Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
ja byłam kiedys administratorem forum to często do nas maila przychodziły zeby to zmienic czy tamto i zazwyczaj robiliśmy jak nas ktoś o to prosił tym bardziej że czasem to były rzeczywiście fajne pomysły. I ten pomysł żeby widzieć kto zabrał a kto dał oklaska był jawny jest super

tylko tu żadnego administratora nie ma ani kontaktu do teamu

Ola jest admin i czasem się włącza w dyskusję zwłaszcza w nocy serio

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
Ja wole sie zapytac i miec gotowa odpowiedz 😜 szukam tych naklejej na sciane. Ale zadne mi sie nie podobaja 😞i drogie te naklejki sa .....

a nie lepiej Ci kupić szablony i zróbcie sami? szablonów w Wawie jest full, a jakie motywy Cię interesują?

nie chce szablonow. Ogladalam wczoraj to nic mi sie nie podobalo. Chce jakies ladne kolorowe, dziecinne- bardziej chlopiece 🙂 konkretnego motywu nie mam wybranego 🙂 poprostu musza mi sie podobac 🙂

dlaczego? niektóre są lepsze niż naklejki ale ok 🙂 mogę spróbować poszukać tylko powiedz do jakiej kwoty ??

Ola nie bede Cie wykorzystywała 🙂 Ale bardzo Ci dziekuję. Poszukam sama 🙂

matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
ja byłam kiedys administratorem forum to często do nas maila przychodziły zeby to zmienic czy tamto i zazwyczaj robiliśmy jak nas ktoś o to prosił tym bardziej że czasem to były rzeczywiście fajne pomysły. I ten pomysł żeby widzieć kto zabrał a kto dał oklaska był jawny jest super

haha no wszystko możliwe

tyminka napisał(a):
Uważajcie co kupujecie w biedronce lub innych bardzo tanich , bo te ubranka dla dzieci nie które nawet powietrza nie przepuszczają i będą dostawać uczulenia. Dla takich maluszków przynajmniej na początek lepiej kupić w sklepie dziecięcym z dobrej bawełny bo potem uczulenia itp. Ja kupiłam jedno i wiem ze nie założę tego ubranka bo dopiero w domu jak zaczęłam dotykać to ubranko to stwierdziłam ze sama bym takiego na swoja skóre nie włozyłą.

tak ale naklejka na ścianę to naklejka
a swoja drogą są jakieś jakości bawełny bo skoro pisze 100% bawełny to chyba tak jest czy niekoniecznie?????

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):

no może ale kontaktu żadnego nie ma do niego

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
kamikusia napisał(a):
matyldusia napisał(a):
kamikusia napisał(a):
Ja wole sie zapytac i miec gotowa odpowiedz 😜 szukam tych naklejej na sciane. Ale zadne mi sie nie podobaja 😞i drogie te naklejki sa .....

W biedronce były wczoraj świetne naklejki do pokoju dziecinnego serio le ceny nie pamiętam

kurcze ostatnio tez ktoras z was mowia ze w biedronce sa jakies rzeczy dla dzieci,poszlam i co?? dupka.. nic dla dzicka nie bylo !! Moze dzisiaj sie przejade i zobacze,bo i tak jade do rodzicow a kolo nich jest biedrooneczka 🙂 A ładne chociaz byly?

ej no ja tzych rzeczy to też trafiłam na ostatnią łyżeczkę i widelec plastikowe
naklejki były tam gdzieś dalej taki super zestaw nie pamiętam co na nich było dokładnie ale były od tych wielkich do najmniejszych tylko mnie wpadły jakieś dziewczęce nie jakies tam na czasie tzn na peno nie była to żadna HanaH montana czy coś tam tylko taki neutralny motyw dla dziewczynki niemowlaka
a spróbuj coś sama namalować , jak zrobisz jakąś abstrakcję jak dziecko zerknie to od razu zamnknie oczy ze strachu i będzie spało

hehehe lepiej zebym nic nie malowala, bo ja jestem taka uzdolniona ze moje dziecko ze strachu by umarlo jakby zobaczylo moje dzielo 🙂 Zreszta nawet by mi sie nie chcialo malowac bo boli mnie dupa 🙂

