Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
U mnie dzisiaj młoda wygryzła dziurę w paczce cukru i w posypce cukrowej, jak mała mysz 🙂 łazi a raczej zapierdala po całym mieszkaniu, otwiera wszystkie szuflady do trzeciego od dołu poziomu i wszystko wyrzuca, otwiera szafki, a najgorsze jak przyjdzie do kogoś i zacznie wyć z rączkami w górze (normalny pomyśli że chce na rączki) i ją bierze w ramiona a ta jeszcze bardziej wyje/skrzeczy. śmieszna jest, ale czasami za głośna 😜
i idzie jej 3 ząb ^^

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Wczoraj byłam na imprezie z koleżankami, dziś boli troszkę gardło... ale w ruch pójdzie syrop z cebuli i jutro będzie jak ta lala 🙂
Ewelina - jak tam sprawa przedszkola?
Idem grać w bilard na necie. 😉

Madzia ona wkońcu nie była w piątek bo nie mogła coś jej wypadło ale zadzwonie jutro i dowiem sie czy pojdzie w pon

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Wczoraj byłam na imprezie z koleżankami, dziś boli troszkę gardło... ale w ruch pójdzie syrop z cebuli i jutro będzie jak ta lala 🙂
Ewelina - jak tam sprawa przedszkola?
Idem grać w bilard na necie. 😉

jealous 😠 😠 😠 😠 ja też kcem na impreze!

• Mamusia
szyszka napisał(a):
uhh.. ja ja bym poszła sobie też na imprezkę.. 🙃

powiedzcie mi jak to jest z tymi świeżymi sokami?
Np. świeży sok z marchwi mar-vit'u, te dwudniowe.
można takie podawać małym? 😮

Chyba nie, bo to nie jest pasteryzowane, lepiej nie ryzykować, zresztą nie wiem 🤢
Trzeba by się było lekarza zapytać może? 🤨

A ja tam na żadną imprezę chętna nie jestem, człowiek po 30-tce kapcanieje, kiedyś tego nie rozumiałam, ale same zobaczycie jak Wam się odmieni 😉 Ja to już ziewam po 22-ej i najchętniej poszłabym do domu spać ooooo 😁

• Mamusia
Boże dzięki Ci moje dziecko padło i śpi już...
Przez ostatnie dni rozbijał się do 22 a dziś już padł....DZIĘKUJE
a ja ugotowałam rosół z mięskiem które już zmielone na krokiety czyli obiad na jutro już jest a teraz sobie zrobimy słodką ucztę truskawki z lodówki wyciągnięte na kolację z makaronem serkiem i śmietanką mniam mniam....
CISZA I SPOKÓJ

a i młody dostał dziś pierwszy prezent na święta od dziadka i przyszywanej babci 😉
http://allegro.pl/smily-play-aktywny-stoliczek-muzyczny-stolik-pol-i1960731574.html

a mój padł 😎
zawsze jak ma dostać lekarstwa to się senny robi 😁 😁 😁 🤢 🤢

a dzisiaj sobie pomyślałam czytając nasze stare dzieje ( 😁 ), że Klaudia, Ty się chwaliłaś że taki wypas kamerę kupiliście..
a czemu Ty nam żadnego filmu jeszcze nie pokazałaś?
☺️

• Mamusia
wiecie co,
kurwa zapierdalam dwa razy w tygodniu na te jebane fitnessy, najpierw godzina shape'a potem godzina stepu, upocę się jak kurwa nie wiem co, burak na ryju przrz nie wiem ile, i teraz lookam na jebaną dwójke z wojsofpoland i kurwa wkurwiam się bo tam takie chude szkapejszyn stoi i prezentuje a ja tylko w kompleksy popadam. No żesz ta baba ma tak chude łapska że nie wiem czy butelkę wody 1,5l uniesie, a mnie się znowu wydaje że gruba jestem 😠 a nie jestem 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
brechti napisał(a):
wiecie co,
kurwa zapierdalam dwa razy w tygodniu na te jebane fitnessy, najpierw godzina shape'a potem godzina stepu, upocę się jak kurwa nie wiem co, burak na ryju przrz nie wiem ile, i teraz lookam na jebaną dwójke z wojsofpoland i kurwa wkurwiam się bo tam takie chude szkapejszyn stoi i prezentuje a ja tylko w kompleksy popadam. No żesz ta baba ma tak chude łapska że nie wiem czy butelkę wody 1,5l uniesie, a mnie się znowu wydaje że gruba jestem 😠 a nie jestem 😠 😠 😠 😠

padłam 🤪 🤪 🤪

szyszka napisał(a):
brechti napisał(a):
wiecie co,

padłam 🤪 🤪 🤪

ja też 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
brechti, to przełącz na coś innego 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
Hello

co słychać u Waszych dużych już szkrabików??

My ćwiczymy bobath państwowo+ prywatnie + same i sie nie poddajemy bo wsjo wporządku być musi!!

i bedzie kochana 😘 😘
u nas dzieci skoki mają raczkują wspinają się po meblach i co najgorsze budzą się coraz częściej w nocy z lamentem 🤢

Ewelinaaleks napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Hello

My ćwiczymy bobath państwowo+ prywatnie + same i sie nie poddajemy bo wsjo wporządku być musi!!

i bedzie kochana 😘 😘
u nas dzieci skoki mają raczkują wspinają się po meblach i co najgorsze budzą się coraz częściej w nocy z lamentem 🤢

a deejcie spokój moje nawet nie zasypia przed 23;00 😁 😁
ale po meblach no jazda pewnie teraz dopiero macierzynstwo na 100% pochłania... nie wyobrażam sobie własnie powrotu do pracy kiedy dziecko sie tak fajnie rozwija i takie kumate i chłonne.. 🤨

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Hello

i bedzie kochana 😘 😘

ale po meblach no jazda pewnie teraz dopiero macierzynstwo na 100% pochłania... nie wyobrażam sobie własnie powrotu do pracy kiedy dziecko sie tak fajnie rozwija i takie kumate i chłonne.. 🤨

no my się nie dostaliśmy do żłobka wiec dzwonie w poniedziałek że nie wróce, i teraz już nie mam nic o gadania ojczyzna baj baj a to była jedyna szansa że bym tu zostala.los sam zadecydował

Ewelinaaleks napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Hello

i bedzie kochana 😘 😘

no my się nie dostaliśmy do żłobka wiec dzwonie w poniedziałek że nie wróce, i teraz już nie mam nic o gadania ojczyzna baj baj a to była jedyna szansa że bym tu zostala.los sam zadecydował

uhm... 🤢
widocznie tak musiało być

• Mamusia
Ania - jeszcze co do odchudzania i wychudzonych szkap to jak my mamy się dobrze czuć jak już w bajce o słoniu trąbalskim ojciec na córkę wołał zamiast Kachna - wielgachna grubachna 😁 😁 😁 😁
A o żonie napisane że gruba jakby sześć żon miał 😁 😁 😁
Jak dzisiaj S. czytał to Lence to śmiać mi się chciało 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Ania - jeszcze co do odchudzania i wychudzonych szkap to jak my mamy się dobrze czuć jak już w bajce o słoniu trąbalskim ojciec na córkę wołał zamiast Kachna - wielgachna grubachna 😁 😁 😁 😁
A o żonie napisane że gruba jakby sześć żon miał 😁 😁 😁
Jak dzisiaj S. czytał to Lence to śmiać mi się chciało 😁

prawda, też jak czasem to czytam to mi podchodzi jakimś paragrafem na trąbalskiego 😁