Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

brechti napisał(a):
Ohoho, no dziwne jak nie chce dzielić się wszystkimi informacjami z kobietą swojego życia! Chociaż mnie kiedys koles tez tak sprawdzał i zle sie to skonczylo

nie no kontrolowanie i sprawdzanie to dobra sprawa pod warunkiem że to my kontrolujemy ich a nie oni nas

ja też już się czołgam do łóżka
miałam i ciężką noc i ciężki dzień
kto może niech się bzyka a kto nie może to nie wiem co.........................................
KAŚKA powtarzam nie trzep telefonu
DOBRA 🤪 NOC

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
brechti napisał(a):
Ohoho, no dziwne jak nie chce dzielić się wszystkimi informacjami z kobietą swojego życia! Chociaż mnie kiedys koles tez tak sprawdzał i zle sie to skonczylo

nie no kontrolowanie i sprawdzanie to dobra sprawa pod warunkiem że to my kontrolujemy ich a nie oni nas

haha to się rozumie samo przez się!

• Mamusia
a ja wrocilam z kina troche relaksu sie przydalo a teraz odpoczywam juz w domku bo cos kregoslup mnie boli chyba od siedzenia w tym kinie

Tyska super ze wszystko ok z dzidziusiem
a Ty Matylda jezeli nie spieszy ci sie z ujrzeniem swojej Lenki to lepiej odpoczywaj 🙂

Dobranoc 😘 😘

To ja dziś pierwsza 🙂 Witam Was 🙂
Ja nie dawno robiłam placki ziemniaczane i chyb adzis znów musze przez OLEEEEE 😜 🙂no po prostu musze bo trzasne takiego mi smaka zrobiła, nalesniki szybciej sie robi jak to tyska pisała ale nie są tak smaczne, bardziej na deser 🙂

A Tyska chyba wstawiła fotkę z brzusiem a teraz znów jest te stare?
A Matylda jak nie wiesz jak lapka postawic to może połóż tak jak ja, leże sobie na lewym boku na łóżku i obok mnie leży laptop i sobie na boku tak operuje. A jak mi sięe znudzi to siadam opieram się o sciane i laptop na nohi stawiam, broń boże na brzuch.

eunia91 napisał(a):
Ja właśnie wstałam...
I strasznie żle się czuje... 😞 Muli mnie w żołądku... 😞
Wymiotować mi się chce... 😞 jak ja tego nie lubie...

mi na to marchewka surowa pomoaga ale Tobie może jakieś inne warzywo albo migdały

• Mamusia
tyminka napisał(a):
A Tyska chyba wstawiła fotkę z brzusiem a teraz znów jest te stare?
A Matylda jak nie wiesz jak lapka postawic to może połóż tak jak ja, leże sobie na lewym boku na łóżku i obok mnie leży laptop i sobie na boku tak operuje. A jak mi sięe znudzi to siadam opieram się o sciane i laptop na nohi stawiam, broń boże na brzuch.

Niestety mam zwykły komputer i musze przy nim siezieć... A spróbuję z ta marchewką 🙂

• Mamusia
No to ja się na podium załapałam dzisiaj 😜 Jestem trzecia 🙂 Ciekawe jak tam Kasia 🥴 Mam nadzieję że z tym romansem to fałszywy alarm bo to teraz chyba ostatnia rzecz której jej potrzeba.
Matylda się posłuchała i śpi pewnie (ale naiwna jestem 😜 )
A ja już po śniadanku, wykąpana, pranie zebrane, zaraz włączę drugie i mam luz 🙂 Tylko czy będę miała dzisiaj z kim rozmawiać? 🤢

cześć
a co mi ze spania??? ileż można spać??? 10 godzin snu na dobe to i tak stanowczo dla mnie za dużo no ale średnio tyle ostatnio mi wychodzi
ale moge się pochwalić tym że już zjadlam dwie kanapki no bo musiałam leki łyknąć
i sobie leże i ryczę ale ot tak bez powodu także pocieszenia nie potrzebuje
zaraz będę sie kontaktować z moimi fajowymi kolegami i piszemy prace- tzn ja piszę a oni zwyczajnie są ekspertami w tej kwestii więc pomogą

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
No to ja się na podium załapałam dzisiaj 😜 Jestem trzecia 🙂 Ciekawe jak tam Kasia 🥴 Mam nadzieję że z tym romansem to fałszywy alarm bo to teraz chyba ostatnia rzecz której jej potrzeba.
Matylda się posłuchała i śpi pewnie (ale naiwna jestem 😜 )
A ja już po śniadanku, wykąpana, pranie zebrane, zaraz włączę drugie i mam luz 🙂 Tylko czy będę miała dzisiaj z kim rozmawiać? 🤢

A ja jeszcze przed śniadaniem... :P Jejku tez muszę w końcu wstawić pranie ale tak mi się nie chce... To chyba przez tą pogodę... Jest szaro i brzydko...

