Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja juz spakowana i szykuje sie do wyjazdu.. ale cos mnie tak uciska z prawej strony jak oddycham glebiej;/ nie wiem.. pewnie maly sie tak ulozyl 😁 w Biedronce wszystkie rzeczy juz przebrane, ale za to kupilam w lumpeksie sliczna kurteczke dla synka 🙂 w sumie to moja mama ja upatrzyla 😁

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
ja juz spakowana i szykuje sie do wyjazdu.. ale cos mnie tak uciska z prawej strony jak oddycham glebiej;/ nie wiem.. pewnie maly sie tak ulozyl 😁 w Biedronce wszystkie rzeczy juz przebrane, ale za to kupilam w lumpeksie sliczna kurteczke dla synka 🙂 w sumie to moja mama ja upatrzyla 😁

Może łożysko zaczyna uciskać ci płuca 🙂 Ajaaaj, ale masz dobrze, pewnie jakiś gorący seksik Cię czeka 😁

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
brechti napisał(a):
Aaaa wszytsko po staremu, mała kopie, brzuchol rośnie......

hehe no fajnie porozmawiac czasami z kims inteligentnym, czyli ze soba haha 😁 a wlasnie, pokaz brzuchol a nie 😁

Haha nie mam jak bo nie mam wejścia na kartę w laptopie, żeby zgrać zdjęcia. Zresztą nie ma co pokazywać, a WY macie takie śliczne ciążowe brzuszkiiiiiiiiii!!!

• Mamusia
brechti napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Może łożysko zaczyna uciskać ci płuca 🙂 Ajaaaj, ale masz dobrze, pewnie jakiś gorący seksik Cię czeka 😁

hmm no pewnie jakis tam sexik bedzie 😁 a czy goracy i namietny to sie okaze haha 😁 na pewno bede wchodzila tutaj do Kwietnioweczek regularnie i wszystko Wam opowiadala 😁 aaa to moze i to lozysko, ja tam sie nie znam za bardzo 😁

• Mamusia
brechti napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
brechti napisał(a):
Aaaa wszytsko po staremu, mała kopie, brzuchol rośnie......

hehe no fajnie porozmawiac czasami z kims inteligentnym, czyli ze soba haha 😁 a wlasnie, pokaz brzuchol a nie 😁

Haha nie mam jak bo nie mam wejścia na kartę w laptopie, żeby zgrać zdjęcia. Zresztą nie ma co pokazywać, a WY macie takie śliczne ciążowe brzuszkiiiiiiiiii!!!

a, to rozumiem, ze masz malutki brzuszek ? 🙂 to tez fajnie, ja bym chciala miec troche mniejszy i mniej przytyc, ale niestety.. apetyt mi ciagle dopisuje 😁

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
a sluchajcie.. jak mi wyszlo na usg, ze moj maly jest wiekszy i wyglada jakby to byl 30 tc a maly starszy o okolo 1,5 tyg, bo data porodu tez sie zmienila na 29 marca.. czyli teraz mam liczyc ze jestem w tym 30 tc czy w 28 ? i ta date porodu czy ta poprzednia ? 😮

Kochana liczysz dalej jak liczyłaś, bo przecież ciąża nagle nie zrobiła się starsza a Ty w nią wcześniej nie zaszłaś 😜 Po prostu urodzisz szybciej 🙂 Moja mała też jest wg USG większa wg USG ale do końca to się może jeszcze wiele zmienić i wyrównać 🙂

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
nie mam pojęcia: zapytaj może Olę 🙂

Właśnie, Ola, daj koniecznie znać jak w szkole było, bo ciekawa jestem bardzo !! 🙂)

i tak w ogóle to dzień dobry !!!

Hej - w szkole bardzo fajnie - przynajmniej takie mam pierwsze wrażenie 🙂 Jutro drugi dzień zajęć i już kazali przyjść w dresie bo będziemy ćwiczyć 😁 Na razie były same sprawy organizacyjne i papierologia, Kasia pamiętaj o obuwiu na zmianę bo ja nie wzięłam 🙂 Dużo chętnych, wszystkie baby w mojej grupie z facetami, tylko jedna z mamą była,pewnie jutro będę wiedziała więcej praktycznych rzeczy, dzisiaj było czysto organizacyjnie 🙂

alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):

Właśnie, Ola, daj koniecznie znać jak w szkole było, bo ciekawa jestem bardzo !! 🙂)

