Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
a ja mam jabłuszko, mężuś obrał i przyniósł 😜

a masz na tej rozpisce napisane zeby wziac majty ze soba ?? bo wlasnie tak patrze ze ja nie mam 🤪

ja też nie mam ale wezmę - to tak a propos tego jabłka tak? 😁

wiesz co głupolu mało co z LENKĄ nie spadłyśmy z łóżka tak parsknęłam śmiechem i laptop znowu opluty

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

a masz na tej rozpisce napisane zeby wziac majty ze soba ?? bo wlasnie tak patrze ze ja nie mam 🤪

hahahahaahah 😁 a wiesz ze nawet nie zauwazylam ze na ten post odpisalam 🙂
Ide se obrac pomarancza. I tez sama bo moj gnojek do 24 w pracy 😞

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

wiesz co głupolu mało co z LENKĄ nie spadłyśmy z łóżka tak parsknęłam śmiechem i laptop znowu opluty

tylko zębów tym razem nie wybij 😁

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

Jak ty sie o mezu wyrazasz 🙂 !!

alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Bosz, mnie martwi sam pobyt w szpitalu bo jak żyję to w ani jednym nawet doby nie spędziłam. Myśl, że nie moje lóżko, nie moja podusia, nie mój konkubent obok, wspólne prysznice, sedes brrr...

P.S. Rosół wyszedł mi pyyyyychaaaa 😜 😜 😜 😜
teraz czas na słodkości 🙂

Kaska nooooo 😮 ja tu zwalczam mdlości jabłkami a Ty mi tu ze szpitalnym sedesem wyjeżdżasz 🤪

😁 😁 😁 😁 😁 😁
nie chciałam zmuszać Twoich mdłości do opuszczania Cię tym właśnie "kanałem komunikacyjnym" 😁 prosze o wybaczenie 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

Jak ty sie o mezu wyrazasz 🙂 !!

Gnojek 🙂 ale to tak słodko brzmi 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
ciiiiiiiiiiiiiiiichoooooooooooo bo ksiedzu chodzi po koledzie 🙂 Wlasnie jest na moim pietrze 🙂

u mnie jeszcze nie chodzil i nawet nie wiem kiedy bedzie chodzil z reszta mnie to zbytnio nie obchodzi bo i tak go nie wpuszcze zeby mi moraly prawil nie dosc ze o ciazy to o konkubinacie 😁

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
widze alexia ze masz upodobanie do ligoli takie jak ja 😁 a co do majtek to u mnie z tego co kojarze to tez zabraniaja 🙂
DZIADY jedne !! 😠 😠 Niech sobie sami tak ganiaja z gola pipka i odkreconym kranem miedzy nogami.. bllee i tak bede nakladac te gacie, bo nie widze tego inaczej 🙂

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Bosz, mnie martwi sam pobyt w szpitalu bo jak żyję to w ani jednym nawet doby nie spędziłam. Myśl, że nie moje lóżko, nie moja podusia, nie mój konkubent obok, wspólne prysznice, sedes brrr...

P.S. Rosół wyszedł mi pyyyyychaaaa 😜 😜 😜 😜
teraz czas na słodkości 🙂

Kaska nooooo 😮 ja tu zwalczam mdlości jabłkami a Ty mi tu ze szpitalnym sedesem wyjeżdżasz 🤪

😁 😁 😁 😁 😁 😁
nie chciałam zmuszać Twoich mdłości do opuszczania Cię tym właśnie "kanałem komunikacyjnym" 😁 prosze o wybaczenie 😁 😁 😁 😁

nie mam innego kanału komunikacyjnego, to tylko z facetami się gada jak z dupą w nocy 😁

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
ciiiiiiiiiiiiiiiichoooooooooooo bo ksiedzu chodzi po koledzie 🙂 Wlasnie jest na moim pietrze 🙂
Biedny ksieciuniu, nie wpuscisz go bezczelnie 😁 ! Ja chyba bede jednak musiala w tym roku.. nawet jak bede sama. Bo juz tesciowa sapie ze musimy w tym roku bo bedziemy mieli probloemy z chrzcinami.. ta moja tesciowa

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
kamikusia napisał(a):

u mnie jeszcze nie chodzil i nawet nie wiem kiedy bedzie chodzil z reszta mnie to zbytnio nie obchodzi bo i tak go nie wpuszcze zeby mi moraly prawil nie dosc ze o ciazy to o konkubinacie 😁

ja tez go nie przyjmuje 🙂 dlatego udaje ze nikogo nie ma w domu 🙂

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
idęeeeee....buziaki:*

gdzie uciekasz ?

Ide mięsko piec,bo mamcia mnie poprosila i pooglądac jakieśseriale ,mam zaległosci 🙂

tez mam ochote na jakies pieczone miesko chyba musze jutro sobie zrobic 🙂 to uciekaj 🙂

• Mamusia
Witam was serdecznie:-)
Dziś jestem po wizycie maleństwo już ma 17 cm.375gram.Doktor mi tylko powiedział że szyjka macicy sie skróciła i mam brać luteinę i w razie jak bym dostała skurcze mam sie zgłosić prosto do szpitala.Trochę sie obawiam może przez tabletki sie wszystko unormuje...:-/

• Mamusia
ania288 napisał(a):
Dziś jestem po wizycie maleństwo już ma 17 cm.375gram.Doktor mi tylko powiedział że szyjka macicy sie skróciła i mam brać luteinę i w razie jak bym dostała skurcze mam sie zgłosić prosto do szpitala.Trochę sie obawiam może przez tabletki sie wszystko unormuje...:-/

Aniu a Ty nie pobłądziłaś kochana? 🥴

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
ania288 napisał(a):

Aniu a Ty nie pobłądziłaś kochana? 🥴

tez sie zdziwilam 😁

wooow skończyłam czytać 🙂 co do męża to też muszę go pochwalić teraz montuje huśtawkę żeby spr czy będzie wszystko ok. Dziś sam wymyślał co tu jeszcze kupić dla maleńkiej a nie luibi wydawać pieniędzy dba o mnie bardzo zawsze dbał kocham go ponad życie złota rączka moja 🙂 Ola ja nie mam nazwy tych podpasek podasz mi? i tych majtek jednorazowych?

• Mamusia
tyminka napisał(a):
wooow skończyłam czytać 🙂 co do męża to też muszę go pochwalić teraz montuje huśtawkę żeby spr czy będzie wszystko ok. Dziś sam wymyślał co tu jeszcze kupić dla maleńkiej a nie luibi wydawać pieniędzy dba o mnie bardzo zawsze dbał kocham go ponad życie złota rączka moja 🙂 Ola ja nie mam nazwy tych podpasek podasz mi? i tych majtek jednorazowych?

no toż napisałam Kamikusi niedawno - jak czytałaś? 😁

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
a tak wogole to dzisiaj mnie po raz pierwszy zaczal bolec kregoslup jeszcze nie mialam takiego bolu pobolewal mnie ale to bardziej ćmił a dzisiaj masakra 😞 z checia w wannie bym polezala sobie ale niestety jej nie mam 😞
Heh, ja tez sie musze obejsc bez wanny 🙂 Ale z drugiej strony sie ciesze ze jej nie mam bo ja taki len jestem ze jakbym sie w takiej wannie zainstalowala to bym chyba nie mogla z niej wylezc..