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
cześć
a co mi ze spania??? ileż można spać??? 10 godzin snu na dobe to i tak stanowczo dla mnie za dużo no ale średnio tyle ostatnio mi wychodzi
ale moge się pochwalić tym że już zjadlam dwie kanapki no bo musiałam leki łyknąć
i sobie leże i ryczę ale ot tak bez powodu także pocieszenia nie potrzebuje
zaraz będę sie kontaktować z moimi fajowymi kolegami i piszemy prace- tzn ja piszę a oni zwyczajnie są ekspertami w tej kwestii więc pomogą

no to pisz, pisz 🙂 ka leżę i oglądam tv bo nic innego nie przychodzi mi do głowy, w razie co jestem i podglądam co się tu dzieje 🙃

Zły kurier mnie obudził 😠 😠 😠 😠
No i dlatego tak wczesne jak dla mnie: Cześć Dwupaczki 🙂

Ola czujności nie stracę, więcej: przy pierwszej nadarzającej się okazji podglądnę mu telefon: strzeżonego Pan Bóg strzeże, więc jak jest czysty, to nie ma się burzyć i martwić, zresztą zrobię to tak, że się nie dowie 😁 I wiem, że jeden raz mi wystarczy. Wiem, że to głupie i nawet nie wiem co zrobiłabym z tą wiedzą, ale jakoś spokojniejsza będę jak się dowiem czy te nocne smsy to rzeczywiście potwierdzenia z maila.
Nie panikuję, bo głupi musiałby być, żeby mnie zostawiać czy zdradzać: lepszej nie trafi, znaczy bardziej cierpliwej 😁 😁 a jak nie daj Boże coś skrobie na boku to go takimi alimentami poszczuję, że radość mu przejdzie 😁 😁
Ale podejrzany jest... 🤢 😁

Ok, lecę się nakarmić, wpadnę później !!

Tutliputli napisał(a):

Ola czujności nie stracę, więcej: przy pierwszej nadarzającej się okazji podglądnę mu telefon: strzeżonego Pan Bóg strzeże, więc jak jest czysty, to nie ma się burzyć i martwić, zresztą zrobię to tak, że się nie dowie 😁 I wiem, że jeden raz mi wystarczy. Wiem, że to głupie i nawet nie wiem co zrobiłabym z tą wiedzą, ale jakoś spokojniejsza będę jak się dowiem czy te nocne smsy to rzeczywiście potwierdzenia z maila.
Nie panikuję, bo głupi musiałby być, żeby mnie zostawiać czy zdradzać: lepszej nie trafi, znaczy bardziej cierpliwej 😁 😁 a jak nie daj Boże coś skrobie na boku to go takimi alimentami poszczuję, że radość mu przejdzie 😁 😁

bożesz...............ja to na wiecej niż 300zł alimentów nie mogę liczyć............

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):

Wiesz co? Jak jest cwany to dowody zbrodni zaciera i niczego się z telefonu nie dowiesz, przerabiałam to na własnej skórze, za pierwszym razem nie znalazłam ale apetyt rosnie w miarę jedzenia, miałam nadzieję, że pewnego dnia się zapomni i znajdę dowody... Odpuściłam jak dostałam na swój tel anonimowego sms'a którego treść potwierdziła się potem w 100%. Myślałam, że twarda jestem i sobie poradzę.. Gówno prawda. Bolało bardzo. Każdą kobietę to boli nawet jeśli masz argument w postaci dużych alimentów. Co Ci z alimentów jak masz świadomość, że ktoś Cię z jakiegoś powodu nie chciał, skrzywdził, nie akceptował itd.. Nie będę robić wywodu psychoanalitycznego ale co byś mi tu nie napisała to i tak wiem, co dzieje się we wnętrzu kobiety.. No ale trzymam kciuki, wierzę że to fałszywy alarm 🙂

Tutliputli napisał(a):
Matylda, WIERZ mi że możesz 😁 mój na pierwsze dziecko 1000 płaci 🤪 🤪 🤪

ale jak chciał tyle czy sąd mu tyle nakazał???
ja po prostu znam kilku ojców płacących , zarabiających na prawdę różnie od1000 do 100 000
i w zasadzie wyskokość tych alimentów na jedno dziecko jest zawsze między 250 a 500zł a uzasadnienie sądu zawsze takie samo , że dziecko teraz jeszcze więcej nie potrzebuje ( bo te dzieci zazwyczaj jeszcze nie chodzące do szkoły ) i sąd sugeruje żeby o z wnioskiem o podwyższenie alimentów zgłaszać się jak dziecko pójdzie do szkoły
z resztą Pawła kilku kolegów z pracy płaci zarabiają tyle co on i przyznano im właśnie 300zł !!!!!!!!!!!!