Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
acha. myślałam że to trudniejsze 😁 😁

chyba pójdę spać.

brechti, moja siostrzenica też tak wyła, dzisiaj w chórze kościelnym śpiewa 😁 😁
ale ja wolałabym, żeby Witek jakimś lekarzem został, najlepiej geriatrykiem albo psychiatrą 😁

geriatrykiem? but why? 😮 masz nadzieję że się Tobą fachowo na starość zajmie? 😁

dokładnie 😁
i może w domu spokojnej starości mnie nie umieści 😁 😁
bo może wymyśli mu się zemścić za dziecięctwo i te moje nad nim kurwienie 😁 ☺️

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
acha. myślałam że to trudniejsze 😁 😁

chyba pójdę spać.

brechti, moja siostrzenica też tak wyła, dzisiaj w chórze kościelnym śpiewa 😁 😁
ale ja wolałabym, żeby Witek jakimś lekarzem został, najlepiej geriatrykiem albo psychiatrą 😁

geriatrykiem? but why? 😮 masz nadzieję że się Tobą fachowo na starość zajmie? 😁

dokładnie 😁
i może w domu spokojnej starości mnie nie umieści 😁 😁
bo może wymyśli mu się zemścić za dziecięctwo i te moje nad nim kurwienie 😁 ☺️

dom spokojnej starości - jak to pięknie brzmi a jak chujowo wygląda 🤨
to już bym wolała psychiatrę - niech leczy to czego jest przyczyną 😁

• Mamusia
Wojtek wreszcie zasnal.. nie plakal, ale cos mu nie dawalo znac i jest tak czesto, jakby bal sie zasnac 😮
a rodzice ida sie troche pobawic to the club 🤪 🤪 Boze ile ja nigdzie nie bylam wsrod ludzi 🤪 ale i tak na karmienie musimy wrocic, czyli za jakies 3 godzinki 😉
Buziaki i spokojnych nocek 😘

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Wojtek wreszcie zasnal.. nie plakal, ale cos mu nie dawalo znac i jest tak czesto, jakby bal sie zasnac 😮
a rodzice ida sie troche pobawic to the club 🤪 🤪 Boze ile ja nigdzie nie bylam wsrod ludzi 🤪 ale i tak na karmienie musimy wrocic, czyli za jakies 3 godzinki 😉
Buziaki i spokojnych nocek 😘

🤪

masz Ty zdrowie - mi to się nawet kapciami po parkiecie nie chce szurać 😁

alexia_79 napisał(a):
aha i chciała się pochwalić że usunęła już prawie ciemieniuchę u dziecka - ten Seboderm cuda działa - 3 dni stosowania i już malutko zostało 🙂

eeeeee.. u mnie oliwka i wacik kosmetyczny w godzinę sobie poradziły z ciemieniuchą.
niestety, z włosami też 😮 😁

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
aha i chciała się pochwalić że usunęła już prawie ciemieniuchę u dziecka - ten Seboderm cuda działa - 3 dni stosowania i już malutko zostało 🙂

eeeeee.. u mnie oliwka i wacik kosmetyczny w godzinę sobie poradziły z ciemieniuchą.

tiaa tylko moje dziecię ma ciemieniuchę na główce, za uszkami, na uszkach i na brwiach 🥴
idę spać bo w wannie zasnęłam co mi się 2 raz w życiu zdarzyło, znaczy się że materiał zmęczony i wymaga regeneracji
gud najt 😘

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

tiaa tylko moje dziecię ma ciemieniuchę na główce, za uszkami, na uszkach i na brwiach 🥴
idę spać bo w wannie zasnęłam co mi się 2 raz w życiu zdarzyło, znaczy się że materiał zmęczony i wymaga regeneracji
gud najt 😘

Dobranoc:*

dzień dobry ?
Matylda, ma rację: dzień dobry powinno mówić się na koniec dnia, bo kuźwa nie wiadomo czy będzie dobry czy nie: więc gut najt, za Matyldą.
Matylda, śliczne zdjęcie Leniuszki NIEŚPIĄCEJ 🤪 🤪 ale smoczka to żeś jej zafundowała 😁 😁 🙃 🙃 na pół twarzy 😁 ☺️

Wiola, super, to znaczy, że dzisiaj możesz już tulić Laurkę? 🤪

A moje dziecko nauczone znowu noszenia, nie potrafi poleżeć w łóżeczku i pogadać: po kilku minutach trzeba wyciągać i osobiście gadać 😁 😁

ale spoko, w lipcu znowu do rodziców jadę, oduczę dziecko noszenia 😉 😉 😉
idę na śniadanie

i jaka piękna pogoda dziś 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
witam 🙂 moja dzisiejsza noc byla w miare dobra chociaz od 6:20 juz na nogach ale teraz mala zasnela wiec chyba tez skorzystam z tego 🙂
Wiola mam pytanko bo szczepilas małą na pneumokoki i rotawirusy możesz mi wytłumaczyć w jakich odstępach czasu robi sie te szczepienia i ile jest tych dawek bo sie pogubiłam

• Mamusia
Kasia ja tak sobie myślałam o tym Twoim dziecięciu płaczącym, że jeśli rzeczywiście ma tą chorobę, o której lekarz wspominał to biedne ono jest.. codziennie budzić się i zasypiać z bólem 🥴 Maleństwo nawet nie może pospać ani odpocząć, może Ty nie czekaj, weź skonsultuj się z kimś jeszcze, może odżałuj 150 zł i jedźcie z A. do Ozimka? To naprawdę dobry lekarz... 🥴
Kurczę szkoda dziecka, żeby się tyle czasu męczyło a i Ty umęczona i sfrustrowana...

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
witam 🙂 moja dzisiejsza noc byla w miare dobra chociaz od 6:20 juz na nogach ale teraz mala zasnela wiec chyba tez skorzystam z tego 🙂
Wiola mam pytanko bo szczepilas małą na pneumokoki i rotawirusy możesz mi wytłumaczyć w jakich odstępach czasu robi sie te szczepienia i ile jest tych dawek bo sie pogubiłam

Dorka a nie masz z tyłu książeczki dziecka planu szczepień? W mojej jest coś takiego, a jak nie to spójrz tu:
http://www.szczepienia.pl/KalendarzSzczepien.aspx

lub tu

http://www.zdrowie.med.pl/szczepienia/szczep_05.html