaj własnie pierwszy raz w tv zobaczyłam 😉

czyli wychodzi na to ze warto ogladac TV 🙂

• Mamusia
Asia ja swoja kupowalam u nas w Sulechowie, mam jeden taki swietny sklep z samym skorzanymi butami i torebkami swietnej jakosci, jeden jedyny sklep w ktorym postawili naprawde na jakosc no ale jak na nasz maly Sulechow to oczywiscie mowie ze ceny drogie, bo wg Sulechowian drogi 🙂
jak juz za buty masz dac od 200 do 400 zl to u nas to drogo

ale ma babka tyle stalych klientek, ja tam kupowalam, ale ta z zary jest praktycznie identyczna wiec mozesz kupic wlasnie te w zarze

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Asia ja swoja kupowalam u nas w Sulechowie, mam jeden taki swietny sklep z samym skorzanymi butami i torebkami swietnej jakosci, jeden jedyny sklep w ktorym postawili naprawde na jakosc no ale jak na nasz maly Sulechow to oczywiscie mowie ze ceny drogie, bo wg Sulechowian drogi 🙂
jak juz za buty masz dac od 200 do 400 zl to u nas to drogo

ale ma babka tyle stalych klientek, ja tam kupowalam, ale ta z zary jest praktycznie identyczna wiec mozesz kupic wlasnie te w zarze

aha, dziękuję, myślałam, że przez allegro zamawiałaś. Rozejrzę się jeszcze u mnie na mieście, może znajdę coś podobnego 🙂