Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej, hej dziewczynki... Od razu muszę powiedzieć szczerze MATYLDA, ze Tobie te kg weszly w pupke i uda 😜 Przynajmniej ja tak widze. Ale to chyba nie jest dla Ciebie powod do zmartwien, w koncu bedziesz wygladac tak jak chcialas 😁

magda-d87 napisał(a):
Hej, hej dziewczynki... Od razu muszę powiedzieć szczerze MATYLDA, ze Tobie te kg weszly w pupke i uda 😜 Przynajmniej ja tak widze. Ale to chyba nie jest dla Ciebie powod do zmartwien, w koncu bedziesz wygladac tak jak chcialas 😁

no ja mówię mnie to nie przeszkadza i cieszę się że w końcu ktoś dostrzegł że gdzieś tam coś mi weszło
powtarzam sie ale faktycznie przybyło mi w udach i biodrach i tyłku no i na i mówię mnie to nie przeszkadza w koncu mi mówią że wyglądam jak człowiek tylko po prostu jeszcze się z tym nie oswoiłam no i obawiam się ile później z tego zostanie fajnego ciałka a ile obwisłej skóry???!!!
mnie oczywiście ciężko bez WAS wytrzymać tylko ja faktycznie chciałabym się zająć tą pracą bo normalnie zaraz mnie coś trafi

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Będzie Maja, Amelia na drugie i jak by się pokazała Klaudia, to proszę mi tam zmienić 😁

hej hej ja od rana zajmoje sie swoim bo przez cala noc mial goraczke boje sie ze jeszcze mnie zarazi kurde 😞 ale musze sie zajac nim 🙂

Magda co sie stalo ze zmienilas zdanie ??

Klaudia przy okazji mozesz u mnie tez zmienic bo mam wisana Nikole a ja bede miala Amelke 🙂

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
Będzie Maja, Amelia na drugie i jak by się pokazała Klaudia, to proszę mi tam zmienić 😁

hej hej ja od rana zajmoje sie swoim bo przez cala noc mial goraczke boje sie ze jeszcze mnie zarazi kurde 😞 ale musze sie zajac nim 🙂

Klaudia przy okazji mozesz u mnie tez zmienic bo mam wisana Nikole a ja bede miala Amelke 🙂

to kuruj mezusia, zeby Ciebie nie zarazil.. ojj dziewczyny Wy niezdecydowane 😁 ja dla dziewczynki mialam wybrane Oliwia a dla chlopca nie wiem.. 😁 ale jest jeszcze czas haha 🙂

Dorka1986 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):

Coś czułam od kilku tygodni, że nie jestem zadowolona w 100% z tego imienia, szukałam innego... No i na szczęście mój małżonek zgodził się na Maję 🙂 Jakoś tak mi bardziej pasuje 😁

matyldusia napisał(a):
co do imienia też się zastanawiam nad zmianą bo teraz jeszcze mogę później będzie z tym wiecej problemów jak mi się odmieni

Ulala - a masz jakieś propozycje? To Ci pomożemy 😁

matyldusia napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
A ja obchodzę dzisiaj studniówkę 😁 Chyba trzeba coś w związku z tym zrobić, tylko nie wiem co... 😮

może chlapnij coś

Myślałam już o tym, tylko co 😁