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):

no może ale kontaktu żadnego nie ma do niego

jest na którymś watku tzn jest taki wątek z pytaniami do niego i czasem odpowiada niestety nic więcej z tym nie robi

matyldusia napisał(a):
tyminka napisał(a):
Uważajcie co kupujecie w biedronce lub innych bardzo tanich , bo te ubranka dla dzieci nie które nawet powietrza nie przepuszczają i będą dostawać uczulenia. Dla takich maluszków przynajmniej na początek lepiej kupić w sklepie dziecięcym z dobrej bawełny bo potem uczulenia itp. Ja kupiłam jedno i wiem ze nie założę tego ubranka bo dopiero w domu jak zaczęłam dotykać to ubranko to stwierdziłam ze sama bym takiego na swoja skóre nie włozyłą.

tak ale naklejka na ścianę to naklejka
a swoja drogą są jakieś jakości bawełny bo skoro pisze 100% bawełny to chyba tak jest czy niekoniecznie?????

nie ja nie o naklejkach naklejka to naklejka. a bawełan wiesz co na tym ubranku było napisane 100 %bawełna i ostatnio kupiłam ubranka w sklepie dziecięcym drożej i wiesz co dupa taka różnica ze sobie nie wyobrażasz 🙂 poważnie

• Mamusia
A propos oklasków:

admin napisał(a):
Klaudia86 napisał(a):
mafiaani napisał(a):
O! super, ja też jestem za ujawnieniem, kto daje czy odbiera.
A już najbardziej mi się podoba pomysł możliwości wyłączenia tej funkcji - jest zdecydowanie najlepszy.

Popieram ! Jest taka opcja adminie ??

nie będzie takiej opcji (ujawniania kto daje lub odbiera dany oklask) - z prostej przyczyny - ogrom danych jaki miałby być zapisywany w bazie. Pomnóżcie ilość użytkowników (ponad 6700) razy ilość oklasków dla każdego użytkownika (niektórzy mają ok. 200 oklasków) - tyle informacji musiałoby się znajdować dodatkowo w bazie danych - to grubo ponad 1,3 miliona pozycji z informacją od kogo jest oklask. Oczywiście 1,3 mln. pozycji to jeszcze nie tak dużo ale po co przeciążać serwer takimi pierdołami ?

czyli dupa 🙂 dalej będą kradzieże 🙂

suszarka z suchym praniem od poniedziałku stoi jakieś 4 metry ode mnie pofatyguje sie któraś aby mi to pranie chociaż zciągnąć bo mnie się NIE CHCE i tylko na tym kurz osiada

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
suszarka z suchym praniem od poniedziałku stoi jakieś 4 metry ode mnie pofatyguje sie któraś aby mi to pranie chociaż zciągnąć bo mnie się NIE CHCE i tylko na tym kurz osiada

właśnie też muszę pralkę włączyć i koc wyprać - to idę i zaraz wracam 🙂

• Mamusia
tyminka napisał(a):
no i dupa jeszcze trzeba go zapytać dlaczego nie ma końca 2 i 3 trymestru w tygodniach ciąży itp. wiecie o co cho?

bo nic wielkiego się w tych tygodniach nie dzieje jeśli o rozwój płodu chodzi tylko wtedy też forum tego tygodnia nie ma automatycznie 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
tyminka napisał(a):
no i dupa jeszcze trzeba go zapytać dlaczego nie ma końca 2 i 3 trymestru w tygodniach ciąży itp. wiecie o co cho?
No wlasnie 🙂 Tez sie skapnelam 🙂 I nie mam pojecia o co chodzi 😮

no własnie a przydało by się 🙂 bo zawsze czytałam co tydzien co tam rosnie co sie zminienia a teraz mi tego brakuje 🙂 :P