Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem juz jestem, i bez takich mi tu oszczerstw !! Nikogo nie olalam 😉 Poszlam wstawic pranie i pozmywac naczynia bo ten mial przylezc i jak zaczelam robic sobie ten ryz to nagle dzwoni ze jednak nie przyjdzie (na szczescie dla mnie) bo cos go muli do spania a ze ma o 23 w trase jechac to jednak nie przyjedzie tylko sie przespi. No i dobrze, zjadlam co mialam zjesc obejrzalam serial i przylazlam do Was, chociaz komp odpoczal od rana 🙂

Dorka a masz oklaska ode mnie
i nie musisz nadrabiac 60 stron dzis tylko ja sama ze sobą piszę 😉
niewiarygodne dzwoniła do mnie kuzynka pochwaliła sie ze 8go stycznia została mamą dziewczynki ( co wiedziałam) zapytała jak zamierzam dać na imię swojej ja mówię że LENKA a ona mówi ze cudownie bo też tak dała 😮
ale najważniejsze jest to że pytałą czy jak u mnie wszystko się ułoży w terminie to czy nie zechciałabym zostać matką chrzestną jej LENKI 😮 🤪 😮 😲 🥴 ☺️ 🤨

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Dorka a masz oklaska ode mnie
i nie musisz nadrabiac 60 stron dzis tylko ja sama ze sobą piszę 😉
niewiarygodne dzwoniła do mnie kuzynka pochwaliła sie ze 8go stycznia została mamą dziewczynki ( co wiedziałam) zapytała jak zamierzam dać na imię swojej ja mówię że LENKA a ona mówi ze cudownie bo też tak dała 😮
ale najważniejsze jest to że pytałą czy jak u mnie wszystko się ułoży w terminie to czy nie zechciałabym zostać matką chrzestną jej LENKI 😮 🤪 😮 😲 🥴 ☺️ 🤨

wow a wiesz ze sie nie powinno odmawiac 🙂

Jeszcze nic jej nie powiedziałam raczej żeby ona sie zastanowiła bo wstępnie palowali chrzciny na Wielkanoc a ja obawiam sie ze dla mnie to trochę za wcześnie to ona że przesuną 😮
tylko chodzi o to że ona z tej samej parafii co ja a wiecie że ja mam z księdzem na pieńku i ja nie wiem jakby to miało wyglądać bo te chrzciny to pewnie razem z mszą by były albo co najmniej z Komunią Św. i co wszyscy przyjmą a matka chrzestna będzie stać i patrzeć w sufit nie ni bez sensu 🤢

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Jeszcze nic jej nie powiedziałam raczej żeby ona sie zastanowiła bo wstępnie palowali chrzciny na Wielkanoc a ja obawiam sie ze dla mnie to trochę za wcześnie to ona że przesuną 😮
tylko chodzi o to że ona z tej samej parafii co ja a wiecie że ja mam z księdzem na pieńku i ja nie wiem jakby to miało wyglądać bo te chrzciny to pewnie razem z mszą by były albo co najmniej z Komunią Św. i co wszyscy przyjmą a matka chrzestna będzie stać i patrzeć w sufit nie ni bez sensu 🤢

to rzeczywiscie nie ciekawie 🙂 to niech ochrzczą w innym kosciele hehe 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Jesli macie wrednego ksiedza to moze byc problem faktycznie 🙂 Z drugiej strony mogla Ci juz gitary nie zawracac skoro Ty tez sie dziecka spodziewasz tym bardziej w podo nym terminie w jakim chca chrzcic dziecko.. mi by sie nie chcialo ganiac gdzies do obcych dzieci i martwic sie czyimis chrzcinami gdzie tu mi sie dziecdko urodzi i wiadomo jak to wtedy jest.. a tu jeszcze czyjes chrzciny. Ja bym marudzila ze mi sie nie chce

Dorka1986 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

to rzeczywiscie nie ciekawie 🙂 to niech ochrzczą w innym kosciele hehe 🙂

nie wiem trochę mnie zaskoczyła bo my takie dalsze kuzynki co prawda mamy ze sobą jakiś tam kontakt ale widujemy się jakieś trzy razy do roku
a co najlepsze to ona ma 6 sióstr i 2 braci a wybiera mnie 😮
WHY?????