Hej - w szkole bardzo fajnie - przynajmniej takie mam pierwsze wrażenie 🙂 Jutro drugi dzień zajęć i już kazali przyjść w dresie bo będziemy ćwiczyć 😁 Na razie były same sprawy organizacyjne i papierologia, Kasia pamiętaj o obuwiu na zmianę bo ja nie wzięłam 🙂 Dużo chętnych, wszystkie baby w mojej grupie z facetami, tylko jedna z mamą była,pewnie jutro będę wiedziała więcej praktycznych rzeczy, dzisiaj było czysto organizacyjnie 🙂

ale fajnie 🙂 to napisz jutro jakie ćwieczenia wykonywać koniecznie 🙂 🙂 🙂

taaa.... dobre to, ze chociaz za darmo na nia popatrzylam, zobaczylam jej glowe z gory, reke i noge w 3D. Wiem, ze jest 😁
Ale nie wiem jak wytrzymam ten tydzien jeszcze... 😞
Ide, bo bede robic przemeblowanie w pokoju....

• Mamusia
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):

ale fajnie 🙂 to napisz jutro jakie ćwieczenia wykonywać koniecznie 🙂 🙂 🙂

Pewnie, że dam znać 🙂 Na razie mam tylko rozpiskę co zabrać do szpitala z sobą (dla siebie i dziecka). A jutro to będę na forum dopiero ok 20-tej, bo po szkole jedziemy na niedzielny obiadek do teściów 🙂

• Mamusia
Pustki tu dzisiaj... Ja się zaraz zbieram i jedziemy z mężusiem i znajomymi na piwko 🙂 Ja tylko powącham 😁 ale za to coś wrzucę na ruszt w pizzy HUT.. przed chwilą odsmażyłam pierożków tyle że większość pochłonął mój mąż 😁 ja mam ochotę na jakiś dobry makaronik 😉 trzeba się ruszyć z tej chałupy bo niedługo sił braknie bo ochoty już brakuje 😁

• Mamusia
ja wczoraj byam w ruchu od 10tej do 16stej przez cala ciaze tyle nie chodziam co wcorj to moja kondycja dzis jest na tyle ciezka i wymeczona ze nawet po schodach nie moge wchodzic:P a jak wybujalam wczoraj bobaska to prawie wogole nie kopal chyb tez sie zmeczyl hehe 🙂

Frytus150 napisał(a):
Hej Laseczki 🙂
Ale dzisiaj pochmurno:/ Pojechałam dzisiaj do miasta kupić sobie butki,ale dla siebie nic nie kupiłam za to dla małej cały wor ciuszków,no nie mogłam sie powstrzymać...Kurcze a teraz mi sie z boku uwaliła i mnie kopie niedobra złosnica 🙂 😁

a ja właśnie poszłam spisać ubranka które już kupiłam i zorientowałam się ze ma za mało w rozm 56 i musze jeszcze kupić . Myslałam że mam tego więcej 😞 a czym się sugierujecie kupując te rzeczy ta rozpiska czy według własnego uznania? bo moja znajoma mówi zeby kaftaników nie kupować tylko body bo kaftanik sie sciaga i dziecko marudzi.

• Mamusia
tyminka napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Hej Laseczki 🙂
Ale dzisiaj pochmurno:/ Pojechałam dzisiaj do miasta kupić sobie butki,ale dla siebie nic nie kupiłam za to dla małej cały wor ciuszków,no nie mogłam sie powstrzymać...Kurcze a teraz mi sie z boku uwaliła i mnie kopie niedobra złosnica 🙂 😁

a ja właśnie poszłam spisać ubranka które już kupiłam i zorientowałam się ze ma za mało w rozm 56 i musze jeszcze kupić . Myslałam że mam tego więcej 😞 a czym się sugierujecie kupując te rzeczy ta rozpiska czy według własnego uznania? bo moja znajoma mówi zeby kaftaników nie kupować tylko body bo kaftanik sie sciaga i dziecko marudzi.

Ja na 56 nie mam prawie wcale ciuszków najwiecej mam na 62 i 68:P Jak sie urodzi to mama mi dokupi 🙂
Ja sie niczym nie sugeruje,kupuje co mi w oko wpadnie,najwiecej mam bodów,i spiochów,pajacyków...Kaftaników tez mam kilka 🙂