Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tyminka napisał(a):
ja z ciążowych rzeczy to tylko spodnie kupiłam, na razie nie ma takiej potrzeby nie jestem aż taka wielka więc może się obejdę. A i koszule mam taka fajna ale można i po ciazy ja nosić. Jak dla mnie bez sensu na kupowac tego a potem będzie lezało w szafie.
Ja nic nie kupowalam ciazowego... mam troche ciuchow ktore sa w sam raz na ciaze 🙂 Sukienki odciete pod biustem czy tuniki. A co do spodni to mieszcze sie w jedne dzinsy bo sa mega biodrowki wiec teraz kiedy brzuch mi sie podniosl do gory to moga byc a reszta to leginsy 🙂 Tak wiec ja napewno nie mam po co kupowac ciuchow ciazowych. Dzieki Bogu bo to nastepny wydatek, teraz to sie skupiam na zakupach dla Krzycha 🙂

linkaa napisał(a):
ja tez staram sie nic nie kupowac, zwłaszcza ze siedze w domu i nie mam sie za bardzo gdzie stroic 🙂

no dokładnie, jak bym chodziła do pracy to coś musiała bym kupic ale w domu ee po co

kamikusia napisał(a):
JEJCIU JAK WY SZYBKO PISZECIE. JA TU PROBUJE OGARNAC WLOSY SWOJE, WYSUSZYC JE, CZYTAC TO CO PISZECIE I JESZCZE ODP. NIE NADAZAM.. MOZE TROSZKE WOLNIEJ ? ! 🥴

też będę zaraz powielać Twoje czynności 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
tyminka napisał(a):
ja z ciążowych rzeczy to tylko spodnie kupiłam, na razie nie ma takiej potrzeby nie jestem aż taka wielka więc może się obejdę. A i koszule mam taka fajna ale można i po ciazy ja nosić. Jak dla mnie bez sensu na kupowac tego a potem będzie lezało w szafie.
Ja nic nie kupowalam ciazowego... mam troche ciuchow ktore sa w sam raz na ciaze 🙂 Sukienki odciete pod biustem czy tuniki. A co do spodni to mieszcze sie w jedne dzinsy bo sa mega biodrowki wiec teraz kiedy brzuch mi sie podniosl do gory to moga byc a reszta to leginsy 🙂 Tak wiec ja napewno nie mam po co kupowac ciuchow ciazowych. Dzieki Bogu bo to nastepny wydatek, teraz to sie skupiam na zakupach dla Krzycha 🙂

A JA MAM DWIE PARY SPODNI CIAZOWYCH W TYM JEDNE ZA MALE 🙂 A MIALAM JE NA SOBIE Z JAKIES 2 RAZY 🙂 ALE WYSTAWIE JE NA ALLEGRO 🙂 ALBO BEDE TRZYMALA DO NASTEPNEJ CIAZY 🙂 I JEDNA CIAZOWA BLUZKE.

Tyska_1 napisał(a):
Ja tam dzisiaj robie ziemniaczki ze smazonym kurczaczkiem, tluszczykiem i buraczkami 🙂 Tylko musze isc miecho nwyciagnac

a ja nie wiem co będę jadła bo mamy jeszcze nie ma 😞

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooooooooooooojeeeeeeeeeeeeeeeeeej
u sąsiada w stodole zamieszkał JELEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKI PRAWDZIWY PRÓBUJĄ GO WYPĘDZIĆ
MOŻE GO ZAWOŁAM ZEBY LEON MIAŁ TOWARZYSTWO

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
coś zgłodniałam.. ale nie mam nic na co miałabym ochotę... 🤢

A KASZANA?????????????????????????

no sama się nie kupiła 😜
Ja tam kaszanki kupnej nie lubie 🤢 Na szczescie mam bliziutko babcie na wsi i ona zawsze ma mega specjaly, lacznie z kaszanka 🙂 Tylko czekac jak utluka zwierza i dostawa gotwa 🙂 Swierzynki, szyneczki na chlebus, ja tam szynek nie jadam tylko te babcine 😜 No i kaszankaaa, pychaa

• Mamusia
matyldusia napisał(a):

biedny nawet mu się ogrzać nie dadzą na tym zimnym wschodzie, co za ludzie 🙃

matyldusia napisał(a):

a haha na prawde rób zdjęcia no nie wierze

Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
coś zgłodniałam.. ale nie mam nic na co miałabym ochotę... 🤢

A KASZANA?????????????????????????

no sama się nie kupiła 😜
Ja tam kaszanki kupnej nie lubie 🤢 Na szczescie mam bliziutko babcie na wsi i ona zawsze ma mega specjaly, lacznie z kaszanka 🙂 Tylko czekac jak utluka zwierza i dostawa gotwa 🙂 Swierzynki, szyneczki na chlebus, ja tam szynek nie jadam tylko te babcine 😜 No i kaszankaaa, pychaa

NO JA TEŻ NA WSI ALE Z TYCH WYROBÓW ZE ŚWINI TO MI TYLKO SZYNKA PODCHODZI I POLĘDWICA ALE TERAZ TEŻ MAM ODRZUT BO KUPILIŚMY ŚWINIAKA TYLKO NA WYROBY I CAŁA ZAMRAŻARKA KIEŁBAS JUŻ MI SIĘ NIE CHCE NA TO PATRZEĆ

• Mamusia
tyminka napisał(a):
a właśnie która z Was chce mieć 2 dziecko? 🙂
Ja bankowo, gdyby wszystko bylo siur to chcialabym miec po 2,3 latach juz. Nie pozniej. Najlepiej po dwoch, ale cholera wie jak to bedzie i ze mna i z innym sprawami 😁 Moze byc tak ze odechce mi sie drugiego dziecka jak bede miala jedno.. tez to biore pod uwage, nigdy nic nie wiadomo 🙂 A ze mna to wszystko jest mozliwe 😆

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

biedny nawet mu się ogrzać nie dadzą na tym zimnym wschodzie, co za ludzie 🙃

ale ja rozmawiał znimi on im wyjadał zapasy dla zwierząt domowych w końcu go dorwali i wypędzili ale tam tylną bramą do lasu